Şimdi Ara

CB Erdoğan: Siyasette Yeni Döneme Giriyoruz DEM'E Uzatılan Bu Elin Değeri Bilinmeli (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
437
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

mesafe koymayacakları en başından bellidir. akp neyse de mhp neden böyle yaptı anlamadım. yani anayasa değişikliği için takiye mi yapıldı? çünkü hapiste olan demirtaş, pkk'dan kopamadı. geri kalanlar neden kopsun? bunların taktiği belli. seninle bir adım beraber atarlar. sen arkanı döndüğünde, iki adım geri giderler. politikaları her zaman budur. ha yeni anayasa için bu gereklilik ise bu şekilde davranmaya yine gerek yok. verirsin bir iki taviz, almaya çalışırsın desteği. verdiğin sözden geri dönmezsin yani. tabi her söz de verilemez. bakarsın, ne istiyorlar?. ama dediğim gibi elini verirsen kolunu kaptırırsın. kolunu verirsen.. bu böyle gider. pkk silah bırakmaz. ideolojisi buna müsait değil. bir de şu var çok enteresan tabi. fatih de söz almıştı. yerine getirildi mi?  

• haykoatmaca kullanıcısına yanıt

Birisi alacağını aldı ama o görüşmede :)

Sözde muhalifler sanıyor ki herkes saf herkes cahil DEM ne isterse verilecek Öcalan serbest klacak flan hemen yarın DEM parti ile anayasa yapılacak flan. Siyasete çok sığ bakan bir kitle var.

Yaa öyle yalap şap yapılan anayasa referandumdan geçmez zaten. Benim okumam AKP ve MHP boş atıp dolu çekmeye çalışıyor. DEM'i Türkiye partisi yapmak istedik olmadı deyip halk desteğini arkasına almaya çalışıyorlar bence ilerleyen süreçte olacak büyük bir terör operasyonu öncesi.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.