Şimdi Ara

Çek Cumhuriyeti Nasıl bir yer?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
0
Favori
4.801
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Biz geçen gün çoluk çocuk düşündük çek cumhuriyetine taşınmaya gezmek için gitmeye karar verdik. Güzel bir yer diyorlar acaba aranızda yaşayıpta seven var mı ? sizce gidilir mi?

sevgiler.

• güzel bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Kubar_

Bu mesaj silindi.
    kızları çok güzel
  • quote:

Orijinalden alıntı: kalemvesilgi

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Avrupa'da tanrıya inancın en az olduğu yer
  • quote:

Orjinalden alıntı: tcddmusa

Merhaba arkadaşlr.
    Biz geçen gün çoluk çocuk düşündük çek cumhuriyetine taşınmaya gezmek için gitmeye karar verdik. Güzel bir yer diyorlar acaba aranızda yaşayıpta seven var mı ? sizce gidilir mi?

sevgiler.

taşınmaya diyosun hem de gezmek için gidiyoruz diyosun nası oluyo bu
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant_alican

quote:

Merhaba arkadaşlr.

sevgiler.

quote:

Orjinalden alıntı: ant_alican

quote:

Merhaba arkadaşlr.

sevgiler.

çünkü o tcddmusa bey

• quote:

Orijinalden alıntı: orhuntas

quote:

Orjinalden alıntı: ant_alican

quote:

Merhaba arkadaşlr.

sevgiler.

çünkü o tcddmusa bey

Alıntıları Göster
    kısa giysiler giyilir

• quote:

Orijinalden alıntı: Focus The Smile

kısa giysiler giyilir

Alıntıları Göster
    ÇEKici bir yer
  • quote:

Orijinalden alıntı: end0plazmikretikulum

ÇEKici bir yer

Alıntıları Göster
    Bu zamanda çek kalmadı, nakit takıl.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Alıntıları Göster
    Hocam seni Liechtenstein pekler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Hocam seni Liechtenstein pekler.

Alıntıları Göster
    SS?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vikernes

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Vikernes

• quote:

Orijinalden alıntı: Ottoman_PoweR

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Aa o kim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bay PiPo!

Aa o kim ?

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: Bay PiPo!

Aa o kim ?

Vay anasını birazdan çizerler

• quote:

Merhaba arkadaşlr.

sevgiler.

Hocam 2 sene önce gittim.. Güzel sakin yer ancak prag için aynı şeyi söyleyemem.. Kalabalık ve bir o kadar pahalı bunun üstüne domuz eti ve yağının kokusu cidden tahammül edilebilecek gibi değil.. Mısır aldım adamlar öyle bir yağda yapmışki bildiğin şekerdi tadı aklıma geldikçe kötü oluyorum Yemek konusunda sıkıntı çekebilirsiniz ben çektim.. Ağız tatlarımız çok ama çok farklı.. Kızlarından bahsetmeme bile gerek yok ama ben o gözle bakmadım hiç birine (seviyorum ulaann) Yalnız iletişim sorunu çekebilirsin prag harici şehirlerdeki insanları çat pat bile ingilizce bilmez. Bizler daha iyiyiz ingilizce konusundan onlardan o derece ama almancan varsa iş bitmiştir zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xonar -- 7 Mayıs 2009; 21:25:25 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Xonar

quote:

Merhaba arkadaşlr.

sevgiler.

