CCTV SİSTEMLERİ HAKKINDAKİ TÜM SORULARINIZI CEVAPLIYORUM.... (40. sayfa)
-
-
Hic bi sikinti yok eger kullanilan switchlerin kapasitesi ( trafik kapasitesi) yeterli ise
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Is gorup gormemesine bisi diyemem ama 5k anca eder orasi kurulum dahil
Bolgenizi,odeme sartlarinizi vs bilmemekteyim
Firmanin servisini, olasi bi arizada yaklasimini bilmemekteyim
Bu yuzden sizi yaniltmak istemem
Urunler hikvision un en ucuz serisi
Bunu bilerek alin derim
merhaba hocam iyi günler,
uzun ömürlü olucak şekilde eve 6 tane kamera içeren güvenlik sistemi takmak veya taktırmak istiyorum. hangi yolları izlemem gerektiği hakkında pek bir bilgim yok. internetten kamera ve kayıt modülünü satın aldıktan ve kablolama işlemlerinden sonra bu sistemi kendim kurabilir miyim?
teşekkürler. -
Network konusunu biraz biliyorsaniz halledebilirsiniz
Zaten alacaginiz sistemler basittir, otomatik yapar cogu seyi
hocam bu ürünü almak istiyorum, sizce ek kablo almalı mıyım evin etrafına yetmeyebilir. ayrıca bu kameranın kalitesi sizce nasıl?quote:
Orijinalden alıntı: Guest-7D66DD504
Network konusunu biraz biliyorsaniz halledebilirsiniz
Zaten alacaginiz sistemler basittir, otomatik yapar cogu seyiwww.hepsiburada.comQROMAX PRO 5042 8' li 5 Megapiksel SONY LENS 1080P Metal Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/qromax-pro-5042-8-li-5-megapiksel-sony-lens-1080p-metal-kasa-guvenlik-kamerasi-sistemi-p-HBV00000GKIF7
-
Bi tarz yonlendirme yapamiyorum malesef
Bu ürünlerin tamamı yalan. Üstüne 5 mp yazıp satıyorlar. Kayıt cihazı 1080N kayıt yapıyor. 5 MP ile ilgisi yok. Piyasada bilinen markaların haricinde hepsi yazılımsal 5 mp sahte ürün satıyor.quote:
Orijinalden alıntı: anaksimenes35
hocam bu ürünü almak istiyorum, sizce ek kablo almalı mıyım evin etrafına yetmeyebilir. ayrıca bu kameranın kalitesi sizce nasıl?
https://www.hepsiburada.com/qromax-pro-5042-8-li-5-megapiksel-sony-lens-1080p-metal-kasa-guvenlik-kamerasi-sistemi-p-HBV00000GKIF7
Alıntıları Göster
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Merhaba. İşyerim için kamera sistemi kuracağım. Alan baya karışık ve büyük ,kafamda bir sistem kurdum, olur mu olmaz mı yorum tavsiye bekliyorum olabildiğince basit anlatmaya çalışacağım.
3 adet bina var, üçü de birbirinden uzak, canli izleme yapmak istediğim ofis iki binanin ortasında.birine 100 metre diğerine 200 metre mesafede.
