Şimdi Ara

CEKINGENLIK... (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
36
Cevap
2
Favori
1.357
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Orijinalden alıntı: siberhector

ARKADASLAR SAHSEN COK CEKINGEN BIRIYIM BUNU ASMANIN YOLU VE YOLLARI NELERDIR ?

Her zaman mı böylesin, yoksa bir kızla konuşmak veya sunum yapmak vs. utanmayı tetikleyen anlarda mı?

YA NORMALDE BISI YOK KIZLARLADA KONUSUYORUM AMA MESELA INCE VE DUYGUSAL KONULARA GELINCE KITLENIYORUM BIRDE TOPLUM ICINDE SUNUM YAPMA KONUSUNDADA SIKINTILARIM YOK DEGIL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Eskı dh uyelerı olsaydı caps lockun acık yazmandan dolayı sımdıye kapak yapmıslardı sana ama nerde..

TELEFONDAN GIRIYORUM OPERA MINIDE CAPS OLMADAN YAZINCA BIR COK KARAKTER HATALI VEYA HIC YAZILMIYOR.

• PC Başından kalkıp biraz gez dolaş,sosyalleşmeye çalış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 7Ronaldo

Eskı dh uyelerı olsaydı caps lockun acık yazmandan dolayı sımdıye kapak yapmıslardı sana ama nerde..

TELEFONDAN GIRIYORUM OPERA MINIDE CAPS OLMADAN YAZINCA BIR COK KARAKTER HATALI VEYA HIC YAZILMIYOR.

• quote:

YA NORMALDE BISI YOK KIZLARLADA KONUSUYORUM AMA MESELA INCE VE DUYGUSAL KONULARA GELINCE KITLENIYORUM BIRDE TOPLUM ICINDE SUNUM YAPMA KONUSUNDADA SIKINTILARIM YOK DEGIL

Tetikleyen anlardan önce yarım tablet atarax (ama sadece yarım) alırsan rahatlatır, biraz uyku getirir yalnız...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Italoman

quote:

Tetikleyen anlardan önce yarım tablet atarax (ama sadece yarım) alırsan rahatlatır, biraz uyku getirir yalnız...

TAM ATSAM 2 KATIMI ETKLI OLUR PEKI ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Havlayan Köpek Balığı

PC Başından kalkıp biraz gez dolaş,sosyalleşmeye çalış.

UNIVERSITEYE HAZIRLANIYORUM SU ARALAR PEK ZAMANIM OLMUYOR ANCAK PASO PC BASINDA OLAN BIRI DEGILIM ZATEN.

• Boşverin, kitap filan okuyun. Klasiklerden okuyun. Böylece bir çok noktada gelişim sağlar, eksikliklerinizide gidermiş olursunuz hiç farketmeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hug

Boşverin, kitap filan okuyun. Klasiklerden okuyun. Böylece bir çok noktada gelişim sağlar, eksikliklerinizide gidermiş olursunuz hiç farketmeden.

Kitap okuyorum zaten ama klasiklerden sadece ilgimi çekenleri okudum önerebileceğiniz var mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberhector -- 28 Mayıs 2013; 19:36:38 >
  • Bende çekingendim bir aralar. Sana benden tavsiye bolca konuş. Bunu hoşlandığın kişi ile yapmana gerek yok. Arkadaşlarınla konuşurken hiç düşünme. Sonra kızlarla illa ki açıyorsun muhabbeti. Ben ilk başlarda inanılmaz şekilde çekinirdim. Kızlar gelince hani "Adın ne?" dese utanmasam muş diyecek kadar çekingendim. Fakat arkadaşlarınla muhabbeti süper ötesi tut, geliştir. Kız ortamında lafın alasını yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Bende çekingendim bir aralar. Sana benden tavsiye bolca konuş. Bunu hoşlandığın kişi ile yapmana gerek yok. Arkadaşlarınla konuşurken hiç düşünme. Sonra kızlarla illa ki açıyorsun muhabbeti. Ben ilk başlarda inanılmaz şekilde çekinirdim. Kızlar gelince hani "Adın ne?" dese utanmasam muş diyecek kadar çekingendim. Fakat arkadaşlarınla muhabbeti süper ötesi tut, geliştir. Kız ortamında lafın alasını yaparsın.

Arkadaşlarla konuşuyorum konuşmasına ancak bu ince meselelerde sıkıntı var :(

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi siberhector -- 28 Mayıs 2013; 20:39:53 >
  • Bunu ancak konuşarak atarsın. Düşünmemeye bakacaksın. Ona soracağın soru seni yerin dibine sokacaksa ne olacak? O sana küsse ne olacak ya? Senden daha mı değerli? Hiç kimse senden değerli değil dostum bu altın kuralı unutma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TehErozbey

Bunu ancak konuşarak atarsın. Düşünmemeye bakacaksın. Ona soracağın soru seni yerin dibine sokacaksa ne olacak? O sana küsse ne olacak ya? Senden daha mı değerli? Hiç kimse senden değerli değil dostum bu altın kuralı unutma.

Kesinlikle haklısın dostum
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: hug

Boşverin, kitap filan okuyun. Klasiklerden okuyun. Böylece bir çok noktada gelişim sağlar, eksikliklerinizide gidermiş olursunuz hiç farketmeden.

Kitap okuyorum zaten ama klasiklerden sadece ilgimi çekenleri okudum önerebileceğiniz var mı ?

Aslında size şöyle bi kitap önerebilirim:http://www.kitapokuyoruz.com/kapak/133071-Sampiyonlarin-Kahvaltisi.jpg

• Attın mı çekingenliğini kanka :)

• yapacak bişey yok diyenlere inanma bende çok sessizdim şimdi yeter sus diyor insanlar mesela çekinme olayı hiç kalmadı birşeyi yapacakken düşünme şimdi değilse ne zaman (guguk kuşu filminden) şimdi değilse ne zaman de bir saniye bile gözlerini kapatıp düşünmeden yap sonra alışacaksın 3-4 sene önceki benle şimdiki beni yanyana koysan bu aynı kişi değil dersin giyime kadar etkiliyor girişkenlik sosyallik çekingen olmayın
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.