Şimdi Ara

cecilla vs turk (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
867
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ewet haklısınnnnnnnnnnnnnnnn ben secımde turk lerı tutucam boyle ...... neden oyunda oynuyok kı azımı bozuyoooo

• quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

Sonuna kadar türküz ama ;

KESinlikle yabancılar bu oyunu türklerden daha iyi biliyor
    Cecilia we clanını sewmesemde Dogru seçimm

SERWER : OLİMPİA

IRK : KARUS

NICK : I_cuT

CLAN :AntiPathy

bu kanıya nasıl vardın? eğer türkler de f9 gibi bu oyuna çıktığı anda başlasaydı inan ondan çook daha iyi oyuncular olurduoyun türkiye de geç yayıldı.hem şu anda da bir çok iyi oyuncu yine türk.

f9 TURK zaten kardeş ankarada oturuo ayrıca pezevengin teki elimdeki enion bow yüzünden carı aldı elimden şimdi yanımda olsa ne döverdim onu

• Beyler cecilanın türk düşmanlığı yok ama ön yargısı var olimpiyada türkün olmadığı tek büşük clan
    THE clanını elamanlarının çoğu türkleri sevmez rampage gibi
    Bizim hakkımızda da konuştuğuna eminim Bencede başka biri seçilmeliydi
    İyi düşünün kralın bize faydası yok o zman niye türk seçmiyonuz adamlarda bize güzlüyo
    bi sürü türk var salaklar bize oy verdiler diye ben bunu çok duydum
    Sizde salaklığınıza doymayın
    Cecila oyunu biliyor ondan verdim diyenlere cvp size bi faydası dokundumu kral olunca
  • quote:

Orjinalden alıntı: ramona

quote:

Orjinalden alıntı: by_BLADE

quote:

Orjinalden alıntı: _I_cuT_

Sonuna kadar türküz ama ;

KESinlikle yabancılar bu oyunu türklerden daha iyi biliyor
    Cecilia we clanını sewmesemde Dogru seçimm

SERWER : OLİMPİA

IRK : KARUS

NICK : I_cuT

CLAN :AntiPathy

bu kanıya nasıl vardın? eğer türkler de f9 gibi bu oyuna çıktığı anda başlasaydı inan ondan çook daha iyi oyuncular olurduoyun türkiye de geç yayıldı.hem şu anda da bir çok iyi oyuncu yine türk.

f9 TURK zaten kardeş ankarada oturuo ayrıca pezevengin teki elimdeki enion bow yüzünden carı aldı elimden şimdi yanımda olsa ne döverdim onu

+1 bende brezilyalıyım adam sallazinho ronaldinho nn çocukluk arkadaşıyım santosda futbol oynuyorum daha öce ankaragücünde forma giyerken f9 la karşılamıştık orda bana anlattı senden çok çekino

• bi kere Cecilla deil Cecillia once ismini ogrenin sora gidin Cecilliaya sen turkmusun die sorun yada hacklenmemek için ingilizce konustugunu ogrenin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.