Şimdi Ara

Çay fincanı İzmir'den Kastamonu'ya 1 saatte gidebilir mi? (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
30
Cevap
1
Favori
1.911
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Bu konuda olayi espirilestirmeye calisan cocuk aklinda kisilerin, yorum yaparken biraz saygili olmasi lazim. 50 yasinda oglu askere gitmis bir BABA konu acip, ictenlikle yardim eden arkadasa tesekkur etmis. Ilerde oglunuz olursa ve askere gonderirseniz, bu abinin suan ki yasadigi duyguyu ve yine ilerde asker olursaniz, konu acan abinin oglu gibi kucuk ve degersiz seylere ihtiaciniz olabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Asker ocaginda neyin ne olacagi hic belli olmaz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • awdasase kullanıcısına yanıt
    Yorumun için çok teşekkürler. Herşey empati yapabilme yeteneğine bağlı. Empati yapamayanlar malesef konunun özünden ziyade ayrıntıları içinde boğulup gidiyorlar...

• gokmay abi özürdilerim biraz canım sıkkındı k.bakma

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamam kardeşim, sorun değil. Dert etme lütfen...

• quote:

Orijinalden alıntı: awdasase

Bu konuda olayi espirilestirmeye calisan cocuk aklinda kisilerin, yorum yaparken biraz saygili olmasi lazim. 50 yasinda oglu askere gitmis bir BABA konu acip, ictenlikle yardim eden arkadasa tesekkur etmis. Ilerde oglunuz olursa ve askere gonderirseniz, bu abinin suan ki yasadigi duyguyu ve yine ilerde asker olursaniz, konu acan abinin oglu gibi kucuk ve degersiz seylere ihtiaciniz olabilir ve zor durumda kalabilirsiniz. Asker ocaginda neyin ne olacagi hic belli olmaz.

aynen haklısın .

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Plastik bardak alsın içi
    sin

• Sorun çözüldü zaten, yukarıda anlattım...Malzeme eksikliği diye bahsetmiştim...

• quote:

Orijinalden alıntı: gokmay

Tamam kardeşim, sorun değil. Dert etme lütfen...

Tamam abi saol.

• Abi yılın Fairplayi, yılın adamı her şeyi senindir. Ananın ak sütü gibi helal olsun. İyi ki varsınız.
  • sene 2008-2009 tam hatırlayamiyorum.. buradan tanimadigim bir arkadas icin gittim kan vermistim. kalp ameliyatina giriyordu. saolsun yogun bakimdan ciktiktan sonra ilk isi beni aramak olmustu.. gittik gorustuk.. gecmis olsun dedik.. bu da benim bi anim.. simdi olsun yine yaparim..
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.