başladı mı cbt ? :D 14ünden sonra oyuna bakabilirim sanırım . lenovo z580 i5 8gb ram laptopu almayı düşünüyorum. full grafik kaldırır herhalde ? :D
reklam koktu sanki ^^
excelsior serverı açılmış sanırım. bu us serverı mı. closed beta falan olacakmı?
ccr kapandı gamecampus'e devretti , ccr offical(us) oynayanların karakterleri gamecampuse transfer edildi, yani aynen devam , yeni server olarakta eu acılacak 1.5 olarak , closed beta olacak ama tarih henüz belli değil .
ben us ye gitmem 1.5 euyu beklicem çünkü bütün brezilyalı oyuncular us de nerde br orda hile olucağından ben eudayım
forumlarında excelsior un fresh server yani yeni server olduğu yazıyor. ben mi yanlış okudum yoksa
quote:
ben us ye gitmem 1.5 euyu beklicem çünkü bütün brezilyalı oyuncular us de nerde br orda hile olucağından ben eudayım
brezilyalılar fena dadandı us 'a hic sorma , eu baslıcaz bakalım inş 1.5 tatminkar olur .
excelcior us in yeni serverı ama biz euya başlayacağız
quote:
Orijinalden alıntı: BerbatZ
excelsior serverı açılmış sanırım. bu us serverı mı. closed beta falan olacakmı?
close beta yok oyun direk basliyor simdi 6 gundur acik xp rate 20X, tabiki herkez lvl 1 basladi