Şimdi Ara

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
808
Cevap
30
Favori
78.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Onvif modunu acip ucretsiz onvof yazilimlar ile kayit yapabilirsiniz, o kamerada nas destegi var diye biliyorum, erisebilecegi bir yol verirseniz kameraya o yola kayit da atabilir, icine kart takarsaniz karta da kayot yapar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • motomurat kullanıcısına yanıt
    ayarlarda record etme kısmı var görünüyor. solt atta kayıt butonu var, ona tıklayınca kayıt başlamıyor mu?

CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....
  • spacetimereality kullanıcısına yanıt
    Ip tabanli olmayan kameralari pc den convertor olmadan izleyemezsiniz, linkteki cihaz seti dijital ( coaxiel uzerinden ) olarak caliaoyor.
    Seti alirsaniz ucretsiz yazilimi ile izlersiniz

Cms yazilimlari ayni zamanda yerel kayit da destekler, cms kayit cohazina baglanir goruntuleri oradan alir, size yedekli layot sunar, tabi boyle birseye ihtiyaciniz var ise

Bu arada samsung un kendi yazilimi ile de ucretsiz kayit yapabilirsiniz, ismini simdi hatirlayamadim, ucretsiz bir serisi vardi, 32 kanala kadar kayot yapiodu.
    Ipolis ti sanirim

• Peki nasıl açacağım onvif özelliğini? İnanın günlerdir uğraşıyorum. Sadece internet Explorer ile erisebildim arayüzünde ki bazı şeylere. Mesele görüntü modu jpeg 5fps olarak görünüyor chorome vs. Kayıt izleme bölümü vs. Çoğu yeri sadece ie açıyor onuda yapmak için bazı ayarlar varmış zar zor buldum. Yani bir eklenti indirmemizi istiyor tarayıcı indiriyor ama calismiyordu. Fakat onvif ile ilgili bir ayar girmedim. Ddns kurulumuda yapamadim. Bu arada cgnat sistemine dahilim. Bu durumda ddns kullanilabiliyor mu? Bu arada SD kart işinide düşündüm. Lakin onlarda çok ucuz değiller.

Net Sistem Elektronik A.Ş.

Tel: 0216 549 3638

Samsung icin buradan destek al, samsung cctv destek firmasi,
    bunlar konuya hakimdir.
    Daha dogru bilgi veriz, cozemezlerse yaz buraya bi bakayim, elimde samsung cihaz yok, olsaydi denerdim, ama her sekilde cozeriz merak etme.

• Sanırım isim değişikliği olmuş. Doğru zaten cihazın üzerinde ipolis yazıyor. Lakin şimdi wisinet olmuş.https://ddns.hanwha-security.com/. ddns için buraya giris için kayıt oldum. lakin hiçbir şey anladım. id vs. birşeyler istiyor.

• Teşekkürler. Bı arayalım bakalım :)

Baslamiyor. Bir hata veriyor. Sanırım kayıt edilecek sürücü bulunamadı gibi bir şeydi.

Samsung un kendi dns si var, ona uye oluyorsun, sonra kameradan dns i aktif edip kullanici sifre girisi yapiyorsun, sistemde kamera acik olunca her yerden erisebilirsin
    Bu arada port yonlendirme gerekir.
    IE de active x ayarlarini yapman gerekir, guvenlik ayarlarinda ozellestir yapip active x ile ilgili sanirim mor renkti hepsini etkinlestir ya da sor yap, bu sekilde eklentiyi yukleyebilirsin
    Guvenilen sitelere eklemeyi unutma ( tik isaretini kaldir )
    Yarin ararsan ulasabilirsin verdigim numaraya

Sen bir id belirleyeceksin, kullanici adi yani

Yolun erisebilir oldugundan emin ol, onvif network kismindan aciliyor.

• MERHABA APARTMANIMIZDA AVENİR KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ MEVCUT.DAHA ÖNCEDEN TELEFONDAN XVR PRO İLE İZLEYEBİLİYORDUK AMA SÜREKLİ DONDUĞU İÇİN PROGRAMI SİLİP YENİDEN YÜKLEDİK.ŞİMDİ 'MAXİMUM KULLANICI SAYISINA ULAŞILDI(5).' DİYE UYARI VERİP AÇILMIYOR. BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM? YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
    İYİ GÜNLER
  • MERHABA APARTMANIMIZDA AVENİR KAMERA GÜVENLİK SİSTEMİ MEVCUT.DAHA ÖNCEDEN TELEFONDAN XVR PRO İLE İZLEYEBİLİYORDUK AMA SÜREKLİ DONDUĞU İÇİN PROGRAMI SİLİP YENİDEN YÜKLEDİK.ŞİMDİ 'MAXİMUM KULLANICI SAYISINA ULAŞILDI(5).' DİYE UYARI VERİP AÇILMIYOR. BU SORUNU NASIL ÇÖZEBİLİRİM? YARDIMCI OLABİLİRSENİZ ÇOK SEVİNİRİM.
    İYİ GÜNLER
  • SİYAHİNCİ-TGY S kullanıcısına yanıt
    o kadar destekliyordur aynı anda.
  • Yahu birşey yapsam birşey bozuluyor. Tam xeoma diye bir pro buldum 28 saat kesintisiz kayıt yaptım. Sonra başka bir pro deneyen dedim. Baktım cihaz sürekli reboot ediyor kendini. Arayüzden tüm ayarları sıfırla yaptım. Bu seferde arayüzden hiç giremiyorum. Nolmalde calisiyor cihaz fiziksel olarak. Bu arada 12 volt 2 amperlik bir adaptör ile kullaniyordum. elimde 4 tane daha cesitli markalarda adaptör var. Fakat biri haricinde hiçbiri cslistirmiyordu cihazi. Bu arada ping atıyorum cihaza şöyle bir ekranda geliyor ama bir türlü 192.168.1.100 bağlantı saglanmiyor. Normalde cihaz 12 volt 0.9 amper yada 24 volt ac destekliyor. Ve üzerinde yazdığına göre 37-57 volt poe istiyor.
    [simage]https://forum.donanimhaber.com/images/upfiles/508001/c9e46f56-5a1a-4bf4-90e9-f324215d0a7e.jpeg[/simage

• CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM....

• Acaba adaptor bozdu mu cihazı?

• Hocam sizi rahatsız ediyoruz ama.

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.