Şimdi Ara

Çektiğim Resimler FOTOĞRAFLAR bölümüne KAYDEDİLMİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
17
Cevap
0
Favori
22.762
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar kameradan resim çekiyorum fotoğraflara gelmiyor, Home + Power tuşuna basarak çektiğim masaüstü resimlerinide göremiyorum. Nasıl çözebiliriz

Resimde çekemiyorum arkadaşlar, basıyorum sonra ana menüye atıyor iphone 4 kullanıyorum nedir bu sorun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 27 Mayıs 2012; 22:35:17 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

iPhone Çekilen Fotoğraflar Galeriye Kaydedilmiyor

iPhone kullanıcıları, çektikleri fotoğrafların galeriye kaydedilmediği sorunuyla karşılaşabilmektedir. Bu sorun için çeşitli nedenler olabilir:

• Yetersiz Depolama Alanı: Fotoğraflarınızı kaydedeceğiniz yeterli depolama alanınız yoksa, yeni çektiğiniz fotoğraflar galeride görünmeyebilir. Cihazınızın depolama alanını kontrol edin ve gerekirse yer açın.
    • Kamera Uygulaması Arızası: Kamera uygulamasındaki bir aksaklık, fotoğrafların kaydedilmesini engelleyebilir. Kamerayı kapatıp tekrar açmayı veya cihazınızı yeniden başlatmayı deneyin.
    • iOS Yazılım Sorunu: iOS işletim sisteminizde bir yazılım hatası, fotoğrafların galeriye kaydedilmemesine neden olabilir. Cihazınız için en son yazılım güncellemelerini yaptığınızdan emin olun.
    • SD Kart Sorunu (Yalnızca Uygulanabilir Modeller): iPhone'unuzda bir SD kart kullanıyorsanız, kartın hasarlı olması veya doğru şekilde takılmaması fotoğrafların kaydedilmemesine neden olabilir. SD kartı çıkarıp takmayı deneyin veya başka bir kartla değiştirin.
    • ICloud Fotoğraf Kitaplığı Kapalı: iCloud Fotoğraf Kitaplığı etkinleştirilmezse, çektiğiniz fotoğraflar iCloud'a yedeklenir ancak cihazınızın galerisine kaydedilmez. Ayarlar > Fotoğraflar'a gidin ve iCloud Fotoğraf Kitaplığı'nın açık olduğundan emin olun.

Bu adımları uyguladıktan sonra fotoğraflarınız hala galeriye kaydedilmiyorsa, bir Apple destek merkezine başvurarak daha fazla yardım alabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • home+power a basili tutun elma logosu geldiginde birakin ... düzelmedi ise restore tek çare (umarım yazılımsaldır hatanız,cihazınız jb li ise büyük ihtimal yazılımsal )

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ciaziniz Jbli mi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

Ciaziniz Jbli mi?

Evet hocam cihaz jb li, dün restore yaptım telefona resimleri çekiyorum, kamera modunda sağ alt köşede resim görünüyor ama fotoğraflarıma girince yine resimler görünmüyor.

Şimdilik sorun düzeldi arkadaslar hiç bir sorun yok, tekrar jailbreak yapmamı önerirmisimiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MertLIVE -- 28 Mayıs 2012; 7:41:58 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MertLIVE

quote:

Orijinalden alıntı: Kendōka

Ciaziniz Jbli mi?

Evet hocam cihaz jb li, dün restore yaptım telefona resimleri çekiyorum, kamera modunda sağ alt köşede resim görünüyor ama fotoğraflarıma girince yine resimler görünmüyor.

Şimdilik sorun düzeldi arkadaslar hiç bir sorun yok, tekrar jailbreak yapmamı önerirmisimiz?

Hocam, Jailbreak ile alakası yoktur sanmıyorum. Yeni iPhone olarak tanıtıp jb'i öyle yapın. Sorun kalacağını sanmıyorum

• Jailbreak yaptım bir kaç tane oyunda attım telefona GTA III, Fifa 12 vs..

Yine aynı sorun olurmu?
  • Birebir aynı sorunu bende yaşıyorum, bilen arkaşlar lütfen yardım edin. Tekrardan Restore edip jb yapıp onca source ve tweaki tek tek girme zahmetinden kurtarın bizi. Yardımlarınız için şimdiden çok sağolun.
  • Umarım 5.1.1 Jailbreak beraberinde gelen bir sorun değildir bu, restoreyle kurtarmıştım telefonumu.
  • quote:

Umarım 5.1.1 Jailbreak beraberinde gelen bir sorun değildir bu, restoreyle kurtarmıştım telefonumu.

Sanırım 5.1.1 Absinthe Jailbreak ile gelen bir sorun. Çünkü başka apple forumlarında aynı 5.1.1 jb yapınca bu problemi yaşayan arkaşlar mevcut, bakalım yakında kokusu iyice çıkmaya başlar.
  • Benim de 5.1.1 Absinthe'ten sonra panic.plist vermeye basladi.

• Uzun ugraslar sonucunda sorunu cozdum.

Eger sizde bu sorunu yasiyorsaniz yapmaniz gereken, once resimlerinizin yedegini alin. Ardindan iFile i-Funbox veya iTools gibi programlar yolu ile var/mobile/media icindeki DCIM klasorunu komple silin. Ardindan simdide var/mobile/media icindeki PhotoData klasorunu komple silin. Ve son olarak telefonunuzu tekrar baslatin, haydi gecmis olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Uzun ugraslar sonucunda sorunu cozdum.

Eger sizde bu sorunu yasiyorsaniz yapmaniz gereken, once resimlerinizin yedegini alin. Ardindan iFile i-Funbox veya iTools gibi programlar yolu ile var/mobile/media icindeki DCIM klasorunu komple silin. Ardindan simdide var/mobile/media icindeki PhotoData klasorunu komple silin. Ve son olarak telefonunuzu tekrar baslatin, haydi gecmis olsun

Çok sağol valla büyük bi dertten kurtulacağız sayende.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: teknofobi

Uzun ugraslar sonucunda sorunu cozdum.

Çok sağol valla büyük bi dertten kurtulacağız sayende.

Rica ederim ne demek. Yeterki birbirimize faydamiz dokunsun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi teknofobi -- 29 Mayıs 2012; 10:11:39 >

• arkadaşlar merhabalar. benim bir arkadaşımda iphone 4s var. photosa giremiyor ve çekilen fotografları göremiyor. telefon jbsiz jbde yapmak istemiyor dediğiniz gibi DCIM klasorunu silmek istiyorum jb yapmadan bu kalasörü silebilmem mümkünmü acaba. hepinize şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: yashoo

arkadaşlar merhabalar. benim bir arkadaşımda iphone 4s var. photosa giremiyor ve çekilen fotografları göremiyor. telefon jbsiz jbde yapmak istemiyor dediğiniz gibi DCIM klasorunu silmek istiyorum jb yapmadan bu kalasörü silebilmem mümkünmü acaba. hepinize şimdiden teşekkürler.
    Hişşt!. Gece yarısını geçti, sessiz olun lütfen.

iTools kullanarak solda FileSystem seçiliyken, sağda FileSystem(jailbreaked) içinde bulursunuz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Hişşt!. Gece yarısını geçti, sessiz olun lütfen.

iTools kullanarak solda FileSystem seçiliyken, sağda FileSystem(jailbreaked) içinde bulursunuz.

arkadaşlar bu resim kaydetmeme probleminden kurtulmak istiyoruz telefonumuz iphone 4s ancak telefonumuz jail breaksiz. ben kendim android kullanıcısıyım o yüzden çok anlamıyorum iphonedan. arkadaşıma yardım etmek istiyorum. sizden ricam biraz ayrıntılı bir şekilde restore ve jail breakten başka bir yöntem varsa bana anlatabilirmisiniz.
  • http://itools.hk/cms/webpage30.htm adresinden itools uygulamasini bilgisayariniza indirip, telefonu bilgisayara baglayin. Devami bir onceki mesajimda zaten.

Not: bilgisayarinizda itunes yuklu olmali.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.