Şimdi Ara

CCD Kameralı K750i (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
985
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • valla çok az fark var pro. olmayanlar çok kolay anlamaz

ben de anlamadım
  • sizce ccd kamera koymak gibi çığır açacak bir yenilik yapsalar modelin ismi k750i olarak kalırmıydı?
  • bence ismi s750i olurdu!
  • ulen paramı geri versinler.aynı paraya yenisini alacam...bu ne ya...önce w800cileri kaıkladılar...biz güldük.şimdi de bizi...
  • telefon için standardlar vardır opsiyonlar vardır.

Opsiyonlar için çok daha pratik ve ucuzu varken milyarlar dökmenin manası YOK....
  • arkadaşlar boşu boşuna sinirlenmeyin.sonyericsson çok önceden açıklama yapmıştı zaten ccd kameralı k750ler çıkacak diye.biçok kişi biliyordu zaten çıkacağını.ayrıca se nin yağtığı rezillik yada saçmalık değil.se en iyiyi yapmak istiyor.aksi olsaydı ccd kameralı k750lilerin fiyatının aynı olacağını açıklamazdı.adamlar fiyat aynı olacak dediler.hiç de saçmalık rezillik değil.iyikide ccd kullandılar son k750lilerde.k750 zaten 2mp de en iyiyiydi w800le birlikte şimd ise en iyi olacak
  • quote:

Orjinalden alıntı: qtq

ulen paramı geri versinler.aynı paraya yenisini alacam...bu ne ya...önce w800cileri kaıkladılar...biz güldük.şimdi de bizi...

yanlış yazmadıysan önce w800 cileri kazıkladılar demişsin ??! nası bi kazıklama bu ? benim haberim yok ?! aydınlatırmısın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 5 Eylül 2005, 3:10:03 >
  • iyi güzel de bunu neden en başından yapmadılar.şimdi bu telefonu alanlar biraz kaklanmış gibi oldu!
  • ben k750yi aldıktan sonra ccd çiplilerin kesin çıkacağını öğrendim.bence iyi oldu.k750ciler kafaya takmaz.zaten şuan k750deki kamera mükemmel çekim yapıyor.tabiikide ccd li daha iyi olcak ama cmos k750erimiz süper çekim yaptığı için asla kafaya takmadım.

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

iyi güzel de bunu neden en başından yapmadılar.şimdi bu telefonu alanlar biraz kaklanmış gibi oldu!

• sen kafana takmamış olabilirsin,fakat bi çok kişi SE a kızmış olabilir bu durumdan ve SE a olan güvenlerini yitirmiş olabilir.bence sonyericsson bu konuda hata yaptı.ya en başından koyacaktı veya hiç koymayacaktı.kaldı ki aslında CCD koymaya da gerek yok,çünkü zaten şu an 2mp ler arasında en iyisi.CCD li modeli daha başka özellikler koyarak(örneğin EDGE,CIF video gibi) çıkarabilirdi!
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

quote:

Orjinalden alıntı: qtq

ulen paramı geri versinler.aynı paraya yenisini alacam...bu ne ya...önce w800cileri kaıkladılar...biz güldük.şimdi de bizi...

yanlış yazmadıysan önce w800 cileri kazıkladılar demişsin ??! nası bi kazıklama bu ? benim haberim yok ?! aydınlatırmısın

uzun hikaye...2 telefonuda karşılaştırdım...sonucu böyle uygun gördüm...istersen sana daha iyi açıklarım.msn e gel.pm at...
  • pm attım
  • telefonun cdd yada cmos kameraya sahip olaması tüketici için iki farklı alternatif sunacak; cdd çıktığı halde hala cmos kamera alanlarıda, cmos tercih edenleride görebiliriz.. çünkü cdd fazla enerji yediği için batarya daha erken tükenecek oysa cmos kamera k750 sahipleri daha fazla resim çektikleri halde batarya konusunda tasaruf sağlayacaklar ??! yani tamamen cmos k750 aleyhine bi durum yok ortada ?!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi face1tr -- 5 Eylül 2005, 3:34:25 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: face01tr

telefonun cdd yada cmos kameraya sahip olaması kişiden kişiye tercih gösterecek bi seçenek.. cdd çıktığı halde hala cmos kamera olanlarıda tercih edenler olabilir.. çünkü cdd fazla enerji yediği için batarya daha erken tükenecek oysa cmos kamera k750 sahipleri daha fazla resim çektikleri halde batarya konusunda tasaruz sağlayacaklar ??! yani tamamen cmos k750 aleyhine bi durum yok ortada ?!

ama galiba CCD geldiği zaman CMOS üretilmeyecek!
  • bencede yeni modelin adı farklı olsaydı keşke ve tasarımda da farklılıklar olsaydı.dediğin gibi edge cıf video falan olsaydı evet daha iyi olurdu

quote:

Orjinalden alıntı: mussa

sen kafana takmamış olabilirsin,fakat bi çok kişi SE a kızmış olabilir bu durumdan ve SE a olan güvenlerini yitirmiş olabilir.bence sonyericsson bu konuda hata yaptı.ya en başından koyacaktı veya hiç koymayacaktı.kaldı ki aslında CCD koymaya da gerek yok,çünkü zaten şu an 2mp ler arasında en iyisi.CCD li modeli daha başka özellikler koyarak(örneğin EDGE,CIF video gibi) çıkarabilirdi!

• gerçekten de k750 de edge ve baskonuş olsa kimse tutamazdı adı da k750p olurdu
  • ya arkadaşlar bana nesi ben paramı istrim yada yenisinde versinler
    bunu ne ya resmen kazıklandık ya yeni bir tel. cıkarsalardı yada hiç ilişmeselerdi
  • zaten ccd liler geç çıkacak.telaş yapmayın sinirlenmeyin se açıklamıştı zaten
  • versiyon güncellendikçe garantili tellere ücretsiz versiyon yüklüyorlar ve en son çıkan telefonlarıyla eskilerini aynı seviyeye getiriyorlar.o zaman garantili k750i lere ücretsiz ccd sensör takılacak demektirayrıca daha önceden haber verilmişti diyen arkadaşlara soruyorum nereden haber verdilerde ben duymadım.birde madem haber verilmişti niye hiç konusu geçmedi forumda????

bu sorularıma cevap istiyorum...
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.