Şimdi Ara

Cccam server yardım.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
691
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Goldmaster 1060 aldım 6 ay boyunca full cccam server hediye. Bu ne anlama geliyor. TÜRKSAT uydum. Hangi Kanalları exrtadan izleyebilirim ve nasıl yapacam. Şimdiden tşk.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Turksatta hiçbir kanalı izlemeyeceğin, hotbird ve astra uydularındaki çoğu şifreli kanalı izleyebileceğin anlamına geliyor

• DreamRiver kullanıcısına yanıt
    Tşk hoca. Hotbird bağlasam otomatik mi açacak yoksa extra bi şey yapmak gerekiyor mu.

• Oncelikle makinenin arkasındaki lan girisine internet bağlantısını yapmalisin sonra hotbirdde veya astra uydusunds veya 7 derece eutelsat taki bazı yayınları sifreleri internet üzerinden bağlı oldugun server üzerinden yayınları izlersin yani tursatta kanal yok yerli platform acilmiyor

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    Tşk cevabınız için. Son bi soru şimdi ben iki farklı uydu diesaq ile cihaza bağladım. Nasıl aynı anda iki uyduyu izlerim. Nextlerde uydu seçimi ve tüm uydular denilince hepsini aynı menüde izleyebiliyordum. Goldmaster 1060 ta nasıl olacak.

• Uydu alicinizda eger 2 tuner varsa izleme olur senin bahsettigin kanal listesini goruntulemek ise tum uydular secenegine bak

• amatörttl kullanıcısına yanıt
    var hocam cihaz 1060 goldmaster.. zaten bu tüm uyduları bulamıyorum sorun bursa..
    normalde kendimi usta sanırdım (next ler için hala geçerli )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    IPTV Server
    geçen ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • meneter kullanıcısına yanıt
    Server yüklü geliyorsa yapman gereken tek şey internet bağlamak

• D daha önceden cccam kullandin mi peki birde bu sorunu turke**** var oraya goldmaster başlığı altına sorsan kullanici olanlar veya yazılım gurubu yanıtlar soruyu alet elimde olsa çözer ugrasirdim ama hiç kullanmadım hiremco kadar cins olmayacağı kesin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.