Şimdi Ara

Çekilişle Xbox 360 (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
15
Favori
12.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • bravo cok guzel bir hareket ama insallah ihtiyaci olan birisine gider lutfen cok iyi arastirin konsolu vermeden once. mesela ben cekilise katilmak istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DUNE 2000

quote:

Orijinalden alıntı: berkebasar

BİR ARKADAŞ VARDI KONU AÇMIŞTI MADDİ DURUMUM KÖTÜ ÇALIŞIP BİRŞEYLER ALMAK İSTİYORUM YURTTA KALIYORUM DİYEN BİRİ VARDI NERDEN UCUZ XBOX BULABİLİRİM DİYE ONA VERSEN ÇOK DAHA HAYIRLI OLUR

O arkadaş için üzüldüm lakin bende biryandan %50 burs kırdım istanbul ticaret üniversitesinden biryandan moto kurye olarak çalışıyorum üniversitemin %50sini kendim sınavla kazandım diğer %50 sini vardiya burs ve kredi ile ödüyorum 16 yaşındaki kız kardeşime 1000 liralık xbox 360 hediye vermeyelim mi madem dramatize ediyorsunuz durumu ???

16 YAŞINDAKİ KIZ KARDEŞİME VERİCEM HEDİYEYİ

Hiç değilse dürüst olsun bazı arkadaşlar 2 tane xboxı olmasına karşın çekilişe katılıyorlar kız çocuğunun hakkına göz koyuyorlar benim kız kardeşim sayısala

geçti sınıf birincisi kendisi(kadir has anadolu liseli) mutlu olmayı hakediyor kanımca ] Melek hocam hakkedene vericektir hediyeyi kanımca ..

Banlanmışsın ama eğer bunu okuyorsan senin adamlığına tüküreyim xbox için kız kardeşinin resmini mi yollarsın sen birine?50 kere post atmışsın binbir çeşit acıtasyon , yok allah nasip etti falan , bu kadar da haysiyetsizlik olamaz ya.Üniversite okuyomuşsun bi xbox için bu kadar yalvarmana kendini küçük düşürmene değecek mi? %50 burslu okuyacak paran varsa git xbox da al.

• Çekilişe katılmak istiyorum
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak istiyorum fakat çevrenizde durumu kötü olan bi öğrenciye verirseniz herkez için daha iyi olacaktır.
  • en cok ihtiyaci olanlardan bir liste yapiphttp://www.random.org/ dan cekilis yapabilirsiniz kimsenin hakkida yenmemis olur
  • yaz beni
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Melek63

quote:

Orijinalden alıntı: Kalemtras'

Bende Urfa'da öğrenciyim hocam , biz de katılabiliyor muyuz çekilişe ? :)

Arkadaslar öncelikle konu uydurma değil. Bu konuda supheniz olmasin. Ayrica daha once dedim. Xbox 360i olmamasi ve konu acilmadan once uye olmuş olmasi çekiliş için yeterli.

Hocam bayansınız galiba, vallahi helal olsun. Bizim böyle öğretmenimiz olaydı...
  • Çekilişe katılmak istiyorum..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-8D0D00F1A -- 14 Haziran 2013; 18:36:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mümkünse ben de çekilişe katılmak istiyorum.
  • Cekilise katilmak istiyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende buradayım Xbox deneyimim hiç olmadı daha önce
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • Çekilişe katılmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.