Şimdi Ara

Çaydanlık Tavsiye

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31
Cevap
0
Favori
3.261
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çaydanlık almayı düşünüyorum tavsiyelerinize açığım

korkmaz emsan shefer karaca vesaire benim için önemli olan
    çeliği ve tabanı kaliteli olan çabuk su ısıtan geç soğutan hani bilen bilir
    çaydanlığı ocaktan alırsın tabanı kalın kalitelidir kaynamaya devam eder
    önerilerinizi bekliyorum .

•  Çaydanlık Tavsiye

Geçen ay 60TL + 3 taksitle aldım. Tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Çaydanlık Tavsiye

Geçen ay 60TL + 3 taksitle aldım. Tavsiye ederim

nerden aldığını sorayım ben sordum 80m dediler bu modele çelik kalitesi
    nasıl buldun tavsiye ettiğine göre iyidir illaki birde tutacakları önemli elden kaymaması eli yakmaması önemli.

• www.sanalmagaza.com

Aslında ben A118 siparişi vermiştim. Telefonla dönüş yapıp "Önümüz yılbaşı o yüzden stok yetiştiremeyeceğiz. İsterseniz aynısının bir boy büyüğünü aynı fiyattan gönderelim" dediklerinde kabul ettim.
  • ))) Biz de mi A118 sipariş etsek, yılbaşı geçeli çok olmadı.

Bir de Korkmaz'ın elektrikli çaydanlıkları için ne dersiniz ? Ülükleri kaçırıyor diyenler vardı ama bilemedim ne yapsam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hashus000 -- 14 Ocak 2012; 6:09:18 >
  • quote:

www.sanalmagaza.com

Aslında ben A118 siparişi vermiştim. Telefonla dönüş yapıp "Önümüz yılbaşı o yüzden stok yetiştiremeyeceğiz. İsterseniz aynısının bir boy büyüğünü aynı fiyattan gönderelim" dediklerinde kabul ettim.

ilginç akakçede arattım bu çaydanlığı
    Korkmaz A119 Flora Maxi 5tane sitede normal fiyatı 80m civarı olmasına rağmen
    %70 indirimli 24 25 m a satılıyor nedirbu aynı sitelerde bunun alt modelleri
    70m na satılıyor sadece bu modeli 24 milyon daha önce böyle birşey gördünüzmü

http://www.akakce.com/caydanlik-takimi/en-ucuz-korkmaz-a119-flora-maxi-caydanlik-takimi-fiyati,383251.html

• Bu fiyata hiç kaçırılmaz alınır
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Bimdeki Cam Suyu Hakkında...
    8 yıl önce açıldı
    Buhar kazanlı ütü tavsiye?
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu fiyata hiç kaçırılmaz alınır

alınır evet ama süphelenmemek elde değil
    alt modeli 70m ken üst modeli 24m a satılıyor ne yapayım siperiş edeyimmi
    normalmi bu durum süper indirim hiç görmemiştim böyle
  • Şüphe derken fiyatın gerçek olup olmadığına dair şüphe ise, bir sitede olsa olabilirdi. Ama 5-6 site birden bu fiyata veriyorsa kesindir.
    Ben de bir boy büyüğünü aynı fiyata vereceklerine sevinmiştim, demek böyle bir indirim olacağı için verdiler.
  • quote:

Şüphe derken fiyatın gerçek olup olmadığına dair şüphe ise, bir sitede olsa olabilirdi. Ama 5-6 site birden bu fiyata veriyorsa kesindir.
    Ben de bir boy büyüğünü aynı fiyata vereceklerine sevinmiştim, demek böyle bir indirim olacağı için verdiler.

Birnumaram.com dan sipariş ettim 26 tl +8 tl kargo aldı
    34tl aldım eğer üründe sorun olmassa baya ucuza almış olacağım bakalım
  • quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

Şüphe derken fiyatın gerçek olup olmadığına dair şüphe ise, bir sitede olsa olabilirdi. Ama 5-6 site birden bu fiyata veriyorsa kesindir.

