Arkadaş RPG demiş çünkü sonuçta karakter geliştirme ve rol yapma var... Yani bir yönden haklı sayılır..
commandos 2 men of courage need for speed undergroun 2 kafii gerisini butce kaldırmaz
bide Hitman4:Bloody Money çıksaydı
-GTA:San Andreas(Çıkacak cd'si süper bi oyun!)-(RPG oyunu) bu ne ya anasını satım
Beyler gta san andreasta rpg öğeleri hat safhada.oyunda zamanla gerşey açılıyor,güç kazanıyorsunuz(hem bölgede-hem yönettiğiniz karakter olarak)Bukadar gülünecek birşey yok arkadaşın topiğine oynamadan konuşmuşşunuz..
Ya Sağol kardeş yaaaaaa.Süper yapmışsın devamını bekliyorum!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1
bence de gülüncek fazla birşey yok RPG = Role Playing Game = Rol Yapma Oyunu yani karakteri en iyi şekilde canlandırma şeklinde de düşünülebilir bence
gerçi böyle düşününce tüm oyunlar rpg oluo vazgeçtim
quote:
Orjinalden alıntı: xaeroxx
bence de gülüncek fazla birşey yok RPG = Role Playing Game = Rol Yapma Oyunu yani karakteri en iyi şekilde canlandırma şeklinde de düşünülebilir bence
gerçi böyle düşününce tüm oyunlar rpg oluo vazgeçtim
Karakteri canlındırmanın yanında, RPG'nin en büyük unsuru karakter geliştirmedir... Bu da San Andreas'da var..
cd sini alıcagım hiçbir oyun yok hepsini netten indiriyorum
tafsıyelerın ıcın saol
fıfa,fıfa,fıfaaaa
sadece pes
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme