Şimdi Ara

cavalier king charles bahce

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 2.5 aylik bir cavalier aldim ve 2.5×1.5 m genisliginde citle cevirdim ordan cikinca sesi cikmiyor sıkılınca yatiyor uyuyor ama yerine girince havlayip aglamaya basliyor lutfen acil yardim edin fikir verirseniz sevinirim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yavru olduğu için daha yerine ısınamamıştır. Biraz başı boş bırakın derim. Kafesi bir yavruya göre büyük ama, geceleri uyuması hariç orada o hayvan durmaz. Benim de bir kerata vardı. Balkona uyuması için kafes yapmıştım, kafesin içinde ağlıyordu, dışarı çıkarınca buz gibi betona yatıp saatlerce uyuyordu. Ha ama ağlaması sizin için sorun değilse, kıyarım gözünün yaşına bakmam derseniz 3-5 gün orada bekletin yerine alışacak ağlamayacaktır. Bir de kakası çişi falan gelirse hayvanlar ağlıyor. Yattıkları veya yaşadıkları çevrenin içine çişlerini kakalarını yapmaktan yavruyken bile hoşlanmazlar. Ağlar dururlar.
  • Tuvalet egitimi var tuvaletini kulubenin ozel bir kismi var orada yapiyor suanlik evde besleme gibi sansim yok maalesef suan ilgi gostermedim hic suan sustu ve uyuyor umarim kisa surede alisir

• Guncel

• yavru oldugu için ilgi bekliyor benimkide ilk agliyordu sonra gunduzleri bagli tutup geceleri salmaya basladim zincire alisamadigi icin agaca falan dolaniyordu gunduz mudahele ediyorduk ama gece bilinemezdi. bahcenin duvarlari yuksek oldugundan da sorun olmuyordu. oyle oyle alisti iki gunde

• Guncel

• GUNCEL

• Merhaba,

King Charles'lara ve köpeklere dair herşeye ulaşabileceğiniz bir blog : barneythekingcharles.blogspot.com

Umarım işinize yarar.

Sevgiler,
     cavalier king charles bahce
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.