Şimdi Ara

cayma bedeli (Kablonet)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, yaşadiğım sorunu özetleyeceğim. Fikir ve öneriniz var mıdır?
    Özet: İkametgah adresim Ankara'da bulunuyor. İş dolayısıyla mart ayinda Zonguldak'a gittim. Orada 1+1 eşyalı bir ev tuttum. İnternet ve diğer aboneliklerimi yaptırdım. Ancak ikametgah adresimi taşımadim. Haftasonları Ankara'ya gelip gittim. Geçen ay yine iş dolayısıyla Ankara'ya döndüm. Zonguldaktaki kablonet internet aboneliğimi Ankaradaki adresime taşımak istedim ancak altyapı olmadığı söylendi. İnterneti kapatmak istedigimde ise 900 lira cayma bedeli isteniyor. İkametgah değişikliğini resmi olarak yapmadığım için cayma bedeli olmadan kapatma talebim kabul edilmiyor. Yapabileceğim birşey var mıdır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhatcn -- 27 Aralık 2020; 20:31:59 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• başka bir yere ikametgah taşıyıp, sonra alt yapı olmayan ankara adresinize taşırsanız belki çözüm olabilir diye yorumluyorum, sonuçta sizin eski tarihli bir ikametgah olduğu için sistem kabul etmemiş anlaşılan, tarihi aboneliğiniz sonrası güncellenmiş olunca kabul edeceklerdir sanki, hala geçerli mi bilmiyorum ama ayda 1 defa ikametgah değişimi oluyordu sanki...

net bir cevap vermesi zor bir soru olmuş sizin ki, bilmediğim bir konuya çok yorum yapmayı sevmem ama kolay kolay yaşayan biride çıkmaz sanırım böyle bir durum

• Tüketici hakları hakem heyetine başvurun ama uzun sürüyorv iade ediliyor diye biliyorum, internet de benzer konuda şikayetler bulabilirsiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Osmanevliorhan -- 27 Aralık 2020; 23:11:49 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.