Şimdi Ara

CEBİNİZDE KAÇ PARA VAR DELİKANLI GİBİ ? KREDİ KARTLARINIZI YAZMAYIN (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
246
Cevap
0
Favori
12.423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
11 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bekarken cebimdeki nakit 500 liranın altına inince tedirgin oluyordum, evliyim şuan ya 15 lira var ya da hiç yok 😂

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 18.Bayezid

Bekarken cebimdeki nakit 500 liranın altına inince tedirgin oluyordum, evliyim şuan ya 15 lira var ya da hiç yok 😂
    napıcan bugün yandın gittin..
  • MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam hatunun banka kartından harcıyorum ama nakitsiz olmuyor tabi kendi banka kartımı birikim hesabı yaptım

• quote:

Hocam hatunun banka kartından harcıyorum ama nakitsiz olmuyor tabi kendi banka kartımı birikim hesabı yaptım
    ablam mafeder seni fazla hafrcama yapma

reis ay başına kadar bende yardırıyorum cepte 50lira var 3 günde bir paket sigaram var allahtan hayatımda alkol içmedim o derdimde yok boş masrafımda yok bir kıyafete çok para harcarım hastalık misali
  • 91 lira var. cebimde fazla para taşımayı sevmiyorum gerekmedikçe kalanı banka kartında duruyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Booker DeWitt

Cebimde 100 tl bankada 1400 tl + 250 dolar
    Multinette de 222 lira varmış
    Sen tasarımcıydın sanırım

• MERNEPTAH kullanıcısına yanıt
    Hocam bekarken ben de aşırı savunuyordum, evlendikten sonra boşalttığım bekar evinden 2 yıl önce alıp etiketini dahi kopartmadığım kıyafetler çıktı, tabi 1 lira dahi biriktiremedim

1 buçuk yıllık evliyim, hatun da öğretmen, baya da tutumlu sağ olsun 😂😂 geçen ay ev araba aldık sayesinde.
    Memleketin hali duman, 2 maaş ile bile çok dikkat ediyoruz Allah asgari ücret alıp da sistemi destekleyenlerin yardımcısı olsun, kendi kendilerine yaparkwn arada bizi de kaynatıyorlar

• quote:

Hocam bekarken ben de aşırı savunuyordum, evlendikten sonra boşalttığım bekar evinden 2 yıl önce alıp etiketini dahi kopartmadığım kıyafetler çıktı, tabi 1 lira dahi biriktiremedim

1 buçuk yıllık evliyim, hatun da öğretmen, baya da tutumlu sağ olsun 😂😂 geçen ay ev araba aldık sayesinde.
    Memleketin hali duman, 2 maaş ile bile çok dikkat ediyoruz Allah asgari ücret alıp da sistemi destekleyenlerin yardımcısı olsun, kendi kendilerine yaparkwn arada bizi de kaynatıyorlar
    O kadar haklısınki işin garip yanıda şu:ev kiraysa ben yemim sen ye demektir elin oğluna ,mesela ev babandan dedenden kaldıysa yda anan baban ev aldıysa sana kira vermiyorsan sen asgari ücret ben asgari ücret karı-koca çalışırsa tamam eyw deriz ama bunlada yetmiyorki hele tüketim fazla ise yandın gittin bunlaırn hepsi misal örnek verdim sözüm ortaya

Hocam bak insanlar evlenmiyor,evlenemiyor güvenemiyorlar herşey uçmuş gitmiş para yok milette bak çık sokağa 10 kişiden 6 sının yüzü düşük sinirli asabi piskolojisi bozuk milletin..millet bıkmış hepten yahu bime gidim dedim olmuş sana bildiğin migros..
    dicenki şimdi bu muhabbetlere ne gerek var,eh hep bunlaırn içinde yaşıyoruz zaten

• quote:

Orijinalden alıntı: izayoi

Sen tasarımcıydın sanırım

Alıntıları Göster
    Değilim.

Şu an 231 lira varmış.
  • 100 var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 0
    iki gün önce partide biraz fazla kaçırdım
    🤣

• 260₺+40€

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -BraveHeart-

260₺+40€
    20 tl borç versene bro
  • 509,60 TL + 50,00 EURO
  • dedler durum ne
  • Nakit 80tl var cepte. Fazla nakit taşımayı sevmiyorum genelde banka kartı kullanıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Exocoetidae

Nakit 80tl var cepte. Fazla nakit taşımayı sevmiyorum genelde banka kartı kullanıyorum.
    89 TL iyi para beyim

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MERNEPTAH

89 TL iyi para beyim

Alıntıları Göster
    Hocam çok tutumlu biriyim ama artık bir kere markete gitsek bu kadar para gidiyor zaten.
    Önümüz de ramazan fiyatlar yine artıracaklar.
  • 600 TL
    Ama alışverişte para kullanmıyorum. 10 günde bir çıkıyorum onda da kartla alışveriş yapıyorum.
  • 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.