Şimdi Ara

CCleaner Kayıt Dosyası Onarma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar CCleaner kayıt dosyası onarma kısmında fotoğraftakileri buldu. Acaba sorunları çözerken windowsda herhangi bir sıkıntı yaşayabilir miyim? Yaşayacaksam hangi sorunları çözmesi için işaretliyim? Teşekkürler.
     CCleaner Kayıt Dosyası Onarma CCleaner Kayıt Dosyası Onarma

• CCleanerin kayıt dosyasında bulduğu gereksiz kayıtları silmek genellikle bir sorun oluşturmaz. Rahatça silebilirsiniz. Her şeye rağmen risk almak istemiyorsanız silmeden önce verilerin yedeklenip yedeklenmeyeceğini sorar. Oradan yedekle deyip öyle silersiniz. Sonradan bir sorun çıkarsa yedeklenen kayıt dosyasını tekrar yükleyebilirsiniz. Her bilgisayarın yazılım sürücü yapısı farklı olduğunda çok kesin bir şey söylemek mümkün olmamakla beraber ccleaner güvenli bir yazılımdır. Bu tarz yazılımların az da olsa sisteme zarar verme olasılığı her zaman var tabii.

Ben ccleaner kullanırken bu kayıt temizlemeyi üst üste bir kaç defa yaparım. İlkinde 200-300 kayıt falan bulur sonrakinde 20-30 kayıt bulur...Hepsini silerim. Hiç sorun yaşamadım bu güne kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LokmanHekim -- 26 Haziran 2014; 21:31:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LokmanHekim

CCleanerin kayıt dosyasında bulduğu gereksiz kayıtları silmek genellikle bir sorun oluşturmaz. Rahatça silebilirsiniz. Her şeye rağmen risk almak istemiyorsanız silmeden önce verilerin yedeklenip yedeklenmeyeceğini sorar. Oradan yedekle deyip öyle silersiniz. Sonradan bir sorun çıkarsa yedeklenen kayıt dosyasını tekrar yükleyebilirsiniz. Her bilgisayarın yazılım sürücü yapısı farklı olduğunda çok kesin bir şey söylemek mümkün olmamakla beraber ccleaner güvenli bir yazılımdır. Bu tarz yazılımların az da olsa sisteme zarar verme olasılığı her zaman var tabii.

Ben ccleaner kullanırken bu kayıt temizlemeyi üst üste bir kaç defa yaparım. İlkinde 200-300 kayıt falan bulur sonrakinde 20-30 kayıt bulur...Hepsini silerim. Hiç sorun yaşamadım bu güne kadar.

Teşekkürler siliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Veritabanı dosyaları
    geçen hafta açıldı
    Dvd dosyalarını birleştirme
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.