Şimdi Ara

çayı şekersiz içemiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
14
Cevap
0
Favori
575
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sıcak su içiyomuşum gibi oluyor hatta 1 gün 4 şekerden 3 e indim onda bile tat alamadım  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 7 Kasım 2021; 22:7:14 >

• Peki kahve?

• Sıcak su iç o zaman. İçe içe alışırsın. Ya da 1 şeker koy.

• 1 yıl önce şekersiz içmeye başladım emin ol bıraktıktan sonra o şekerin tadı o kadar iğrenç geliyor ki bu zamana kadar ne içiyormuşum diyorsun. bırakın hocam çok zararlı bir şey bu beyaz şeker

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 2 sene önce çaya her zaman 3 tatlı kaşığı şeker atardim. Bir anda bıraktım başlarda alışmak zor oldu caydan tat alamadım. Zamanla çay in gerçek tadını almaya başladım. meğerse şekerli su içmişim o zamana kadar.
    Sade cidden daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende kademeli bıraktım arada bünyem şeker istediği zaman tam küpü kırıp yarısını koyuyorum o halde dahi çay iğrenç bir hal alıyor 2 yudum alıp döküyorum. Çayı kesinlikle sekersiz ve açık içiyorum gerçekten güzel oluyor. Şeker atan gitsin şerbet içsin.

• Çayı demli şekersiz içerim bi ara şekerli denedim sanki şerbet içiyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Çay içiyorum ssli
    2 ay önce açıldı
    Sade Süt İçemiyorum
    9 yıl önce açıldı
    sarma tütün içiyorum ss li
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Açık iç şekersiz iç.

• Şekersiz çay ile şekerli çayın tadı tamamen birbirinden apayrı şeyler. İkisine de 'çay' denmemesi lazım.

• Benim de şekerli içince midem bulanıyor
    Neyse ki şekersiz içiyorum çayın tadı geliyor

• Karanfil, bal, tarçın, limon (bardaktaki çay bitince limonun posasini yeme at) deneyebilirsiniz.

Şekersiz içiyorum.

• Yukarida da gordugunuz uzere sekeri 1 kez biraktiginiz an bir daha donmuyorsunuz. Sekersiz 5. yilim. Kahve, Cay ne varsa sekersiz iciyorum. Kola vs de bayagi azalttim. Portakal suyu, ayran ya da su iciyorum genelde. Herkese tavsiye ederim.

Disaridan kahve alirken bir kere yanlislikla 1 seker atmislar icine, 1 yudumda farki anladim ve midem bulandi. Seker gercekten herseyin tadini bozuyor.

• 3 sekere inmeyi basardim tam doldurmuyorum ama bardagi  

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şoray uzun yolda -- 10 Kasım 2021; 5:4:16 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.