Şimdi Ara

ÇAYMATİK ALACAKLAR OKUYUNUZ.. (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
115
Cevap
5
Favori
79.746
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Soruyu şimdi tesadüfen gördüm....Çaymatik faal ve çalışıyor....Her sabah , öğleden sonra ve akşam 19 gibi 3 defa çay demliyoruz....Bir şikayetimiz yok arkadaşlar....Yeni fiyatları 160 Lira... Bilginiz olsun..
  • quote:

Orijinalden alıntı: taşkafa

Soruyu şimdi tesadüfen gördüm....Çaymatik faal ve çalışıyor....Her sabah , öğleden sonra ve akşam 19 gibi 3 defa çay demliyoruz....Bir şikayetimiz yok arkadaşlar....Yeni fiyatları 160 Lira... Bilginiz olsun..

merhabalar......Forumda bir kişi king çaymatiğin çok ses çıkardığını söylemiş.gerçekten çok ses çıkarıyor mu? ihlasın aura çaymatiğini tavsiye etmiş.ihlasın çaymatiği hakkında bilginiz var mı? teşekkürler.....

• çelik çaydanlıklar biraz ses yapıyor.... korkmazın semaveri var iş yerinde kullandığımız baya bir gürültülü çalısıyor...

sesli çaydanlık > kanser riski .... varsın sesli çalışsın
  • Ek......Dün eşimle Yeni bir çaymatik almak için epeyce gezdik....Fiyatları uçmuş......En kötüsü...HEMEN HEPSİ daha ucuz maliyet için PLASTİK KAPAKLI, üretilmişler...PLASTİK SU SEVİYE GÖSTERGELİ ...İÇİNDE METAL SÜZGECİ BİLE PLASTİK İÇİNE KOYMUŞLAR...Sakın ve sakın almayın....Evinize sokmayın.....Porselen görünümlü ABS olanlarıda var...ABS ise bildiğiniz sert plastik...Elektrik süpürgeleri, ütü sapları, vantilatörler, v.s. hep ABS den üretiliyor...Daha hazini adam cam çaymatik yapmış üst kısmı devamlı kaynar su ve buhar ile temasta olan kısmı plastik..>>>> ..Sakın almayın evinize sokmayın...KANSER çığ gibi yayılıyor...Dikkat ediniz...Bilmeyenlere anlatınız....Gövdenin tamamı çelik olsun..Ve kaynar su ile temas eden içinde hiç bir plastik madde olmasın..DİKKAT EDİN....<<<<<< Bilmeyenler alıyorlar....Bilenler tamamı cam veya tamamı çelik çaymatik arayıp buluyorlar....AKLINIZDA OLSUN.....Saygılarımla...

• Kıymetli arkadaşlarım...On gündür devam eden ayrıntılı çay takımı yada çay seti araştırmalarım sonunda aradığım gibi içinde plastik, bakalit, ABS olmayan tamamı çelik, kapakları çelik ve fiyatı uçuk olmayan çaymatiği bulup aldım... Ne aldın ? derseniz SUNNY DEMLE.... aldım...Esenyurt taki fabrika satış mağazasından kollama değil güzel bir fiyatla aldım. Bazı ünlü markaların .169 - 180 Lira fiyat istenen bol ABS li plastik kapaklı, içinde bol plastik dolu çay takımlarına göre çok çok güzel ve ucuz...Takımda çift kapak var..İsterseniz kettle isterseniz çaymatik oluyor.....Demlik büyük 1,2 Lt ve çaydanlık 1,6 Lt .. Çayı demle, suyu altına ekle, doya doya iç....Bir kusurunu buldum ve bilerek aldım..İnsan içine metal delikli kova gibi bir çay süzgeci koyar...Çay süzgeci yok..Bu eksiği dışında ..Çok güzel, şık, her eve yakışır..Çay seti.....Hepsi burada ve n 11 com da var...Ben ne aldığımı bilerek, beğenerek aldım.. Daha iyileri sizlerin olsun inş... Saygılarımla ilanımdır...Ek...Şu an evde servise girmedi...Önce içinde iyice bir kaç kez su kaynatacağız.....AURA - FELİX - KİNG den sonra 15 yılda bu evimize gelen 4. çaymatik olarak servise girecek inş... KİNG ne oldu ? Diyenler için....Bu gün itibarı ile kayın validemin hizmetine geçti.....Bunca yıl çayımızı demledi..Şikayetimiz olmadı.. halen .sağlam çalışıyor....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 14 Mayıs 2015; 13:19:49 >

• Merhaba, çay makinası ve daha değişik kullanım için önerebilceğim bir makine arçelik gurme. kettle tarafı cam demleme haznesi paslanmaz çelik. karaf ayrıca cam. pahalı bir ürün ancak çay demleme olayını baya kolaylaştırıyor. çayı demleme haznesine koyup miktar ve sertlik seçip tuşa basıyorsunuz en uzun süren modda 30 dk sonra posasından süzülmüş çayınız hazır. posasından süzmesinin avantajı çay demlenmeye devam etmediği için acılaşmıyor.

