Şimdi Ara

CEBTETEB otomatik ödeme talimatı 3 fatura 50 TL bonus (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
28
Favori
10.490
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
Giriş
    30 haziran 2216 sondu
  • proxsima06 P kullanıcısına yanıt
    https://www.cepteteb.com.tr/fatura-odeme-kampanyasi

dostum devam ediyor.
  • bu kampanyadan 3 faturaya 50aldım hemen davamına faturabasına 25 tl denen seye daırde 2 adte daha verdık malesef bır musterı bırkeren yararlanır gıbı sacmalıga ıstınaden vermedıler canları sagolsun baska kampayaya verıcez artık ılgılenen arkadaslara bılgı syg
  • 4 fatura vardı 1 ini iptal etsem sıkıntı olmaz umarım var mı daha önce iptal eden kampanya şartı 3 fatura çünkü
  • Her ay ne yaptın!!
  • Benim de bu ay yattı, kart şubat sonu açılmıştı hemen talimat vermiştim, 1 ay sonrasında yatmış oldu sanırım.
  • Ttnet adsl hizmet numarasını giriyorum abone bulunamadı diyor nedense
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt
    Hocam faturadaki diğer 18 ile başlayan noyu deneyin.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenun

Hocam faturadaki diğer 18 ile başlayan noyu deneyin.

TTneti aradım hesap no ile hizmet no farklı imiş ilginç teşekkürler hocam
  • msb_bjk kullanıcısına yanıt

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar bu aralar kredi kartlarım dan internet üzerinden dolandırıcılar musallat oldu , daha önce birer ay arayla 20-30 tl tutarında de paralar çekildi ,allahtan birisi internet alış verişine kapalı oldugu için işlem onaylanmadı, diğerinde ise fark ettik ve itirazda bulunduk.

şimdi cepteteb kredi kartım var ve onda da otomatik ödeme talimatlarım olduğu için bu dolandırıcılıklar internet üzerinden sanal olarak yapıldığı için şimdi kartımı hem internet hemde telefon bankacılığı ile alış verişe kapatırsam vermiş olduğum otomatik ödemelerde sıkıntı olur mu?

daha öncesinde müşteri hizmetlerine bu soruyu sorduğumda "evet olur "olarak aldığım yanıt şimdi "hayır olmaz,güncelleme geldi"şeklinde oldu..bu yüzden sizlere sormak istedim.
    teşekkürler...
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.