Şimdi Ara

CBR250R Almayı Düşünüyorum... Fakat... (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
4
Favori
5.597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Vlkndnmz

Cbr 250 r yeni satın aldım fakat motoru teslim bile almadım ruhsat plaka önümüzdeki haftaya sarkıcak gibi sürüş karakteri nedir kullanımı nasıldır bilmiyorum fakat bildiğim bişe varsa ilk motorum çin malı bi scooterdu 50bin km yol yaptım ikinci motorumda tvs apacheydi bunlada 30bin km yol yaptım toplam 7 yıldır kullanıyorum ilk zamanlarımda çok düşüp kalktım bilmiyorum sende aynı problemler olurmu herkesin kapasitesi farklı direk 600lük ile başlayanlarıda gördüm ama fikrimi sorarsan ucuz bi motorla başlaman senin avantajına olacaktır cbryi bi yatırırsan sanırım bi çin scooteru kadar masraf açar :S...

hayırlı olsun çok güzel bir motosiklet almışsınız ben de nasipse yaza doğru bir 600rr alacağım

• Bi bakımdan bende 600 rr düşünüyordum da motorun özelliklerini okudukça korkuyorum ha motor güzel sesi falan da arkadas gaza bi dayandın mı saatte 290 km hız yapıyor ya bundan böyle bi düşsen ne olur :) benim araba da bile ben 200 km hıza cıktım mı araba yerden kesiliyor resmen :) bu yönden de biraz endişeleniyorum en iyiisi bi ninja almak ...
  • kendı motorum.

daha guzelı-temızı yok :)

http://www.sahibinden.com/index.php?a=1004

(#103681861)
  • Havaların ısınmasıyla beraber motor merakım da yeniden üst seviyelere çıktı.

Araba sevdası bir yana bu aylar motor kullanma isteğini resmen gazlıyor.

Bu motorun kullanıcılarından, tecrübe sahiplerinden yorumlar bekliyorum.

10bin TL'ye kadar çıkabilirim motor için. Uzun yol 3 4 ayda bir 400 km kadar olabilir. Bu motor, bu uzun yola gider mi ?

Bakım fiyatları ve sigorta tutarları nedir ?
  • Merhaba arkadaşlar ben bu arkadaşın açtığı konu üzerinde yeterince araştırma yaptım ve bende motosiklet alıcam ve araştırmalarıma dayanarak kendi düşüncelerimi aktarıcam. Hyosung gt250 cc olarak uygun ama oturuş tarzı bizim gibi kişileri bozar ve önemli olansa yedek parçaları çok pahalı. Servislerde sıkıntı yaşanıyor. Parçaları ele aldığınızda pek sağlam değiller. Ben kendi düşünceme hyosungu eledim. Kawasakiye geleyim 250 ccyi pek tavsiye etmem ama ninja 300 nova harikadır ve fiyatta öyle. Kawasaki şuan bu motosikleti sayesinde birinci sırada bu siklette. Performansı olsun her şeyi ile iyidir ama yedek parçası pahalı ve servislerde iyi yani. Geleyim honda cbr 250 R'a bu motosiklet kawasaki ninja 300 nova ile tavsiye ederim kullanış açısından ama honda hyosung,kawasaki vs markanın 250 cc sıralamasında hızlı olanı değil kawasaki hızlı ve performansı iyidir. Honda cbr 250 R yedek parçaları kaliteli,fiyat olarak uygun,motosikletin kullanışı bu bakacağınız modellerde öğrenmek hakimiyet açısından süper ben kawasaki isteyen birisi olarak yqvaş yavaş buna kayıyorum yeterince anlattım bilgilerime yeterince güveniyorum sizinde alırken her motosiklet bir yerlerden hassastır dikkat edin. Anlatabileceğim ayrıntılı budur. Bu bagaj konusu bu motosikletlere takabileceğini düşünüyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• racing tipi motorlara bagaj olmuyor, motorların naked tiplerine bakmak lazım
  • quote:

Orijinalden alıntı: DATD
    Kawasakiye geleyim 250 ccyi pek tavsiye etmem ama ninja 300 nova harikadır ve fiyatta öyle. Kawasaki şuan bu motosikleti sayesinde birinci sırada bu siklette.

