Şimdi Ara

Çekme Skili Olan Herolar ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.166
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • nautius darius tresh ama hiçbiri blitzcrankınki kadar etkili değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: RBlood7

hiçbir kimse teemo dememiş

Aynen. Pofuduk skinini alırsan tüm şampiyonlar geliyor. Hepsi sana odaklanıyor. W ile kaçıyorsun baktın yolu yok, o kargaşada flash basıyorsun sonra popcorn alıp izliyorsun. Adam hala sana gelmeye çalışıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dari. Tiresh. Ahri. Blitz .

• Pudge
  • taktik süpermiş

• gragas ult çok işe yarayabilir istedigin yere yön verirsin başka da yok sanırsam
  • Başlık inceden sakat
  • Lee sin kullanmasını bilirsen adamı kulenin altına ittirebilirsin
  • Popy'i unuttunuz
  • quote:

Orijinalden alıntı: MiroqLu Tr

Lee sin kullanmasını bilirsen adamı kulenin altına ittirebilirsin

:(
  • quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

Arkadaşlar Kuzenle oynuyoruz o çekiyor ben üstüne atlıyorum bu şekilde taktik. O şimdilik Blitzcrank kullanıyor. Çekme Skili Olan Hangi Herolar Var ? Benim Bildiğim : Blitz,Thresh,Nautilius Ama nautilis gibi çekerken kendide gelen değilde sırf çeken olsa daha iyi olur. ama öylede varsa yazabilirsiniz fikrim olur.

Ben Olayı çözemedim o çekiyor sen üstüne atlıyon ???????
  • quote:

Orijinalden alıntı: zorluprens

quote:

Orijinalden alıntı: mr.fear

Arkadaşlar Kuzenle oynuyoruz o çekiyor ben üstüne atlıyorum bu şekilde taktik. O şimdilik Blitzcrank kullanıyor. Çekme Skili Olan Hangi Herolar Var ? Benim Bildiğim : Blitz,Thresh,Nautilius Ama nautilis gibi çekerken kendide gelen değilde sırf çeken olsa daha iyi olur. ama öylede varsa yazabilirsiniz fikrim olur.

Ben Olayı çözemedim o çekiyor sen üstüne atlıyon ???????

Ya kule altına çekiyor sonra ben kha ile üstüne atlıyom w atıyom q atıyom tutştur atıyom arada kulede hasar veriyor adam zaten mefta sonrada diğer adam tek kalıyor ben ölsem bile onuda bi şekilde hızlıca alıyoruz ve sağ kalan ( ikimizden biri) kuleyi alıyor böyle böyle götürüyoruz işi. arada bi jayce alıp üzerine sıçrıyıp bide dahada kuleye itiyom :D

• Arkadaşın lee ile insec yapsın sende dari ile kafasına kafasına vur nasıl taktik ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.