Şimdi Ara

CefaqarMu OnLinE 97D SevenLer iCeRi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
0
Favori
2.557
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • evet geldim serverinize kasmaya başladım 1. olma yolunda ilerlerken server yine dc oldu :D hayırdır neden böle oluoo önemli bi sorunmu var yoksa??
  • Krds Bilgisayarı Sabah 7De acınca COk uzun Süre Acık Kalınca İnternet YavasLıyor Ve Servera BaglanamıyorSunuz Modeme Reset Atıyorum Sorun Düzeliyor.Günde 1 Kere Reset Atılması Sart..
  • eyw şuanda giriorum herşey sorunsuz çok saol ilgilendiğin için
  • güzel server olmuş fakat JoL patlıyor+ soulu nerden bulucaz kalpten medallerden fln düşmüyor hiç?
  • Method Kardes. SouLu Event Yaptırıyoruz Öle Veriyoruz Birde Canavarlardan Cıkıyor :) SouLu KaLdırDım Maksat Ticaret Olsn Bugun Event yaptıramadım Ama Saat 8de Yaptıracagım ..CefaqarMu TeaM..
  • serverin s4 olma ihtimali varmi acaba??????
  • krds s4 degil sadece s4 de olan itemleri 97D üzerine Ekledim Bu Kadar Ama Gayet GüzeL Oldu Bone Blade Felan
  • [font="Times New Roman"]Site kapaLı şu anda servere geLip bakacağım ama her baktığımda site kapaLı oLuyor artık şansıma mı biLemiyorum,kötü taLihsizLik diyeLim biz.
  • Site Acık Server Acık Bu Kadar Millet Oynuyor Giriyor Siteye.Sen giremion İlginc bugsaka kardesime sorabilirsin oda geLdi servera fLL oynuyor bi sorun yok yani..
  • eet full oynuorum bazen sorunlar oluo sanirin, sever arada gidio ama en az %75 up time var server sanırım kafede eee okadar kesintide olabilir hoş görmek lazım zaten 97d ve türk server başka varmı bilmiorum ben herkese tavsie ediorum bu arada serverda sadece oyuncuyum bi cikarim falan yoq eğer öle düşünen varsa reklam falan yapmiorum yani kişisel fikirlerim bunlar..
  • SaoL Kardes Sorun YOK Aslında Günde 1 kere gidiO server ONDADA Resliyorum Serveri Sorun Olmuyor..:)
  • Cefaqar OnLine Hadi Arkadaslar Bekliyorum xD
  • Server 7/24 Ama Teknik SorunLar Olabiliyor Elektrk Calısmaları Gibi
  • CefaqaR OnLine Arkadaslar Girebilirsiniz....
  • 1 saat veya 30dk erken kapanyor die bu kadar polimik yapmaya gerek yok bence
  • Rica Ediyorum ServerDa TakıLma.. Sen Server Kur Birde Senin Sistemini Görek Elestirmeyi Cok iyi biliyorsun..
  • Serverımız 97D OLUP+S4 ITEM+POST+3D CAMERA EKLENMİSTİR..
  • Gene kapaLı siteniz,ben taLihsizim herhaLde ondan bakın miLLet övgü yağmuruna tutmuş zaten.
  • Sende bi soRun war Bircok Kisi qeLdi burdan fLL Kasıyorlar Site giriyorlar Sorun YoK Snde BisiLer war..
    katilx__@hotmail.com Eklersen Sevirim
  • CefaqaR OnLine..
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.