arkadaslar dvd bir oyun war bende ama koplayalama kilidi koymuşlar ve kopyalanmıyor bu kilidi nasıl kırabiliriz.....
ya orj. dvd filmler için kopyalama korumasını kıran bi program vardı belki oyunlar içinde geçerlidir...ama şu anda program ismi aklıma gelmio gelince yazarım eğer sen bulursan sende paylaş...
sanırım forum içi illegal paylaşım yasak ama ben hüsn-ü zan ediyorum; muhtemelen sen elindeki orijinal olan dvd yi yedekleyeceksin alcohol %120 vardı, o bu işlerin uzmanı...
bende 5star game copy war ama bu sefer bu oyun için kopyalama işinde işe yaramadı....
bugün xp - services pack 2 cd si k o p y a l a m a y a çalıştım neroda olmadı (kopyalama kilidi wardı) ama 5star game copy programıyla kopyalamayı başardım
bak bu alcohol un adresi, ben daha önceden kopya korumalı yüzüklerin efendisini bununla kopyalamıştım ama biraz fazlaca karışık bi program ben bazı şeyleri rastgele yaptım, ama olmuştu
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme