Şimdi Ara

...Çekiliş ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
692
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • kimseye ödül yok yanlış oldu başka birisi çekilişi yapsa daha iyi olur diğilmi
    ben beceremiyom

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi apoops -- 2 Temmuz 2007; 23:09:07 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: SnowMan188

quote:

Orjinalden alıntı: apoops

nefretimsin kazandı

Ben bu işde biraz torpilin olduğunu düşünmeye başladım.Ne ara dolduda saniyesinde çekilişi yaptın merak ettim doğrusu.

+Bir adet G/Onix için değmez ama belki ihtiyacı olan kazanacaktı.

+1

aga msn'yi titret

yada ekle

• quote:

Orjinalden alıntı: SnowMan188

quote:

nefretimsin kazandı

Ben bu işde biraz torpilin olduğunu düşünmeye başladım.Ne ara dolduda saniyesinde çekilişi yaptın merak ettim doğrusu.

+Bir adet G/Onix için değmez ama belki ihtiyacı olan kazanacaktı.

aRKADAŞım ben çekilişi yapan arkadaşı tanımıyordum ozan çekiliş var katıl dedi bende katıldım. poke kasıyoduk hatta bana nedir garezin anlamış degilim
    apoops dostum eragon52 nin tradesinde bir n pokeye yolla g.onix i

• Dikkat ettiyseniz nedense en çok "çekiliş" ve "bedava dağıtım" konularına aşırı ilgi gösteriliyor ve bu forumun kimlerle dolu olduğunu belli ediyor .. Neden çok ilgi var acaba bu konulara demeyin de halinize bakın .. Kimse üstüne alınmasın lafım ortaya ..
  • quote:

Orjinalden alıntı: DeViL_FoRcE

Dikkat ettiyseniz nedense en çok "çekiliş" ve "bedava dağıtım" konularına aşırı ilgi gösteriliyor ve bu forumun kimlerle dolu olduğunu belli ediyor .. Neden çok ilgi var acaba bu konulara demeyin de halinize bakın .. Kimse üstüne alınmasın lafım ortaya ..

Asabiyiz bu gece
  • Bana msn de küfür etmişti bu çocuk. Napalım iyikide ben yokmuşum bu konu açıldığında.

İyi forumlar
  • ona dedimki tamam trade yapmayalım a.q dedi daha ne dicem o başlattı
  • quote:

ona dedimki tamam trade yapmayalım a.q dedi daha ne dicem o başlattı

yalan söyleme
    bana s... ile başlayan lafı söylemedin mi en başta bende sana o yaşınla küfür ediyosun dedim sen özr. dedin sonra senin teklifini beyenmedim yok dedim s.. lan dedin ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Seo Hocası -- 3 Temmuz 2007; 12:59:09 >
  • ama ben küfür ettim özr diledim tamammı sen küfür ettin bişi demedin seni sildim halla halla git tatilini yap kurtulalım senden
  • SepticFlash ve laga luga
    F
    A
    K
    E
  • yazzbeni
  • quote:

Orjinalden alıntı: wIzI_

SepticFlash ve laga luga
    F
    A
    K
    E

Kimin fakesi
  • 6 ya yaz beni
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.