< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
CBox 2360F Gaming Monitör incelemesi
-
-
165 hz yapmak için hangi marka,model DP kablosu kullanıyorsun? Paugage markasını söylüyorlar ama benim için biraz pahalı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Mardayldzz165 hz yapmak için hangi marka,model DP kablosu kullanıyorsun? Paugage markasını söylüyorlar ama benim için biraz pahalı.
Ben Paugge marka kablo aldım fakat 165 Hz seçeneği çıkmıyor. Ekran kartım 1660 Ti, destekliyor 165 Hz ama yine de çıkmıyor. Nasıl 165 Hz oluyor çözemedim.
-
Özel çözünürlük ayarından yapman gerekir.Default ayarda çıkmaz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: KISKANIYORLARÖzel çözünürlük ayarından yapman gerekir.Default ayarda çıkmaz.
Teste basıyorum ve "Input not supported" yazısı çıkıyor ekranda. Yani desteklemiyor 165 Hz. Tahminimce sadece AMD ekran kartlarında Freesync açınca falan çıkıyor 165 Hz seçeneği. Normalde overclock seçeneği ile aktifleştiriliyor diğer markalarda ama bu monitörde overclock seçeneği de yok kendi arayüzünde. Farklı bir şey yapmam gerekiyorsa ve bilen varsa yardımcı olursa sevinirim
-
Freesync'i açtığım zaman ekran birkaç pixel yukarı kayıyor. Ekranın pozisyonunu ayarlamak istediğimde de kendi menüsünde seçenekler gri olarak görünüyor:
Freesync kapalıyken şu şekilde:
Hiçbir şekilde ayarlayamıyorum ekranın pozisyonunu. Monitör zaten 144 Hz olarak lanse edildiği için 165 Hz alamamak sorun değil ama Freesync açıkken kullanımda sıkıntı yaşatması saçma.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X