Şimdi Ara

CD Çalar marka ve model tavsiyesi istiyorum (Sony CDP-M48)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar T tipi amfili streo sistemim var. Müzik dinlemek için ses kaynağına CD çalara ihtiyacım var. Bütçem 200-400 arası.

Sahibinden.com da bir ilan gözüme çattı. Alınır mı? Cihaz hakkında bilgisi olan var mı? Yardım lütfen. En fazla kaça alınabilir?

SONY CDP-M48 240 TL

http://www.sahibinden.com/ilan/alisveris-ev-elektronigi-ses-sistemleri-sony-cdp-m48-ozel-186874493/detay

Sony CDP-M48

Kompakt Disk Oynatıcı (1990)

Bir yorum eklemek Bir yorum eklemek

Sony CDP-M48
    Özellikler
    Disk formatı: CD

Dijital dönüştürücü: PCM56P-L

CD Mekanizması: KSS-210A

Frekans tepkisi: 20kHz 2Hz

Dinamik aralık: 92dB

Sinyal Gürültü Oranı: 100dB

Kanal ayırma: 95dB

Toplam harmonik bozulma:% 0.008

Hat çıkışı: 2V

Boyutlar: 355 x 95 x 305 mm

Ağırlık: 3kg

Yıl: 1990

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nrdgn -- 16 Kasım 2014; 11:59:11 >

• Bildiğim kadarıyla eski cd çalarlar genelde bozuk olur ve işe yaramaz.Tabi burada sizin kullanım amacınızı bilmediğim için bir şey diyemem.
  • Arkadaşım ses kaynağı olaark kullanacağım. T tipi amfim var. Müzik dinlemek için kaynağa ihtiyacım var. Fazla bütçem de yok. Sıfırlar 700 TL lerden başlıyor. Veya tavsiye deceğiniz marka ve model var mıdır?
  • nrdgn N kullanıcısına yanıt
    merhaba hocam eğer iyi bir cd arşiviniz yok ise cd player almak pek mantıklı değil onun yerine ses kartı veya dac almak daha iyi bir çözüm olabilir
  • Bilgi için teşekkür ederim kardeşim.
  • nrdgn N kullanıcısına yanıt
    bu fiyata cd player alacağınıza descop pc için creative titanium hd eğer pc notebook ise creative omni harici ses kartı almanı tavsiye ederim çünki orjinal cd dinleyerek cd player ın anlamı olur kopya diske yazıp dinlemek sadece cd masrafı olur hemde pc ile ses kartı daha kullanışlı olur netten vs. dinlediğiniz müziklerinizi hop.lerinize göre ayarlı dinlemiş olursunuz.(eq-tiz arttırıcı vs..)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşım daha çok Mp3 dinlemek için almak istiyorum. Yani kaliteli ses çıkışı olan protatif Mp3 çalar bile işimi görür. Ama ses çıkışının kalitesini nasıl anlarım bilmiyorum. Önerisi olan varsa çok memnun kalırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.