n11.com'dan HIKVISION DS-7616NI-Q2 16 KANAL VGA/HDMI 4K(3840x2160) NVR KAYIT seçtim! Alışverişin Uğurlu Adresi'nde fiyatlar harika!urun.n11.comHıkvısıon Ds-7616nı-q2 16 Kanal Vga/hdmı 4k(3840x2160) Nvr Kayıt - n11.comhttps://urun.n11.com/kamera-kayit-karti/hikvision-ds-7616ni-q2-16-kanal-vgahdmi-4k3840x2160-nvr-kayit-P392466588
Bu cihazı bana uygun gibi geldi.8 adet ip kamera bir binada ethernet switche toplanacak, diğer binada da aynı şekilde başka bir ethernet switche diğer sistemden bağımsız şekilde toplanacak.bu switchlere birer dış mekan acces pointi bağlayıp bahsettiğim mesafedeki nvr cihazina da bir adet alıcı modunda acces point bağlayarak kullanabilmek mümkün mü? Bu tarz bir bağlantının olup olamayacağı merak ettiğim şey.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Biz işyerimize kayıt cihazını dahua, kameraları Makrocam marka yaptırdık. Bütçemiz kısıtlı olduğu için bu yolu seçtik aslında en güzeli hepsini dahua alabilmek ama malum sıkıntılar imkanınız varsa dahua tavsiye ederim sizequote:
Orijinalden alıntı: anaksimenes35
merhaba hocam iyi günler,
uzun ömürlü olucak şekilde eve 6 tane kamera içeren güvenlik sistemi takmak veya taktırmak istiyorum. hangi yolları izlemem gerektiği hakkında pek bir bilgim yok. internetten kamera ve kayıt modülünü satın aldıktan ve kablolama işlemlerinden sonra bu sistemi kendim kurabilir miyim?
teşekkürler.
-
Mumkundur, lakin kapali devre kurmaniz ya da network konusuna hakim olmaniz gerekir
.................
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onurta -- 5 Temmuz 2020; 21:32:36 > -
Kablosuz mause neden kullanmiyorsunuz, yada usb ara kablo
arkadaşlar merhaba evin dışına kamera koyacağı ama kamera nın yanında ses kaydıda istiyoruz ? nasıl yapabiliriz ? dış mekan için hangi ses kartını önerirsiniz ? -
Merhabalar. Elimde Secuzi DVR cihaz var ayrıyetten hikvision'da almayı düşünüyorum. İkisini farklı yerlere kuracağız. Herhangi bir uygulama vasıtasıyla ikisini aynı ekrandan izleyebilirmiyim. Kendi uygulamaları yada 3. parti yazılımlarla bunu görebilirmiyim.
-
Merhaba, izleyemezsiniz. Her iki markanın da kendine ait uzak izleme yazılımını kurup ayrı yazılımlardan izleyebilirsiniz.
Merhaba arkadaşlar, köy evine kurduğumuz 4 kameralı sistem için uzaktan izlemek adına internet bakıyoruz. 4 kamera için ayda 150gb kotalı internet yeterli olur mu?
NVR cihazları olacaktı yanlış yazmışım
-
merhaba Arkadaşlar
Aynı ağ üzerinde 2 adet kamera kayıt cihazı var Cihazın birisi Analog ve 8 Adet Kamera bağlı kamera kayıt cihazının ağ bağlantısı Asus RP-N12 Menzil Artırıcıya kablo ile bağlı (yani interneti kablosuz alıp cihaza kablo ile veriyor)
diğeri ise AHD ve 4 adet kamera bağlı kamera kayıt cihazı direkt modeme bağlı sormak istediğim soru ise;
mobil bağlantı ve farklı ağda iken izlemeye çalıştığımda modeme direkt bağlı olan 4 kameralı AHD cihazı izleyebiliyorum diğer cihaza bağlantı yapamıyorum offline görünüyor.
Aynı ağ üzerinden wifi ile bağlantı yaptığımda her iki cihazada bağlanabiliyor ve izleyebiliyorum.
Mobil bağlantı ile veya farklı ağda iken her 2 cihazıda izlemek için ne yapmam gerekiyor
Modem :
www.tp-link.comArcher VR300 | AC1200 Wireless VDSL/ADSL Modem Router | TP-Link Türkiyehttps://www.tp-link.com/tr/home-networking/dsl-modem-router/archer-vr300/Acces Poin :
asus globalRP-N12|Range Extenders|ASUS Globalhttps://www.asus.com/Networking-IoT-Servers/Range-Extenders-/All-series/RPN12/
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eran -- 8 Kasım 2021; 0:20:31 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X