Birnumaram.com dan sipariş ettim 26 tl +8 tl kargo aldı
    34tl aldım eğer üründe sorun olmassa baya ucuza almış olacağım bakalım

Hayırlı olsun

• Ürün gelince yaz da biz de atlayalım!
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Ürün gelince yaz da biz de atlayalım!

yazarım gelince
  • Kargoya verildi mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dedektif

Kargoya verildi mi?

sitede ürün tedarik aşamasında yazıyor
    ayrıca bu ürünün bu fiyatını değiştirmişler ben 26 tl siperiş ettim
    şuan sitede görünen fiyat 90+kdv 106 tl
    şimdi buradaki soru acaba benim aldığım fiyat site sahiplerinin bilinçli koyduğu fiyatmı yanlışlıkmı
    ben sipariş edince uyandılarda 106 tl şuan fiyatı bakalım görecez
    sitede benim siparişim ürün tedarik aşamasında yazıyor yarın belli olur ne olacak bakalım.
  • Şu an akakçe' deki düşük fiyatlı sitelerden sadece bir tanesi kalmış, o da 38TL' den satıyor.
     Çaydanlık Tavsiye

Züccaciye piyasasında çalışan arkadaş akakçede ki fiyatları görene kadar bana inanmadı. Görünce de bana sordu "Bundan 20 adet sipariş versem kargo ücretini tek mi keserler yoksa ayrı ayrı mı?"
    Dükkan açacak heralde.

• quote:

Şu an akakçe' deki düşük fiyatlı sitelerden sadece bir tanesi kalmış, o da 38TL' den satıyor.
     Çaydanlık Tavsiye

Züccaciye piyasasında çalışan arkadaş akakçede ki fiyatları görene kadar bana inanmadı. Görünce de bana sordu "Bundan 20 adet sipariş versem kargo ücretini tek mi keserler yoksa ayrı ayrı mı?"
    Dükkan açacak heralde.

3 gün bugun tedarik aşamasında yazıyor hala az önce mail attım
    bana döneceklerini belirten mail yolladılar şimdi
    bakalım bekliyorum ne olacak bu işin sonu

• eğer o fiyata o çaydanlık gelirse bedavaya almış gibi olacaksın.gelişmeleri bekliyoruz
  • quote:

Orijinalden alıntı: isongur

eğer o fiyata o çaydanlık gelirse bedavaya almış gibi olacaksın.gelişmeleri bekliyoruz

valla pazar günü sipariş ettim 5 gün oldu internet sitesinde ürün tedarik aşamasında yazıyor
    3 cü maili attım cevap yok göndermicekler siparişi iptal etmiyorlar
    bi haber yok bekliyorum yarın telefon acıcam ne olacak bilmiyorum
    tamam bi eşşeklik yaptınız 100tl lik aleti 26 ya sattınız be kardeşim zorlamı aldık
    zorlamı satın dedik 2 gün sitede 25 26 tl fiyatıyla bekledim değişmedi
    sipariş ettim suç bendemi bu nasıl bi şirkettir afedersiniz sıctılar sıvayamıyorlar

NOT: bunuda ekliyeyim kötü reklamı hak etiler ürünüwww.Birnumaram.com dan sipariş ettim
    bu şirketle iş yapacak olanlar bu yazdıklarımı dikkate alsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi metalcup -- 19 Ocak 2012; 21:58:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: metalcup

quote:

Orijinalden alıntı: isongur

eğer o fiyata o çaydanlık gelirse bedavaya almış gibi olacaksın.gelişmeleri bekliyoruz

valla pazar günü sipariş ettim 5 gün oldu internet sitesinde ürün tedarik aşamasında yazıyor
    3 cü maili attım cevap yok göndermicekler siparişi iptal etmiyorlar
    bi haber yok bekliyorum yarın telefon acıcam ne olacak bilmiyorum
    tamam bi eşşeklik yaptınız 100tl lik aleti 26 ya sattınız be kardeşim zorlamı aldık
    zorlamı satın dedik 2 gün sitede 25 26 tl fiyatıyla bekledim değişmedi
    sipariş ettim suç bendemi bu nasıl bi şirkettir afedersiniz sıctılar sıvayamıyorlar

NOT: bunuda ekliyeyim kötü reklamı hak etiler ürünüwww.Birnumaram.com dan sipariş ettim
    bu şirketle iş yapacak olanlar bu yazdıklarımı dikkate alsın.

Üzüldüm şimdi
    25TL' den satsalardı da 2 adet daha alsaydım, eşe dosta hediye ederdim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuVNeRa -- 19 Ocak 2012; 22:02:00 >

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.