Şimdi Ara

Cebe İnen Akbank Kart’tan 600TL’ye Varan Chip-para! (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
455
Cevap
40
Favori
50.207
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sevgili arkadaşlar ben bu kampanyayı yeni duydum. Şimdi kampanyaya katılabiliyor muyum yoksa treni çoktan kaçırdım mi 😀

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • umityilmax U kullanıcısına yanıt

Kaçtı. Son katılım 30 Nisandı.

• Tonguc mevta olmuş.

• Tonguç yerine nasıl yapabiliriz arkadaşlar , önerisi olan varsa özelden desteğinizi rica ediyorum :(

• İptal olan islemlerin chip puanini ne zaman alıyorlar. Yeni alisveris ile tamamlamak istiyorum ama iade almıyorlar puanlari bir türlü. Ay bitince alacaklarsa puandan olacaz

• propesyonel kullanıcısına yanıt
    Sen yap alışverişi iptal olan miktar tutarında ay sonu bakıyorlar eğer iptaller kadar alışverişin varsa puanı almıyorlar. Daha önce başıma gelmişti bu durum.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Tesekkurler ustad fazladan yapayım o zaman puanlar gitmesin 👍

• Tonguç harcama hedefinde calısıyor bunda neden calısmadı acaba

• Bu kampanyaya geçen ay katılıp 100 chip kazanmıştım, bu ay da harcama yaptım ancak chip gelmedi. Aynı durumda olan var mı, patladı mı kampanya?

• mag13 kullanıcısına yanıt

Yanlış yere tosla mışındır.

• Arkadaşlar burada kızmayın konuşulduğuna. Bankalar aptal değil, neyin ne olduğunun farkındalar. İşlem hacmi yükselsin istiyorlar bilançoda değerli gözükmek için. Bir yerden sonra yeterince kampanya/kart yaygınlığa ulaşınca o açık sandığınız şeyleri kapatıyorlar.

• gesture G kullanıcısına yanıt
    Bilanço değil mesele, geçen burda yazıldığının ertesi günü patladı kampanya..bu kaçıncı tesadüf diyecem olmayacak,defalarca denendi bu konu forumda.. millet yazdıkça kampanya falan kalmıyor,kalmayacak..o yüzden yazmayan arkadaşlara katılıyorum,ille de yazmanız gerekiyorsa, özelden yazsın herkes birbirine..

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Puanları silinen varmı. Benimkileri silmişler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sadi_33 -- 9 Mayıs 2021; 13:37:59 >
  • sadi_33 S kullanıcısına yanıt

Hangi kampanyanın 600 olanın mı 900 olanın mı.

• Benim de 600 olanın hem geçen ay hem de bu aykini silmişler işe bak güya biriktiriyordum. Bilsem harcardım. kayıt açtım bakalım ne dönecekler

• Ben Axesse aktarmıştım silinme yok şimdilik, 600 olan

• 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.