250cc'nin hangi özelliklerini beğenmediniz? 300cc'nin 2013 kasaları çok güzel doğrudur ama yanında kol böreği gibi bir ötv geliyor, nereden 1. oluyorlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

racing tipi motorlara bagaj olmuyor, motorların naked tiplerine bakmak lazım

Evet yarış tarzı ama honda cbr 250 R'da bugün baktım hatta aksesuarlarında var 16 litre mi 16 bir şey ama bilmiyorum kendi sitesinden bakarsanız görürebilirsiniz bende sizin gibi düşünüyorum ama umarım yanılmamışımdır.

• quote:

Orijinalden alıntı: zinedine_zidane

quote:

Kawasakiye geleyim 250 ccyi pek tavsiye etmem ama ninja 300 nova harikadır ve fiyatta öyle. Kawasaki şuan bu motosikleti sayesinde birinci sırada bu siklette.

250cc'nin hangi özelliklerini beğenmediniz? 300cc'nin 2013 kasaları çok güzel doğrudur ama yanında kol böreği gibi bir ötv geliyor, nereden 1. oluyorlar

Kardeşim şimdi kalkıp içinimi anlatayım yazdığın mantıklı bir şey değil. Neden değil bir örneğini vereyim 250 cc biraz ufak kalır kawasaki'de 300 yaparak ortayı buldu ve madem neyi beğenmediysem 250 cc varken kawasaki düşünemiyip 300 cc olsun 50 de kıyakmı geçelim demiş saçma düşünceler kardeşim. Birde iyi okursan fiyat olarak yüksek ben performanstan bahsederken sen fiyat ve onuda söyledim.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: terbüyesüzcanavar

racing tipi motorlara bagaj olmuyor, motorların naked tiplerine bakmak lazım

Evet yarış tarzı ama honda cbr 250 R'da bugün baktım hatta aksesuarlarında var 16 litre mi 16 bir şey ama bilmiyorum kendi sitesinden bakarsanız görürebilirsiniz bende sizin gibi düşünüyorum ama umarım yanılmamışımdır.

buldum ve yakıştıramadım

CBR250R Almayı Düşünüyorum... Fakat...

• quote:

quote:

quote:

Kardeşim şimdi kalkıp içinimi anlatayım yazdığın mantıklı bir şey değil. Neden değil bir örneğini vereyim 250 cc biraz ufak kalır kawasaki'de 300 yaparak ortayı buldu ve madem neyi beğenmediysem 250 cc varken kawasaki düşünemiyip 300 cc olsun 50 de kıyakmı geçelim demiş saçma düşünceler kardeşim. Birde iyi okursan fiyat olarak yüksek ben performanstan bahsederken sen fiyat ve onuda söyledim.

Ben kullandınız da beğenmediğiniz kısımları varsa onları sormuştum, yoksa yorum üstünden beğendik beğenmedik biraz havada kalır. 2. cümlemi yanlış anladınız sanırım, 300cc kategorisinde 1. derken 250ler de dahil diyorsanız performans olarak tabii ki 1. olur ama satış rakamları olarak vasatı geçemez bence.

• quote:

Cbr 250 r yeni satın aldım fakat motoru teslim bile almadım ruhsat plaka önümüzdeki haftaya sarkıcak gibi sürüş karakteri nedir kullanımı nasıldır bilmiyorum fakat bildiğim bişe varsa ilk motorum çin malı bi scooterdu 50bin km yol yaptım ikinci motorumda tvs apacheydi bunlada 30bin km yol yaptım toplam 7 yıldır kullanıyorum ilk zamanlarımda çok düşüp kalktım bilmiyorum sende aynı problemler olurmu herkesin kapasitesi farklı direk 600lük ile başlayanlarıda gördüm ama fikrimi sorarsan ucuz bi motorla başlaman senin avantajına olacaktır cbryi bi yatırırsan sanırım bi çin scooteru kadar masraf açar :S...

