Şimdi Ara

cd player tercihi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
3.574
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Orijinalden alıntı: Mecanica

Tsi400+651+Vee3 kombinasyonu ile aşırı detay ve sertlik ortaya çıkacak bence. Wolfson dac lı cihazlardan hiç haz etmedim. Doğallıktan, sıcak bir sahneden uzak sadece detay için çalışan bir cihaz hissi uyandırdı hep bende. Bu benim sistem bileşenleriyle uyuşmadığından da olabilir genel karakteri de olabilir. Belki dikkat çekmek faydalı olur adınıza.
    Aradığınız sound ise de zaten problem yok.
    Ben de transport olarak oldukça başarılı gösterilen Marantz CD5004 ile iki ayrı dac kullanıyorum. 2 dac + cdp toplam 3 farklı sound. Bu da farklı bir keyif. Belki altrnatif bir düşünce olabilir diye bahsetmek istedim.

Abi sana bir de v dac ikiyide italyadan alalım 3 dakla süper olacak

eray bey,

benim amfi konusunda düşünceleriniz neler dual cv1400.modifiye yaptırdım baya iyi oldu kondansatörleri değişti,hoparlör terminalleri kablolaması,kaynak bağlantı rca soketi ve opamp BB opa2604 değişimi yapıldı.dün sisteme bağladım sinema amfisinden sonra bayaa fark yarattı.sonra chord interconnect kabloyu taktım eski standart kabloya göre detaylar arttı farkı benim gibi biri bile rahatlıkla hissediyor.bir de sinema amfisi 2*100watt olmasına rağmen 2*50 watt dual den daha fazla ses çıkıyor.

cd player tercihi

cd player tercihi

cd player tercihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savast -- 28 Mayıs 2013; 8:34:07 >

• quote:

Vallahi denemeden birşey demek zor. Benim yazdıklarım da böyle olur anlamında değil sadece tahmin yönünde. Aklıma bu kombinasyondan böyle bir sonuç çıkar gibi bir fikir geldi. Denemek lazım. Lakin 651C kendi başına bile çok ciddi bir cihaz. Kombinasyon önemli burada. Böyle bir durumda kablo değişimi ile de değişik sonuçlar alınır.
    Netice itibariyle ben işin bu yönünü de dikkate alarak aratırmanız için yazdım, kesin bir yorum malesef yapamam.

dediklerinizde haklılık payı fazla ama chord kablo hakkında neden bu fikre katıldınız birde dediğiniz gibi sistemin tamamına bakmak lazım fakat cd player daha gelmedi aksilik çıkmaz ise hafta sonu elimizde olur.bir de düğelm ki detay fazla belli ben bunu nasıl anlarım sonuçta hifi olarak tecrübem yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: savast

quote:

Orijinalden alıntı: eraycelik80

quote:

Tsi400+651+Vee3 kombinasyonu ile aşırı detay ve sertlik ortaya çıkacak bence. Wolfson dac lı cihazlardan hiç haz etmedim. Doğallıktan, sıcak bir sahneden uzak sadece detay için çalışan bir cihaz hissi uyandırdı hep bende. Bu benim sistem bileşenleriyle uyuşmadığından da olabilir genel karakteri de olabilir. Belki dikkat çekmek faydalı olur adınıza.
    Aradığınız sound ise de zaten problem yok.
    Ben de transport olarak oldukça başarılı gösterilen Marantz CD5004 ile iki ayrı dac kullanıyorum. 2 dac + cdp toplam 3 farklı sound. Bu da farklı bir keyif. Belki altrnatif bir düşünce olabilir diye bahsetmek istedim.

Abi sana bir de v dac ikiyide italyadan alalım 3 dakla süper olacak

eray bey,

benim amfi konusunda düşünceleriniz neler dual cv1400.modifiye yaptırdım baya iyi oldu kondansatörleri değişti,hoparlör terminalleri kablolaması,kaynak bağlantı rca soketi ve opamp BB opa2604 değişimi yapıldı.dün sisteme bağladım sinema amfisinden sonra bayaa fark yarattı.sonra chord interconnect kabloyu taktım eski standart kabloya göre detaylar arttı farkı benim gibi biri bile rahatlıkla hissediyor.bir de sinema amfisi 2*100watt olmasına rağmen 2*50 watt dual den daha fazla ses çıkıyor.

cd player tercihi

cd player tercihi

cd player tercihi

Kullandığınız hoparlör fiyata göre yerinde çalan bir Hoparlor hersey ayarında Kullandığınız kablo ise yapısı itibari ile detaylı çalan bir kablo anfiniz ise yapılan degisikliklerle var olan yapısının bir tık üstünde bir cihaz olmuş. Cihazı dinleme fırsatı m hic olmadı ama kendi evimde bir test yapsa idim hakkında yorum. Yapabilirdim. Birde 100 wat avr ile 50 wat stereo anfiyi karşılaştırmak zaten yanlis biri d class elektronik bir cihaz digeri sanırım ab class analog düzgün trafo yapısına sahip torku iyi sayılan bir cihaz avr içindeki trafo yapısı ile müzikte ki iniş çıkışları kolay takip edemez yetişemez ama kullandığınız stereo anfi trafolarda sakladığı Guc sayesinde ani ikisi çıkışları belirli bir yere kadar besleye bilir. Birde sizi volum. Potu da yanıltmasın. Anfinizi biraz araştırdım zamanı iyi cihazlardan mis. Dinlerken siz Mesut mutlu iseniz diyecek sözümüz yok ha bu virüs bir süre sonra tekrar uyanırsa once Hoparlor sonra yeni bur anfi arayışına girersiniz wolfson Dac li cihazları bazen arkadaslar cok detaylı buluyor ama bende bu detayı seviyorum sadece tek eksiği detay var ama onu yakalayan bir filtre olmazsa dinamiklik acısından problem olusabiliyir . bakalım bir bütün halinde sisteminiz nasıl olacak tabi iyi cd kaynak lar lazım size

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• amfiden dört fotograf ekledim.

cd player tercihi

cd player tercihi

cd player tercihi

cd player tercihi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi savast -- 29 Mayıs 2013; 21:31:06 >

• CİHAZİNİZ COK GUZEL GULE GULE KULLANİN .
  • quote:

Orijinalden alıntı: karincazade

CİHAZİNİZ COK GUZEL GULE GULE KULLANİN .

teşekkür ederim.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.