Şimdi Ara

Celal Bayar bilgisayar veya yazılım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
351
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar siralamam 74k, celal bayar da bu iki.bolumden birini düşünüyorum seçme sebebim.ise İzmir'e yakın olması. İzmir'de yurtta vs kalıp celal bayar da okuyan varsa aydınlatabilir mi beni

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ben aydınlatayim seni hocam sana maddi acidan saglam girer celal bayara en yakin yerde oturuyorum izmirli olarak bornovada okul zaten berbat egitim kadrosunu gördüysen o sıralamayla ordan 20 kat iyi yer yazabilirsin ayrica izmirde yurtta kalayim izmirde takilirim vs düşünüyosan bunu cok nadir yapabilirsin bu amacla yazmani şiddetle tavsiye etmem
  • Üniversiteden çok şehir seçen biriyim, bilgisayar konusunda kendimi geliştiririm zaten Java konusunda belli bir tecrübem var. Sıralamamda hangi üni önerirsiniz, öğrencilik hayatı hareketli olan bir şehir mesela

• Dostum ben düşünüyordum ama yök atlastan eğitim kadrolarına bakıp diğerleriyle karşılaştırdım. KTÜ Bilgisayarı seçtim sen de bak anlarsın ne demek istediğimi.
  • Arkadaşlar celal bayar endüstri hakkında bilgisi olan var mı?
  • Hocam dediğim gibi şehir seçen biriyim Trabzon'a da pek sıcak bakmıyorum, Eğitim için ise Çukurova üniversitesi kadrosu gerçekten çok iyi fakat adanayıda pek istemiyorum. Kafamda Manisa dışında Muğla ve Edirne var

• Yatay geçiş ile Ege ye geçmek için çalışıcam 74binim Ege ise 40bin sizce 4luk sistemde 3 yapsam girebilir miyim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: greencrack

Yatay geçiş ile Ege ye geçmek için çalışıcam 74binim Ege ise 40bin sizce 4luk sistemde 3 yapsam girebilir miyim

Bu geçişlere güvenip üniversite seçmeyi önermiyorum, genelde üniversiteye girince hepsi yalan oluyor.
  • Sorun o zaten hocam, geçemezsem pişman olmayacağım bi üni arıyorum

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.