Şimdi Ara

Cdkeystore (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
2.102
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: bjk_sefa

hocam pekı sanalsaraydan aldıgınız oyun durmuyormuydu steam de yenı oyunu nasıl yukledınız?

O sadece beta kodu oldugu oldugu icin simdi betanin uzerine tam surumu indirmisim gibi gozukuyor. Zaten sanalsaray kodlari 4unde iptal olacakmis.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burdan alim o zaman... Playstore indirim kodu da bulamadım zaten.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cd key store da sorun yok ben aldım ve indirdim
  • quote:

Orijinalden alıntı: armanaltug

cd key store da sorun yok ben aldım ve indirdim

aynen, ben de dün gece geç saat aldım ona rağmen kodu yolladılar. sorunsuz oynuyorum 14.1.3 sürümünü.
  • Benim bir sorum olacak. Sanalsaray'dan almıştım önceden ve beta sürümde olduğu için hala, paramı iade ettiler. Bende bu cdkeyshop'tan almayı düşünüyorum. Ancak FM2014, steam library de yüklü şuan. Oyunu sileceğim komple, ama cdkeyshoptan aldıktan sonra tekrar steam e eklememde bir problem olur mu acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Benim bir sorum olacak. Sanalsaray'dan almıştım önceden ve beta sürümde olduğu için hala, paramı iade ettiler. Bende bu cdkeyshop'tan almayı düşünüyorum. Ancak FM2014, steam library de yüklü şuan. Oyunu sileceğim komple, ama cdkeyshoptan aldıktan sonra tekrar steam e eklememde bir problem olur mu acaba?

Ben oyunu silmeden direk yeni kodu da girdim, bir sorun çıkmadı. Ama ödeme onaylatmayı son güne kadar kadar bekleticem ki bir sorun çıkarsa gg üzerinden paramı geri alabileyim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • berksus kullanıcısına yanıt
    Cevap için teşekkür ederim. cdkeyshop'a da gg üzerinden özel mesaj gönderdim. Cevap gelmedi henüz. Ona göre alacağım ben de.
  • quote:

Orijinalden alıntı: marshall_fb

Cevap için teşekkür ederim. cdkeyshop'a da gg üzerinden özel mesaj gönderdim. Cevap gelmedi henüz. Ona göre alacağım ben de.

Ben sormuştum almadan bana verdiği cevap:

"sıkıntı olmaz hocam"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berksus -- 2 Kasım 2013; 17:10:36 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • cdkeystoreden aldım bende bir sorun olmadı şuana kadar
  • Sanalsaray'dan paramı aldım.Bende buradan alıyorum şimdi.Paypal kullandığım için playstore'dan alamıyorum.
  • ben aldım kullanıcıdan ama 4 -5 saat oldu key gondermedı benden snra alan arkadasıma bıle key gıttı msj attım rıca ettım adam gıcık kapmıs gıbı key gondermedı en son gıttıgıdıyora sıkayet ettm bakalım ne olacak buda bnm sansızlıgım
    edit: gg destek hattına msj attıktn yarm saat sonra key gelmıstı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HuLK559 -- 7 Kasım 2013; 6:21:55 >
  • birde gamestorekeynet var ornda 1 kere aldım sorun yaşamadan aklınızda olsun bazı şeyler ucuz olabiliyor.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.