Merhaba arkadaşlar üç tane sorum var. Bunlardan birincisi elimde kullanmadığım kutulu catalysm var. Bildiğiniz gibi catalysmler piyasadan kalktı ve battle chestin içinde şimdi BC,LK,Cata ve MoP var. Bu elimdeki key'i girdiğimde battlechest yerine mi geçer ? Yada Blizzarda ticket açsam bunu süreye ya da başka birşeye çevirme şansım var mı?
İkinci olarakta, Benim iki tane hesabım var. Biri MoP'a kadar diğer Dreanor a kadar. Her ikisinde de karakterlerim var her iki hesapda kendi adıma. Ben bu hesaptaki karakterleri tek bir hesaba toplayabilirmiyim? Karakter marge kısmına baktım bu değil sanırım çünkü 2 hesapda da süre olması lazımmış oynamak için. Karakter transfer kısmı 20 euroluk servis ile yaptırabilirmiyim?
Üçüncü olarakta Dreanor deluxe editiona geçmek 15 Euro gerektiriyor. Normal dreanor paketinden deluxe geçtiğimde bana + sı tek Pet mi olacak(diğer oyunları saymazsak)?
Cataclysm CD key inin battlechest yerine direk gececegini sanmam ama yinede bunu ticket ile sorman gerekecek. Mantiken yapilabilir bir istek.
Kendi adina olan hesaplari ayni account altina toplayabilirsin ama karakterleri direk bir account da toplamazlar. Yani ayni battlenet hesabi altinda birden cok hesap olur (wow1 wow2 gibi) Karakterleri ucretli olarak tasiyip tek hesapta toplayabilirsin ama bazi seyler transfer olmuyor karakterle birlikte. Karakter merge diye ucretsiz bir servis duymadim.