Şimdi Ara

Çek Cumhuriyetindeyim sorularınız varsa buyrun (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
10
Favori
19.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: GANN1CUS

Kimsede kızları sormamış :D manitalardan haber ver usta

Ya abartı olacak ama çok üst düzey gerçekten , kıytırıp bir markete giriyorsun reyonda bir hatun çalışıyor lan diyorsun bunun burda ne işi var mankenlik niye yapmıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evil Chuck

quote:

Orijinalden alıntı: mtn2013

quote:

Seneye erasmusa gelmeyi düşünüyorum. 1 dönem mi 2 dönem mi kararsızım...

Şehrine baģlı küçük şehirse kesinlikle 1 dönem , 2 dönem zaman ve para kaybı he para sıkıntı değil bol bol cebimden harcarım dersen 2 dönem yap.

Pardubice hocam?

Bende pardubice deyim.

• quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Death Note

bende yazın erasmus stajla gelicem yurt bulmam zor olur mu daha araştırmaya başlamadım

Şehrine göre değişiyor işte mesela benim kaldıgım yerde yurdun 1 binası otel gibi isteyen parasını verip kalabiliyor dısaridan bile gelseler. Onceden rezervasyon yaptirman gerekli sadece. Ama genelde yurt konusunda sıkıntı yasayan gormedim tek onerim çok geçe bırakmadan gelmeden yurtları ve kiralık odaları araştır uygun bulursun fiyat olarak çoğu yerde

ben praga gidicem. hangi şehirdesin?

Pardubice.

• Çek cumhuriyetinde çok mu çekiyolar?
  • quote:

Orijinalden alıntı: AlphaCenta

Hocam ben de Çek Cumhuriyetini ikinci erasmusum için düşünüyordum ancak ders durumlarını merak ediyorum. Bulunduğunuz okulda dersleri geçmek kolay mı?

Çok zor değil , şöyle avantajı var , bunlar vize yapmıyor 3 tane sınav yapıyorlar her sınav 50 puan üzerinden 3 sınavdan 80 i geçmen lazım eğer geçersen final e giriyorsun , finalde dönem sonuna kadar girebiliyorsun bazıları 3 hak veriyor 3 gere finale giriyorsun en iyi notunu alıyorlar. Bazıları önemli değil diyor geçiriyor.

• quote:

quote:

quote:

quote:

Şehrine baģlı küçük şehirse kesinlikle 1 dönem , 2 dönem zaman ve para kaybı he para sıkıntı değil bol bol cebimden harcarım dersen 2 dönem yap.

Pardubice hocam?

Bende pardubice deyim.

1 yıl gidilir mi sence hocam? İngilizce işletme okuyorum bu arada?

• quote:

Orijinalden alıntı: mazot yuklu tanker

Çek cumhuriyetinde çok mu çekiyolar?

Kendine " Bunlar ne biçim sorular kaç yaşındasın sen " gif ini yolla

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Pardubice hocam?

Bende pardubice deyim.

1 yıl gidilir mi sence hocam? İngilizce işletme okuyorum bu arada?

Hocam , ailem para yollayacak para sıkıntı değil diyorsan 1 sene gel ama sadece hibe ile idare ederim diyorsan 1 dönem daha mantıklı çünkü elinde toplu para varken çok rahat harcıyorsun sene sonuna para kalmayabilir. Maddiyatta sorun yoksa doya doya gezersin bütün avrupayı her hafta sonu bir yere gidip gelirsin.

• Gece hayatı nasıl? Bir doğu avrupa klişesi olarak kızların çoğu eskort mu yoksa adamakıllı gecelik ilişki yaşayabileceğin kızlar var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Badassery11 -- 28 Aralık 2016; 14:29:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Istanbulite-

Gece hayatı nasıl? Bir doğu avrupa klişesi olarak kızların çoğu eskort mu yoksa adamakıllı gecelik ilişki yaşayabileceğin kızlar var mı?

Cuma , cumartesi , pazar günleri gece klüplerinde ( onlar sadece bar diyorlar night club demiyorlar ) genelde orta ve üstü yaşlı kadınlar takılıyor bunlar daha çok dediğin doğu avrupa modeli , hafta içi ise özellikle çarşamba günleri ( eğlence günleri ) öğrenciler piyasaya çıkıyor adam akıllı kısmıda onlar :D

• mtn2013 kullanıcısına yanıt
    İyi izlenim bro

• forumun yarısı yurt dışında maşallah
  • Mılan Barosu gördün mü Görürsen selam söyle
  • quote:

Yapmışken 2 dönem yap. Zaten düzeni oturtmuş olacaksın en geç 1 ayda. Geriye kalan 2-3 ay için değmez. Öğretim yılı sonuna kadar kal. Zaten gidince pek gelmek isteyeceğini de sanmıyorum.
  • yere dusen cekleri nabiyorsunuz? (adettendir)
  • quote:

Orijinalden alıntı: phorever

Vatandaşlık nasıl alınıyor?

Vatandaşlık hakkında bilgim yok ama uzun süreli çalışma izni almak için evin ve iş yerin olması lazım ve aktif durumda iş yerinin çalışması lazım ama göründüğü gibi değil bir tanıdık evindeki tadilat bitmediği için alamadı çalışma iznini ( daha önce burada yaşıyordu şuan Türkiyede hala izni bekliyor )

• me_41 M kullanıcısına yanıt
    Aleykum selam da zor be buz hokeyi oyuncuları desen belki futbol 2.planda hatta atletizm falan bile futbolun önünde olabilir buz hokeyi çok populer

• Kizlar ilik gibi sarisin ve mavililer mi hepsi cunku istanbulda hep oyle goruyordum isyeri mize gelenler oyleydi hep 😹

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: igetsky

Kizlar ilik gibi sarisin ve mavililer mi hepsi cunku istanbulda hep oyle goruyordum isyeri mize gelenler oyleydi hep 😹

Aynen öyle %99 u sarışın çoğuda renkli gözlü genellikle de uzun boylular.

• mtn2013 kullanıcısına yanıt
    Avusturya ya erasmus istiyorum hocam ben almanca bilmeme gerek yok mu yani yoksa üniversiteden üniversiteye değişir mi

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.