< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Catgenie Kedi Tuvalet (4. sayfa)

-
-
sıcak su ile yapsaydı almayı düşünürdüm, sıcak su olmadan tam bir temizlik olacağını düşünmüyorum. granüller bir süre sonra durulansa bile kokmaya başlayacaktır. -
Resim gönderebilir misiniz? Fiyat nedir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Merhaba, ürün hala satılık mıdır bir de fiyatı ne kadar? -
Ben de 3 senedir catgenie kullanıyorum çip ile solüsyon sorununu çözdüm. Granül hammadde ile de kum sorununu 1 senedir çözdüm ihtiyacı olan kişiler varsa yardımcı olabilirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keanima -- 1 Haziran 2020; 21:25:19 >
Granül de solüsyon da artık 300 liranın üstünde, bir solüsyon 120 yıkamalık, makinede kartuş okuyucu rfid var, 120 yıkamadan sonra kartuştaki çipi öldürür, yani kartuşları başkalarıyla değiştirip yeni gibi kullanamazsınız, kartuş işini arduino elektronik chip alarak çözdüm. Piyasada bazıları abartmış 750 liraya satan bile gördüm. Ben 250 liraya letgodan buldum. Sorunsuz çalışıyor. Makine bence bu masrafları çözerseniz harika, tozla kakayla uğraşmıyorsunuz. Alacaklara tavsiye ederim. Elektronik kartuş için yardımcı olabilirim.https://letgo.com/tr-tr/product/31201a85-35c9-4cc8-8e4a-516cd3a0ad1b?utm_source=android_app&utm_campaign=product-detail-share&utm_medium=copy-link&af_sub1=769f739b-0cee-42d4-a728-5b34bae95415&pid=af_app_invites&shortlink=c1add25c&af_sub2=Pars%20Pamuk&af_referrer_customer_id=769f739b-0cee-42d4-a728-5b34bae95415&af_channel=copy-link&af_siteid=android_app&c=product-detail-share&af_referrer_uid=1590044153869-229329063783253644
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pati_dostu -- 5 Haziran 2020; 2:8:7 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
https://www.gittigidiyor.com/evcil-hayvan/catgenie-sinirsiz-cip-kartus_pdp_564826082
Almayı kafaya koydum ancak fiyatlar uçuk. Var mı satan?
Ankara Ostim'deki granülcünün bilgilerine kimse ulaşabildi mi arkadaşlar?
-
Siz bulabildiniz mi şefim bir yer Ankara'da?
-
hocam baya olmuş ama cip satan arkadaşın numarası v.s var mı
çip bulamıyorum. tuvalet var ama çip yok. Solisyıonda 1250 tl şuan
-
Hocam merhaba hala kullanıyor musunuz ve sizce 2. El alınır mı bir değerlendirme yapabilir misiniz?
Yakın zamanda 2.el bir tane aldım şansıma kadın chip yok demesine rağmen üstünde chip takılıydı solüsyon derdi yok yanında orjinal granülde verdi aldığım kişi saolsun bittiğinde alternatif arayacağım sahibinden de bir arkadaş satıyor ankara da aldım ama çabuk eriyor küçülüyor ama temizlik açısından memnunum fakat temizlerken bir koku olayı var herharlde içindeki contadan diye düşünüyorum ama memnunum genel olarak
Chip işinizi çözebildinizmi yabancı bir forumda audrino kullanarak kendiniz yapabileceğiniz bir chip mevcut çok zor değil az araştırmayla yapılır şuan maliyeti ortalam 200₺ bulur
kullandığı granül hakkında bilgi edinmeye çalışıyorum bende gidip abs plastik granül alınsa o doğru ürün olmayacaktır diye düşünüyorum
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X