Şimdi Ara

cd-RW (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
405
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Valla arkadaşım sadece cd yazacaksan bişey diyemem,
    ama eğer normal cdrom olarak da kullanıp cd okutacaksan benim 2 yıldır kullanıdığım lg 52*24*52 ile yaşadığım iki problem:
    1-bi arkadaşın asus cdrw si ile yazılmış 12 adet cd yi benim sersem lg cdrw okumadı, ama o cdleri asus ve samsunglar gayet rahat okudu.ki bu olay ben cdrw yi aldıktan 2-3 ay sonra olmuştu,yani lens tozlanmıştır da ondandır falan, hiç zannetmiyorum.
    dolayısıyla 12 tane nortech boş cd de bana kapak oldu
    2-geçen bi yerden kopya half life 2 aldım eve geldim benim cd rw cdleri okumadı. Nolcak korsan işte diyip aldığım yere götürdüm.
    Ama adamın markası ne olduğunu bilmediim cdrom u cdleri mis gibi okudu, sonra ordaki iğrenç bi herifin “hani bozuktu” tipi tacizlerine maruz kalıp papaz oldum (korsanın Allah cezasını versin ama napalım işte şartlar...)
    sonra hırs yaptım, 4 tane arkadaşın bilgisayarlarında o cdleri denedim, creative cdrom dahil o cdyi okudu ama benim lg cdrw okumadı.
    Ha bak bu olay yeni oldu, belki lensi falan tozlanmıştır 2 yılda bundan dolayıdır,onu bilemem.
    belki de bunlar cdrwler için normal şeylerdir,
    2 yılda sadece bu kadar cdyi okuyamamak iyi bişey olabilir belki,
    ama ben yine de soyliyim dedim.
    yalnız başta dediğim gibi eğer sadece cd yazacaksan hiçbir sorun yok şu ana kadar yaktığı cd sayısı 2-3ten
    fazla diildir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kim_bo_kastekniv -- 30 Ocak 2005, 2:01:15 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.