Yol tecrübeniz ve kullandığınız motorlara bakarak yanlış karar verdiğinizi söyleyebilirim. Bu tecrübe ile daha ağır ve hızlı bir makina almalıydınız:
    Hyosung GT250R yada Kawasaki 300R

CBR250R daha hafif ve cbf150 şasisine benzer bir makinadır. Kullandığınız motorlara yakın ve kısa zamanda sıkılıp satmaya niyetlenebilirsiniz. Tek silindiri 4 zamanlı motorlar tek silindir 2 zamanlı motorlar gibi seri değil. R konseptinde olan bir makinanaın tek silindir olması ancak 2 zamanlı olmasıyla anlamlı olabilir. CBR250R az yakabilir. Bununla beraber çift silindir 4 zamanlı makinalar bu açığı hem performans hemde ses olarak kapatıyor.
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

• quote:

Orijinalden alıntı: pulvo47

quote:

Yol tecrübeniz ve kullandığınız motorlara bakarak yanlış karar verdiğinizi söyleyebilirim. Bu tecrübe ile daha ağır ve hızlı bir makina almalıydınız:
    Hyosung GT250R yada Kawasaki 300R

CBR250R daha hafif ve cbf150 şasisine benzer bir makinadır. Kullandığınız motorlara yakın ve kısa zamanda sıkılıp satmaya niyetlenebilirsiniz. Tek silindiri 4 zamanlı motorlar tek silindir 2 zamanlı motorlar gibi seri değil. R konseptinde olan bir makinanaın tek silindir olması ancak 2 zamanlı olmasıyla anlamlı olabilir. CBR250R az yakabilir. Bununla beraber çift silindir 4 zamanlı makinalar bu açığı hem performans hemde ses olarak kapatıyor.
    Hayırlı olsun. Kazasız belasız.

Hmm üstat 6. taksitini ödüyorum şuan.Üniversite yeni bitti maddi durumu yavaş toparlıyorum alet güzel az yakıyo.Yeterli ya benim için zaten 1.5 sene daha binip askere gitmeden satıcam gelince kısmet olursa vfr 800 x düşünüyorum...
    Elbet daha performanslı bi alet alınabilirdi fakat benim ihtiyacım olan az yakan eski motorumdanda birazcık daha hacimli bi motosikletti...İşimi görüyo yani memnunum...

• konu biraz eski ama şunu söylemek istiyorum. Arasıra iş arkadaşımın cbr 250 motorunda arkada artçı olarak gidiyorum. 90 - 100'de motorda pis bir titreşim oluyor sanki içime vibratör kaçmış gibi.

motor en fazla 2 yıllık, bakımı aksatılmayan, zincirleri sürekli temizlenen, sert kullanılmayan bir motor ama oluyor işte. Arkadaşım tek silindir yüzünden demişti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Rindaman

konu biraz eski ama şunu söylemek istiyorum. Arasıra iş arkadaşımın cbr 250 motorunda arkada artçı olarak gidiyorum. 90 - 100'de motorda pis bir titreşim oluyor sanki içime vibratör kaçmış gibi.

motor en fazla 2 yıllık, bakımı aksatılmayan, zincirleri sürekli temizlenen, sert kullanılmayan bir motor ama oluyor işte. Arkadaşım tek silindir yüzünden demişti.

Ben silindirden kaynaklanmıyor diye biliyorum servise götürdüğünüzde ne bileyim direksiyon ayarı falan filen siz söyleyin bu sorunu onlar bakar cbr 250 R da öyle bir problem yok ben karşılaşmadım henüz

• quote:

Orijinalden alıntı: crazy89

Arkadaşlar;

İlk vitesli motorum olacak. Daha önce çok kısa süreli motor tecrübem oldu. Hem uzun soluklu olması, hem de araba aldığımda kullanmaya devam edebilmem bakımından 250cc bir motor almayı düşünüyorum. İlk etapta niyetim scooterlardan yanaydı. Fakat geçtiğimiz günlerde bulunduğum bölgedeki Honda bayisine gittiğimde CBR250R beni derinden etkiledi. Orta mesafede yollara sorunsuz şekilde gidebileceğim (80 km civarı) trafiktetrafiğin akışına uyum sağlayabilecek, maksimum hızı pek önemli olmayan fakat 90-110 kmh arasında gidişte titreşim, kontrol vb. konularda sıkıntı çıkarmayacak bir motor arıyorum. Bu konuda CBR250R doğru bir seçim mi? Ve maalesef bir scootera göre bagaj avantajının olmamasını Givi E55 ile aşabilecek olursam ne düşünürsünüz? Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler

şahsi görüşüm ilk motor için 250 cc doğru bir tercih fakat granajlı motor yanlış bir tercih. düşüp kalkıcak bişey almalısın. Bu düştümü granaj oldukca pahalı ki diğer parçalarıda pahalı büyük abileri gibi olmasada yinede pahalı.

al bitane CBF150 yada CBF 250 fıtı fıtı gezersin.satarkende çok kolay satarsın masrafıda az.

• quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

quote:

Arkadaşlar;

İlk vitesli motorum olacak. Daha önce çok kısa süreli motor tecrübem oldu. Hem uzun soluklu olması, hem de araba aldığımda kullanmaya devam edebilmem bakımından 250cc bir motor almayı düşünüyorum. İlk etapta niyetim scooterlardan yanaydı. Fakat geçtiğimiz günlerde bulunduğum bölgedeki Honda bayisine gittiğimde CBR250R beni derinden etkiledi. Orta mesafede yollara sorunsuz şekilde gidebileceğim (80 km civarı) trafiktetrafiğin akışına uyum sağlayabilecek, maksimum hızı pek önemli olmayan fakat 90-110 kmh arasında gidişte titreşim, kontrol vb. konularda sıkıntı çıkarmayacak bir motor arıyorum. Bu konuda CBR250R doğru bir seçim mi? Ve maalesef bir scootera göre bagaj avantajının olmamasını Givi E55 ile aşabilecek olursam ne düşünürsünüz? Sizin bu konudaki fikirlerinizi merak ediyorum.

Teşekkürler

şahsi görüşüm ilk motor için 250 cc doğru bir tercih fakat granajlı motor yanlış bir tercih. düşüp kalkıcak bişey almalısın. Bu düştümü granaj oldukca pahalı ki diğer parçalarıda pahalı büyük abileri gibi olmasada yinede pahalı.

al bitane CBF150 yada CBF 250 fıtı fıtı gezersin.satarkende çok kolay satarsın masrafıda az.

CBR250'nin parçaları ucuz hocam diğerlerine göre

Sol arka grenaj (kuyruk-siyah)… 25 TL
    Sol büyük grenaj(en büyük olanı-siyah)… 55 TL
    Sol küçük grenaj (büyük olanın hemen arkasındaki-siyah)…30 TL
    Sol kafa grenajı (siyah)… 41 TL
    Grenajların birbirine geçirme yerlerinin ucundaki beyaz klips…8 TL
    Orta kafa grenajı (siyah)…35 TL

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alpayfatih

quote:

Arkadaşlar;

Teşekkürler

CBR250'nin parçaları ucuz hocam diğerlerine göre

Sol arka grenaj (kuyruk-siyah)… 25 TL
    Sol büyük grenaj(en büyük olanı-siyah)… 55 TL
    Sol küçük grenaj (büyük olanın hemen arkasındaki-siyah)…30 TL
    Sol kafa grenajı (siyah)… 41 TL
    Grenajların birbirine geçirme yerlerinin ucundaki beyaz klips…8 TL
    Orta kafa grenajı (siyah)…35 TL

bu fiyatları nereden aldınız? tam fiyatlarını bilmiyorum ama hondanın orjinal granajlarını bu fiyata almak mümkün değildir.

çok zamanım olmadığı için araştıramıyorum ama gelişi güzel baktığımda yan sanayisi bile 1800 tl
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-motosiklet-honda-cbr-250r-komple-grenaj-garantili-1-sinif-kalite-2011-99820673/detay/

• İnternette bir vatandaş iyi bir araştırma yapıp yazmıştı, 5-6 ay öncesinin fiyatları, ufak zamlar gelmiş olabilir tabiiki de.
    link:http://www.motoroad.org/cbr250r-yedek-parca-fiyatlari/

Fiyatları onaylamışlardı başka forumlarda da.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi zinedine_zidane -- 7 Nisan 2013; 16:35:18 >
  • quote:

İnternette bir vatandaş iyi bir araştırma yapıp yazmıştı, 5-6 ay öncesinin fiyatları, ufak zamlar gelmiş olabilir tabiiki de.
    link:http://www.motoroad.org/cbr250r-yedek-parca-fiyatlari/

Fiyatları onaylamışlardı başka forumlarda da.

bence mümkün değil çin malı motor parçalarını anca bu paraya alırsın. şuan zamanım yok. pazartesi servis i arayıp sıf merakımdan fiyat alacağım.yazarım buraya
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.