Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi 2013 Girişliler [Ana Konu] (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
5
Favori
23.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de 2 Eylül'de Bilgisayar Mühendisliğine kayıt yaptırdım ama öğrenci kartı veya zarf vermediler. Sadece öğrenci belgesi verdiler . Sanırım merkezdeki kampüslerin öğrenci kartlarını veriyorlar kayıt sırasnda. Muradiye kampüsünün sonra dağıtılacak olabilir .Bu sadece benim önfikrim ama !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

biraz once kayittan geldim ogrenci kartimi da direk verdiler. zaten hazir olarak duruyormus orada.

İşe bak ya bize neden vermediler acaba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zarf verilmiyor ki zaten. Bir zarfın içinden öğrenci kartı çıkıyor onlar önceden çıkartılmış yani. Neden vermediler ilginç
  • quote:

Orijinalden alıntı: Çilek Perisi

Zarf verilmiyor ki zaten. Bir zarfın içinden öğrenci kartı çıkıyor onlar önceden çıkartılmış yani. Neden vermediler ilginç

bugun deste olarak vardi kartlar. gorevli var adini soyluyosun yada numaranin son iki hanesini veriyor sana.
  • Tıp yaz aga

• FTR 2.öğrtm
    pm atablrsnz..
  • quote:

quote:

Zarf verilmiyor ki zaten. Bir zarfın içinden öğrenci kartı çıkıyor onlar önceden çıkartılmış yani. Neden vermediler ilginç

bugun deste olarak vardi kartlar. gorevli var adini soyluyosun yada numaranin son iki hanesini veriyor sana.

Bizede aldık o zarflardan ama kart yoktu ortada biyomühendisleri adamdan saymıyorlar mı acaba

• Başka üniversiteleri kazanan arkadaşlarım ders seçimi vs gibi şeyleri yapmışlar bize bunlarla ilgili bilgi veren olmadı
  • quote:

Başka üniversiteleri kazanan arkadaşlarım ders seçimi vs gibi şeyleri yapmışlar bize bunlarla ilgili bilgi veren olmadı

Ubs sistemine giriş yapınca solda ders seçimi diye bir sekme var bir bakıverin

• rogues kullanıcısına yanıt
    daha açılmamış sisteme girdim öyle birşey yok galiba ilk hafta falan belli olacak
  • seneye yeni muhendislik binasi temeli atiliyor, ayrica iibf muradiyeye tasinacak insaat bitince. kayit gununde birkac ogretim gorevlisi tanidikla konustum bana boyle soylediler. hatta yeni muhendislik binasinin resmini de gordum

edit : kucuk te olsa bi resim buldum iste bina bu, yada bunun benzeri tam hatirlayamadim

Celal Bayar Üniversitesi 2013 Girişliler [Ana Konu]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wake Me Up When I Care -- 6 Eylül 2013; 17:28:32 >

• quote:

daha açılmamış sisteme girdim öyle birşey yok galiba ilk hafta falan belli olacak

Bir bilgim yok gerçekten olmadı ögrenci işlerini ararsanız

Bize yetisirmi o bina acaba hic sanmıyorum ama

• rogues kullanıcısına yanıt
    belki 3. sinifi okuyabilirmisiz ama 4 kesin olur dedi.
  • quote:

belki 3. sinifi okuyabilirmisiz ama 4 kesin olur dedi.

İyi bakalim hele bir gidip baslayabileydik

• Beyler size bir şey soracağım.Ben endüstri mühendisliği öğrencisiyim.kayıt olduğumda bana öğrenci kartı filan vermediler.tek sayfa öğrenci belgesi aldım ama onuda kalacağım yurda vermek durumunda kaldım.16 eylül'deki muafiyet sınavınada girmeyeceğim(muafiyet okumak istiyorum zaten en baş kurdan itibaren ve işyerinde çalışmak durumundayım o tarihte). şimdi 23 eylül'de malum okul başlıyor.girer girmez okula alınır mıyım,öğrenci kartım filan yok,sınıfım nasıl belirlenecek,ne yapılır ne edilir tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.cevaplayan olursa şimdiden sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Beyler size bir şey soracağım.Ben endüstri mühendisliği öğrencisiyim.kayıt olduğumda bana öğrenci kartı filan vermediler.tek sayfa öğrenci belgesi aldım ama onuda kalacağım yurda vermek durumunda kaldım.16 eylül'deki muafiyet sınavınada girmeyeceğim(muafiyet okumak istiyorum zaten en baş kurdan itibaren ve işyerinde çalışmak durumundayım o tarihte). şimdi 23 eylül'de malum okul başlıyor.girer girmez okula alınır mıyım,öğrenci kartım filan yok,sınıfım nasıl belirlenecek,ne yapılır ne edilir tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.cevaplayan olursa şimdiden sağolun

Kart bizde de yok okula gidince alacagiz galiba birde yurt ceydorm mu ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rogues

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Beyler size bir şey soracağım.Ben endüstri mühendisliği öğrencisiyim.kayıt olduğumda bana öğrenci kartı filan vermediler.tek sayfa öğrenci belgesi aldım ama onuda kalacağım yurda vermek durumunda kaldım.16 eylül'deki muafiyet sınavınada girmeyeceğim(muafiyet okumak istiyorum zaten en baş kurdan itibaren ve işyerinde çalışmak durumundayım o tarihte). şimdi 23 eylül'de malum okul başlıyor.girer girmez okula alınır mıyım,öğrenci kartım filan yok,sınıfım nasıl belirlenecek,ne yapılır ne edilir tecrübeli arkadaşlardan bilgi istiyorum.cevaplayan olursa şimdiden sağolun

Kart bizde de yok okula gidince alacagiz galiba birde yurt ceydorm mu ?

rektörlüğün oradaki devlet yurdu

• Öğrenci işlerine ulaşaıldı alınan cevap "Öğrenci kartlarınızı Fakülteniz öğrenci işlerinizden teslim alabilirsiniz.İyi günler dileriz."

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emincanekici -- 7 Eylül 2013; 13:04:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emincanekici

Öğrenci işlerine ulaşaıldı alınan cevap "Öğrenci kartlarınızı Fakülteniz öğrenci işlerinizden teslim alabilirsiniz.İyi günler dileriz."

Çok teşekkür ederiz ayin 23 unde gidince alacagız demek ki

• Ders seçiminihttp://ubs.cbu.edu.tr/ den hangi gün yapacağız?Bilgisi olan var mı?
    Düzenleme: Siteden cevabı kendim buldum.Takvimi incelemek lazım.
    http://www.bayar.edu.tr/ogrenci/takvim.php

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 10 Eylül 2013; 18:22:26 >
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.