ürün ayrıca kettle olarak kullanılabiliyor.

tek eksisi biraz pahalı. ürünün linkine burdan ulaşabilirsinizhttp://www.arcelik.com.tr/gurme-cay-makinesi/

• Kıymetli arkadaşlarım yüreğimin derinliklerinden gelen sorumluluk duygusu ile bu satırları yazıyorum...SUNNY DEMLE çaymatik aldım..Bir haftadır kullanıyoruz..çok güzel, zarif, estettik..İçinde plastik , ABS yok.Çay demlemek için suyu koyup tabandaki daire şeklinde açma tuşuna dokunuyorsunuz. Kırmızı yanıp suyu kaynatmaya başlıyor...su kaynayınca kırmızı ışık devamlı yanıp sönüyor..Suyu alıp çayı demliyorsunuz...Sıcak tutma fonksiyonu göstergesi yeşil ışık yanıyor....Bu 95 C de suyu tutuyor demek...İŞTE ZURNANIN ZIRT DEDİĞİ DELİK BURADA...Çayı demleyip demliği çaydanlığa oturtuyoruz....Yarım saatte çaydanlıkta 1 lt su bir parmak kalıyor...Sıcak tutma fonksiyonu yüksek ayarlanmış.. Su para, elektrik para....Yarım saatte havaya buhar vermek bedava değil...Bunu özellikmi , kusurmu saymak gerekir ???? Bilemedim... Önceki kullandığımız KİNG çaymatik suyu kaynatmadan sıcak tutuyordu...Çaydanlıktaki suyu yarım saatte bitirmiyordu....Bu ayrıntıyı yorumsuz olarak aktardım....Başka alacak arkadaşlarım bilerek alsınlar.. Çaydanlığa yarım saatte yarım Lt su ekliyorsunuz... Saygılarımla...

• "taşkafa" arkadaşımızın hassasiyeti ve güzel açıklamalarından dolayı teşekkür ediyorum. Bende evdeki plastik kettledan bir arkadaşın uyarısıyla kurtulmaya çalıştığım günlerde iyi oldu bu konu... Hanım king p315 in tipini severse alacağım inşallah..
  • Çok şükür bu günde iftarımızı açtık...Şu an Sunny Demle ile demlediğimiz çayı kocaman cam kupada lıkır lıkır çekerken bu yazınızı okudum.. Bu çay seti çok şık, çok güzel, her eve yakışır...Sıcak çay içmek istiyorum suyu soğumasın diyenler için ideal..Yukarıda yazdıklarıma ilave.....Çayın suyunu , elektriğini hesap ederseniz çay değil bulaşık suyu içersiniz........Ne alırsanız alın içinde , kapağında, süzgecinde plastik , bakalit, ABS olmasın....Bana bir şey olmaz demeyin....Almayın.....Kullanmayın...Hayatımızın çok önemli parçaları olan sevdiklerinizi düşünün...Burada DHF da yıllardır yazılarımı okuyan arkadaşlarımı , forumdaşlarımı uyarma görevimi yapıyorum...Devamı size bağlı....Saygılarımla....Bütün arkadaşlarıma iyi geceler, hayırlı ramazanlar olsun.... EK... Porselen ve cam demlik, çaydanlık, tabak, tencere, v.s. çay ve yemeklerde en sağlıklı olanı...Lakin her yerde .Bulamıyoruz....Bulsakta dünya para....O zaman olanların içinde tercihimiz çelik olsun içinde , üstünde , kapağında, süzgecinde, plastik olmasın...Yani kötünün iyisi........

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 23 Haziran 2015; 23:01:12 >

• arçeliğin çay makinesi var memmunum
  • bizim hanım king p 315 in tipini beğenmedi
    fakir.com.tr
    LEGEND STEEL - Fakir
    http://fakir.com.tr/i/172/legend-steel

fakirin legend stell modelini beğendi. Ama ısıtıcı kısmının içinde tutma kolunun vidalarının karşılıklarını plastikten içeride yapmışlar kafamı karıştırdı keşke plastiği içine sokmasalardı ne yapsam diye düşünüyorum...

ÇAYMATİK ALACAKLAR OKUYUNUZ..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi osmanak -- 25 Haziran 2015; 17:58:30 >

• Homend marka nasıl arkadaşlar kullanan var mı ? Annem bu markayı çalıştığı yerde görmüş çok iyi diyordu ? Almak istiyor şimdi.
  • 04-05-2015 tarihinde Migros forum Gaziantep mağazasından alınan King p-315 çay makinasına fatura garanti belgesi yerine geçer diye bilgi verilmesi sonucu ek bir işleme gerek duymadan faturamızı saklayarak yaklaşık 10 yıldır kullandığımız emektar arzum marka çay makinası ile değiştirdik. King markasını seçme pişmanlığımız 29-07-2015 tarihinde bozulması ile başladı. Suyu ısıtmıyordu. 31-07-2015 tarihinde yetkili servis Gaziantep uzay firması faturanın geçerli bir belge olmadığı bununla işlem yapamayacağını sert ve uygunsuz bir dille bize bildirdi. Fatura geçerli denilmişti ısrarımıza karşı ise gidin Migros la çözün o zaman ya da ücret karşılığı çözerim dedi. 10 yıl aynı kondisyonda kullandığımız arzum çay makinası cam demlik kıralması harici tık demedi. buna karşın arzum ile king karşılaştırdığımda resmen hüsran ancak 2-3 ay kullandık. birde geri servis hizmeti kötü olunca ve çözüm bulamayınca bunu herkese bildirmek istedim. olur ki kendilerini düzeltirler.

• Taşkafa arkadaşım,
    plastik içermeyen ve kettle olarak kullanılabilecek çay makinası ararken yazdıklarınız ile karşılaştım ve samimi paylaşımlarınız benim için ufuk açıcı oldu.
    Muhtemel ürünü görmeden internetten sipariş edeceğim için tecrübenize başvurma gereği duydum; king p 315 çay makinasının su seviye göstergesi bölümünün plastik olup olmadığını anlayamadım. Zira farklı bir markanın legend steel ürününden büyük ölçüde bu nedenle vazgeçmiş durumdayım.

Öneri ve görüşlerinizden memnuniyet duyacağım.
  • Arkadaşım..Plastik gösterge yok.....Vatan da satılıyor...Sana yakın bir yerde ise görüp al...Şişman olan modeli diyorsun... Ek.... EMSAN ve KORKMAZ ve HİSAR markaların tamamı çelik çok zarif çaymatikleri var...Gezerken görüyorum...Bu ürünlerin gövdesi yani çevresinin metal kalınlığı çok güzel..Kalite var..Fiyat konusu biraz farklı... Lakin elinize alıp bakınca kalite konuşuyor..Fiyat farkına değer.. Para sorunu yok ise Bu üç markaya bakınız....Saygılarımla...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi taşkafa -- 11 Ocak 2016; 9:55:44 >

• taşkafa T kullanıcısına yanıt
    tavsiyeleriniz üzerine bugün king p315 sipariş ettim, verdiğiniz bilgiler için sağolun.
  • hadi işi çok biliyorsunuz da ABS zannediyorsunuz plastik kettle ya da çay makinesi gövdelerini ki standart ve üst kalitede hiçbir marka ABS basmaz gövdeyi, paslanmazın kalitesinden, paslanmaz bağlantılarında kullanılan contaların suyla temasından vb. şeylerden de haberiniz yok... mu...?

hakikaten bir şey biliyormuşçasına ahkam kesmiyor mu şu dh ulemaları(!)...
  • Cahil kalmışız kusura bakma....Bak ABS nerelerde kullanılıyor ??? Yüzlerce çeşit sanayi malı var..Hangi birini sayacağım ?? .Sana kısa bir özet.... Ütülerin kulpları, Evdeki sabit telefonların gövdeleri, evindeki elektrik süpürgesi, tüplu bilgisayar monitörlerinin dış gövdesi , bilgisayar kasaları, gövdeleri, klavyeleri,Evindeki her türlü Tv ların dış gövdeleri, Vantilatör gövdeleri,modemlerin dış gövdeleri ,Mutfaktaki mikser, blender, robotların gövdeleri, Uydu alıcısı receiverlerin dış gövdeleri...v.s.. v.s. Plastik sıcağa dayanmaz..Yamulur, erir....Onun için bazı semaver ve kettle gövdeleri ABS olur...Kim ne isterse onu alıp kullansın.....Hepinize kolay gelsin...DH allameleri bu kadar biliyorlar....Cahil kalmışlar....Cahil......

• Bende korkmaz ile king arasında kaldım.
    King ince ama komple çelik korkmazda öyle fakat alt haznenin tutacağının tam karşısı minik bir plastik.

Şaşırdım hangisini alayım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.