Hocam 2 sene önce gittim.. Güzel sakin yer ancak prag için aynı şeyi söyleyemem.. Kalabalık ve bir o kadar pahalı bunun üstüne domuz eti ve yağının kokusu cidden tahammül edilebilecek gibi değil.. Mısır aldım adamlar öyle bir yağda yapmışki bildiğin şekerdi tadı aklıma geldikçe kötü oluyorum Yemek konusunda sıkıntı çekebilirsiniz ben çektim.. Ağız tatlarımız çok ama çok farklı.. Kızlarından bahsetmeme bile gerek yok ama ben o gözle bakmadım hiç birine (seviyorum ulaann) Yalnız iletişim sorunu çekebilirsin prag harici şehirlerdeki insanları çat pat bile ingilizce bilmez. Bizler daha iyiyiz ingilizce konusundan onlardan o derece ama almancan varsa iş bitmiştir zaten
    08/2007-09/2007 arasında ordaydım on numara yer ve en kısa zamanda tekrar gitmeyi istediğim yer özellikle prag şehrinin mimari yapısına denilecek hiç birşey yok zaten pahallılık konusunada gelince açıkcası fiyatları o kadar abes fiyatlar değil türkiyeyle hemen hemen aynı hesap yapmıştım ekmek zeytin peynire kadar hepsi aynıydı :D ve orada sadece gezme amaçlı gidecekseniz dikkat etmeniz gereken tek şey toplu taşıma araçları bileti konusu çünkü 3saatlik 1günlü 3günlük vs öyle biletler var otobüs durduğunda tüm kapılar açılır türkiyedeki gibi değildir metrolarda direk geçersin bazı kişiler bilet basar ama geneli basmaz ilk gün bende bilet alıp bastım olayı bilmediğimden dolayı o gece düşündüm neden böyle hayramı çalışıyor acaba falan demeye başlamıştım :D meğer uzun süreli bilet alınca bir kes basıp saklıyormuşsun bitene kadar o düşüncede beni sarınca ikinci gün hiç basmadım doğal olarak tam otelime giderken o kadar beleş gezmenin ardından iki polis ticket demeye başladı anlamamaya yattım ama anlattılar :D tl rakamı olarak 50 lira para kestiler hala saklıyorum 2. günde poliste ceza yedim diye :D ama şehir süper ya Charles Köprüsünün oradan gece o kilise köprü görünüşü büyüleyici yoruldum ya orası anlatmakla bitmez zaten bende yerleşmeyi düşünüyorum oradan iş bulursan bende gelirim :D

• quote:

Orijinalden alıntı: adigesave

08/2007-09/2007 arasında ordaydım on numara yer ve en kısa zamanda tekrar gitmeyi istediğim yer özellikle prag şehrinin mimari yapısına denilecek hiç birşey yok zaten pahallılık konusunada gelince açıkcası fiyatları o kadar abes fiyatlar değil türkiyeyle hemen hemen aynı hesap yapmıştım ekmek zeytin peynire kadar hepsi aynıydı :D ve orada sadece gezme amaçlı gidecekseniz dikkat etmeniz gereken tek şey toplu taşıma araçları bileti konusu çünkü 3saatlik 1günlü 3günlük vs öyle biletler var otobüs durduğunda tüm kapılar açılır türkiyedeki gibi değildir metrolarda direk geçersin bazı kişiler bilet basar ama geneli basmaz ilk gün bende bilet alıp bastım olayı bilmediğimden dolayı o gece düşündüm neden böyle hayramı çalışıyor acaba falan demeye başlamıştım :D meğer uzun süreli bilet alınca bir kes basıp saklıyormuşsun bitene kadar o düşüncede beni sarınca ikinci gün hiç basmadım doğal olarak tam otelime giderken o kadar beleş gezmenin ardından iki polis ticket demeye başladı anlamamaya yattım ama anlattılar :D tl rakamı olarak 50 lira para kestiler hala saklıyorum 2. günde poliste ceza yedim diye :D ama şehir süper ya Charles Köprüsünün oradan gece o kilise köprü görünüşü büyüleyici yoruldum ya orası anlatmakla bitmez zaten bende yerleşmeyi düşünüyorum oradan iş bulursan bende gelirim :D

Alıntıları Göster
    Bütün arkadaşlar Yorumlarımız için teşekkür ederiz. Hepinize bir bir sağolun. Gitmeye karar verdik adanadan direkt uçak var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: tcddmusa

Bütün arkadaşlar Yorumlarımız için teşekkür ederiz. Hepinize bir bir sağolun. Gitmeye karar verdik adanadan direkt uçak var mıdır?

Alıntıları Göster
    quote:

yok tren varmış direk onunla gidiyosun

• quote:

Orijinalden alıntı: fabulous-

quote:

yok tren varmış direk onunla gidiyosun

Alıntıları Göster
    adanadan direk uçak yok aktarmalı gidebilirsin ancak değişmemişse sabah saat 11de atatürk havalimanından vardı
  • quote:

Orijinalden alıntı: adigesave

adanadan direk uçak yok aktarmalı gidebilirsin ancak değişmemişse sabah saat 11de atatürk havalimanından vardı

Alıntıları Göster
    böyle deste deste çeklerin yaşadığı , karşılıklı karşılıksız çekler felan böyle bi yer :D
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.