Şimdi Ara

CD yazma problemi (bu başka bilene ödül var) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • belkide bir program belleğe ya da cpu ya çok yükleniyordur.buffer ı engelliyordur.

yada aldığın cd ler sorunludur.

arkadaş kadıköyden 6 tane dandik marka dvd almıştı.6 sı da yanmış.

aklıma geleni bu kadar.baktın olacak gibi değil kasa ile birlikte götür garantiye.
  • Kusura bakmayın tatildeydim ilgilenemedim konuyla ama yinede olmuyo bide buffer falan güzel %100 yani cd ler tdk maxel ve hundai. diğerlerini denedim ama yine olmadı garanti doğrulama yapmıyo ve benim gözümün önünde bakın dediğimde malesef beyfendi şimdi bıdıbıdıbıdıbdı tamam siz bakın o zaman oluyo Bidaha o bilgisayarcıdan bişey alırsam banada

• master slave olayları ne alemde.hdd yi ayrıca tek tak primary master olarak.dvd yi seconday master cd-rw ı da secondary primary dene.olmazsa şunu dene.

primary master: işletim sistemli hdd
    primary slave: dvd room
    secondary master:cd room
    secondary slaves: varsa 2. hdd

bu da olmazsa;sırayla yazmadan önce,hddyi,dvdyi,cd-rw ve en son cd yi öp.kesin olur
  • Benim hdd sata zarten bideprimary slave nasıl yapıcam secondayı nasıl yapıcam ??? bunları denemedim.
  • arkalarında jumper var ufak siyah bi şey.iki çıkıntı tele geçen.ordan c harfi var onu hiç karıştırma.s=slave m=master demek.yatay olmucak ona göre jumperlar.google jumper yaz grafiklerden anlarsın.resimlerini araştır biras.hemen altlarında yazar hdd nin.cd-rw ında üzerine gömülüdürödül geliyo galiba
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.