belkide bir program belleğe ya da cpu ya çok yükleniyordur.buffer ı engelliyordur.
yada aldığın cd ler sorunludur.
arkadaş kadıköyden 6 tane dandik marka dvd almıştı.6 sı da yanmış.
aklıma geleni bu kadar.baktın olacak gibi değil kasa ile birlikte götür garantiye.
Kusura bakmayın tatildeydim ilgilenemedim konuyla ama yinede olmuyo bide buffer falan güzel %100 yani cd ler tdk maxel ve hundai. diğerlerini denedim ama yine olmadı garanti doğrulama yapmıyo ve benim gözümün önünde bakın dediğimde malesef beyfendi şimdi bıdıbıdıbıdıbdı tamam siz bakın o zaman oluyo Bidaha o bilgisayarcıdan bişey alırsam banada
master slave olayları ne alemde.hdd yi ayrıca tek tak primary master olarak.dvd yi seconday master cd-rw ı da secondary primary dene.olmazsa şunu dene.
primary master: işletim sistemli hdd primary slave: dvd room secondary master:cd room secondary slaves: varsa 2. hdd
bu da olmazsa;sırayla yazmadan önce,hddyi,dvdyi,cd-rw ve en son cd yi öp.kesin olur
Benim hdd sata zarten bideprimary slave nasıl yapıcam secondayı nasıl yapıcam ??? bunları denemedim.
arkalarında jumper var ufak siyah bi şey.iki çıkıntı tele geçen.ordan c harfi var onu hiç karıştırma.s=slave m=master demek.yatay olmucak ona göre jumperlar.google jumper yaz grafiklerden anlarsın.resimlerini araştır biras.hemen altlarında yazar hdd nin.cd-rw ında üzerine gömülüdürödül geliyo galiba
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme