beyler mind bow skili hakkında yardımcı olursanız svinirim rehberde bulamadım!birde atack ratingi açıklarsanız çok makbule gececeq
ya bu sitede şoyle bişi gordum ya sen bu skill in yanında yaan bi yuzde var mesela sen bi skille 500 vuruosun ve yanındaki yuzde (%100) gorunuo senin dedigin skill de (%200) gorunuo ise işte sen ortalama 1000 felan vurursun okçu diilim o yuzden bu kdar yardım edebildim saten edebilmişsem ne mutlu bana
yinede saol kardeşim!
Üst konuda okçu rehperi var. Adam uğraşmış, didinmiş, koymuş oraya sen 2 dk bakmadan buraya konu açıyosun . helal walla
kardeşim baktım mind bowu göremedim atack ratingide merak ettim
yorum yapcak yokmu marsda 24lvl %90ım acil lazım
atack rating hit rationu arttırır yani senin vurabileceğin en yüksek vuruş seviyesine getirir (biri bunun gibi bişeyler yazmıştı tam hatırlamıyom) mind bowu ister aç ister açma o senin kararın ama herkes merakından açıyo spen çoksa ve merak ediyosan aç
quote:
Orjinalden alıntı: chairzard
atack rating hit rationu arttırır yani senin vurabileceğin en yüksek vuruş seviyesine getirir (biri bunun gibi bişeyler yazmıştı tam hatırlamıyom) mind bowu ister aç ister açma o senin kararın ama herkes merakından açıyo spen çoksa ve merak ediyosan aç
+1
saol kardeşim güzel açıklamıssın
ben attack ratingi atağı arttırır ve criticalı arttırır die biliyorum bide benim bi full str cold bow arkadaşım var ondfa var mind bow o skill 14 te gelen skill gibi bişey
quote:
Orjinalden alıntı: chairzard
+1
''çayniyz''
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme