Ya kendini çaylamak yerine git bi iş bul garsonluk komilik en iyisidir sosyalleşmek binbir herif binbir hatun görürsün insanları tanırsın.
quote:
Orijinalden alıntı: YoLCu_05
Evet arkadaşlar herekez önce şu pc yi kapatmanı söylüyor ben kapadım ve olanları size söyleyeyim
06:45 gibi yattım 11:00 da kalktım 11:30 a kadar egzersiz falan yaptım 12:30 a kadar gitarla uğraştım ( Çalmayı gram bilmiyorum sadece tellere vuruyorum :) ) 13:00 a kadar Zeka küpüyle uğraştım 14:00 da dışarı çıktım yürüdüm sadece ve eve geldim 15:00 da çay demledim sabah kahvaltısnı yaptım 16:00 da balkano çıktım kendimi çayladım 17:00 da Kitap okudum ve çay içtim 18:00 da yattım 19:30 da kalktım hazırda çay buldum onu içtim 20:00 yemek yedim ve dışarı çıktım 22:00 dışarıda oturdum bir yere tek başıma 2 bardak çay içtim 23:00 eve geldim çay demledim balkona çıktım yine kendimi çayladım
Devamı da aynı şekil neredeyse çayla bi ilişkiye giricem Feym arkadaşlar napmak lazım siz bilirsiniz :)
Sen kendini bu kadar çaylarsan kalp krizinden gidecen.
3 gün daha bunu yap bütün kızlar senin. Hadi koçum
Herkese benden çay. Hayırlı sabahlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Syronwar -- 6 Temmuz 2012; 5:13:24 >
quote:
Orijinalden alıntı: Syronwar
Herkese benden çay. Hayırlı sabahlar
Sağol hocam sana da hayırlı sabahlar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
quote:
Orijinalden alıntı: [C_a_N_e_R]
quote:
Orijinalden alıntı: he-manin abisi çetin
Konuyla %100 uyum
Cuk diye ben buna derim.
oğlum bak git
Konuya bak
çayyaş
quote:
Orijinalden alıntı: AurorAbeam
quote:
Orijinalden alıntı: p4mdut
Tavsiyem çık dışarı part time satış elamanı pozisyonunda çalışabileceğin bi iş bul hiç yoktan çalıştığın yerde arkadaş edinirsin, satış yapacağın insanlarla diyaloğa girersin hemde sosyalleşme bahanesiyle azda olsa para kazanırsın. Kazandığın parayla da iş arkadaşlarına çay ısmarlarsın
Yine mi bamya
Pardon çay
Çayı bırakıp kahveye geçme sakın, çay içtiğin gibi kahve içersen 2 güne kalpten gidersin.
Ne manyak bir konudur bu ya yorumlara gülmekten öldüm
up daha çok kişi görsün
adam çayyaş olmuş lan
quote:
Orijinalden alıntı: YoLCu_05
Arkdaşlar ilginiz için saolun yorumlara koptum Bursa'da Görüklede oturuyorum. Yakındaysanız buluşup bi çay içebiliriz
Osmangaziye gel Kola ısmarlayayım vücut temizlensin