Şimdi Ara

CD Projekt RED: Cyberpunk 2077'nin PS4 ve Xbox One Versiyonlarına Yeterince Zaman Ayırmadık (4. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
64
Cevap
0
Favori
2.100
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Adamlar açık açık, "Nasıl olsa satılacak, o yüzden sallamadık." diyor. Nitelikli dolandırıcılık resmen. Oyuncularla dalga geçiyorlar.
  • Arkadaşla PSN'den ortak almıştık, şimdilerde iade formunu doldurup oyunu da sildik. Bende PS4Pro var 12 saat devirdim oyunda ve iade etmeye karar verdim ki arkadaşın Slim'i var 2 saat dayanamadı. PS4 Pro'da oynarken bu oyunla ilgili deneyimlerim: Bol bol fps drop, şehir ortamında 15-24 FPS, geç yüklenme, 3 kere crash etti, yapay zeka zaten rezalet 1998'de yapılmış oyun oynuyor gibi, pop uplar ekrana giriyor gitmiyor, arabada kamera görüntüm ezberlenemiyor, iç direksiyondan dış kameraya geçiyim desem 30-40 saniye bekletiyor, arabayla giderken telefon çalsa ve cevaplasam tüm oyun akarken benim komutlarıma tepki vermiyor araba da yönlendirilemediği için gidip npc'lere çarpıyor ve polisle problem yaşamaya başlıyoruz, kocaman şehirlerarası yol direği içi boş bir grafik ama çöp torbaları dolu dolu araba sektiren detaylardan biri. Bunlar sadece bu mesajı yazarken aklıma gelenler, daha birçok hata vardı aklıma geliyor yazmaya/tanımlamaya üşeniyorum.

• Yapacağınız bir tane bir oyun, 10 senedir geliştiriyorsunuz 50 senede mi tamamlayacaktınız? La Sagrada Familia mı yapıyorsunuz anasını satayım??

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.