Şimdi Ara

Çekilişle Xbox 360 (29. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
870
Cevap
15
Favori
12.609
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katılmak isiyorum.
  • Hocam imzamda gordugun bilgisayarla 7 senedir idare ediyorum ekran karti vs birkac parcayi sonradan harcliklarimla aldim abimle para biriktirip ps3 almaya calisiyoruz sayet bana cikarsa cok isimi gorecek ama forumda daha cok ihtiyaci olanlar var once onlara cikmasini isterim. Madem oyle ben de cekilise katilmak istiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çekilişe katılmak istiyorum hiç konsolum olmadı :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi e.caglar -- 15 Haziran 2013; 11:29:00 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Turbo Turtle

Kimisinin Xbox'ı var kimisinin PS'i var buna rağmen katılmışlar çekilişe..neyse ki düzenleyen hocamız onları diskalifiye ediyor. Bunun yanında yüzlerce oyunlu steam hesabı olan insanlar da katılmış..bırakın da ihtiyacı olan oyun oynayamayan birisi kazansın.
    Kargo soran olmuş, adam Xbox veriyor sence kargoyu dert eder mi

+1

• Ne pc im ne ps3 um ne xboxum var bi bu yasli iphone 4 umle idare ediyoz:) cekilise katilmak istiyorum

• Çekilişe katılmak isiyorum
  • Yazar mısınız benide, bir ümit

• Çekilişe katılmak istiyorum ( şimdiye kadar ne playstation'm oldu nede xbox )

• Yerimizi alalım
  • Çekilişe katılmak istiyorum. Hiç oyun konsolum olmadı
  • Tesekkurler hocam boyle bir sey yaptiginiz icin.Katilim sartinin konunun acildigi tarihten sonra uyelik acanlarin yarismaya alinmamasi fikrini destekliyorum.Yarismaya katilacaklar kendini acidirmasin lutfen insallah ihtiyac sahibine gider.Benide ekleyin

• quote:

Orijinalden alıntı: Melek63

Sevgili arkadaşlar; xbox one aldigimda mevcut olan orjinal slim xbox 360 i ve jtagli xnox 360 i buradan çekilişle vereceğim. Jtagli makinenin yaninda 1 tb oyun var. Orjinalde ise 20 tane orjinal oyun var.

Gayet ciddiyim.

çekilişe karılmak istiyorum
  • alt tarafı bir kutu arkadaş nedir kendini bu kadar acındırmanın amacı anlamadım. Birkaç yorum gördüm insanlığımdan utandım resmen.. Adamlar öyle bir acındırmış ki kendini, bu kadar mı düştünüz yani ? Konuyu açan zaten baştan hatalı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _nick falan yok_ -- 15 Haziran 2013; 14:27:08 >
  • çekilişe katılmak istiyorum
  • Çekilişe katilmak istiyorum

• Çekilişe katılmak istiyorum.
  • 
Sayfa: önceki 2728293031
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.