Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi 2013 Girişliler [Ana Konu] (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
5
Favori
23.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Celal Bayar Üniversitesi eğitim kataloğı:http://katalog.cbu.edu.tr/

Yeni keşfettim arkadaşlar bütün bölümleri dersleri falan var incelemenizi tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Wake Me Up When I Care

hayr ben sadece kampuse gideni soyledim. sizin dediginiz manisa seyahat olabilir cunku ogrenci 7 lira. ordan inip servise biniyosunuz ama o servis izmirden gelenler icin ucretsiz. baska yerden binerseniz ogrnegin garajdan 3 lira verirsiniz.

Edit : ayrica kampuse avm yapildigi dogurudur biraz once gidip gordum, baya yapmislar, tabela var avm diye.

Okul hala şantiye gibi mi merak ettim şimdi ben gittiğimde otlar sararmış yol çökmüştü

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Métropol

quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

quote:

Orijinalden alıntı: Seikatsu

Arkadaslar universitenin orda yeni bi bina yapıyorlar rektörlük binasi diyorlar doğrumu?

aynen doğrudur hatta özel yurt yapılmakta altınada avm olacakmış

AVM işi biraz yaş, daha yeni yapıldı AVM, ayrıca duyduğuma göre Yeni Manisa'nın alt kısımlarında bir arsaya da Özdilek açılacakmış diye duydum, doğruluğunu bilmiyorum

Manisa hakkında sorusu olan varsa yanıtlayabilirim, Manisalıyım.

mühendislik ile iibf arasındaki yol farkı ne kadardır hocam(tahminen)?

• quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

quote:

quote:

Arkadaslar universitenin orda yeni bi bina yapıyorlar rektörlük binasi diyorlar doğrumu?

AVM işi biraz yaş, daha yeni yapıldı AVM, ayrıca duyduğuma göre Yeni Manisa'nın alt kısımlarında bir arsaya da Özdilek açılacakmış diye duydum, doğruluğunu bilmiyorum

Rahat 10km vardır

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

quote:

quote:

quote:

Rahat 10km vardır

eyw.

• merhabalar

tıp benim de . özellikle tıp okuyan ve manisalı arkadaşların yardımına ihtiyacım var yurt olayına karar veremedim bir türlü. kyk nın muradiye deki yurdunu önerdiler ama uncubozköy de kalmak daha mantıklı geliyor ulaşım sıkıntı olur gibi, siz ne önerirsiniz konfor ve ulaşım açısından hangisi iyidir tıp öğrencileri çoğunlukla nerde kalıyor yardım ederseniz çok sevinirim
  • quote:

quote:

hayr ben sadece kampuse gideni soyledim. sizin dediginiz manisa seyahat olabilir cunku ogrenci 7 lira. ordan inip servise biniyosunuz ama o servis izmirden gelenler icin ucretsiz. baska yerden binerseniz ogrnegin garajdan 3 lira verirsiniz.

Edit : ayrica kampuse avm yapildigi dogurudur biraz once gidip gordum, baya yapmislar, tabela var avm diye.

Okul hala şantiye gibi mi merak ettim şimdi ben gittiğimde otlar sararmış yol çökmüştü

avm bildigin santiye karsisinda da birsey yapiyolar ama tabelayi goremedim orasida baya buyuk bi bina yapiliyor. boyle su damlasi seklinde. biraz yesillendirseler cok guzel olacak.

• quote:

quote:

quote:

avm bildigin santiye karsisinda da birsey yapiyolar ama tabelayi goremedim orasida baya buyuk bi bina yapiliyor. boyle su damlasi seklinde. biraz yesillendirseler cok guzel olacak.

okul biraz bakımsız şöyle bir elden geçse biraz güzel olacak

• quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

Celal Bayar Üniversitesi eğitim kataloğı:http://katalog.cbu.edu.tr/

Yeni keşfettim arkadaşlar bütün bölümleri dersleri falan var incelemenizi tavsiye ederim.

Paylaştığınız için teşekkürler.Fakat burada fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü yok.
    Ftr bölümü bu üni.de yeni açıldığı için henüz eklememişler galiba.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 31 Temmuz 2013; 2:49:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

quote:

Celal Bayar Üniversitesi eğitim kataloğı:http://katalog.cbu.edu.tr/

Paylaştığınız için teşekkürler.Fakat burada fizyoterapi ve rehabilitasyon bölümü yok.
    Ftr bölümü bu üni.de yeni açıldığı için henüz eklememişler galiba.

Ben yazılım müh. kazandım.O da yeni açılmıştı.Fakat onu eklemişler.

• quote:

Orijinalden alıntı: bba111

merhabalar

tıp benim de . özellikle tıp okuyan ve manisalı arkadaşların yardımına ihtiyacım var yurt olayına karar veremedim bir türlü. kyk nın muradiye deki yurdunu önerdiler ama uncubozköy de kalmak daha mantıklı geliyor ulaşım sıkıntı olur gibi, siz ne önerirsiniz konfor ve ulaşım açısından hangisi iyidir tıp öğrencileri çoğunlukla nerde kalıyor yardım ederseniz çok sevinirim

Manisalı biri olarak bence uncubozköy'de kal eğer maddi yönden sıkıntı çıkartmayacaksa. Ulaşım muradiye'den sorun olur git gel. Merkeze daha yakın olursun ve de uncubozköy manisa'da öğrencilerin ve eğitimli insanların çoğunlukta olduğu bir semt.
  • quote:

Orijinalden alıntı: xcodearena

quote:

Orijinalden alıntı: bba111

merhabalar

Manisalı biri olarak bence uncubozköy'de kal eğer maddi yönden sıkıntı çıkartmayacaksa. Ulaşım muradiye'den sorun olur git gel. Merkeze daha yakın olursun ve de uncubozköy manisa'da öğrencilerin ve eğitimli insanların çoğunlukta olduğu bir semt.

genel olarak tıp okuyanların tercih ettiği bir yer olursa benim için en önemlisi o aslında , uncubozköyde mesela önerebileceğin yer var mı

• şimdi beyler bu yeni açılan ingilizce biyomühendislikte muafiyet gibi bir durum olmazmı mı sınavı geçenlere sınıf açmazlar heralde ? boşa bir yıl hazırlık mı okuyacaz şimdi :(
    bilgisi olan var mıdır acaba
  • Turgutlu'daki yurtlar hakkında bir bilgisi olan varmı. 2 ya da 3 kişilik odaları bulunan yurt var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

Turgutlu'daki yurtlar hakkında bir bilgisi olan varmı. 2 ya da 3 kişilik odaları bulunan yurt var mı ?

Bir kaç gündür araştırıyorum.Turgutluda çoğu yurt liseliler için fakat 2 tane üniversite için yurt varmış.Biri ibret diğerini bilmiyorum.Onu da araştırıyorum birde turgutlu merkezde devlet yurdu varmış.Geçen yıl mı ne yapılmış.Sanırım sizinde benim gibi yazılım mühendisliği.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 1 Ağustos 2013; 12:53:28 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Cyborg

Turgutlu'daki yurtlar hakkında bir bilgisi olan varmı. 2 ya da 3 kişilik odaları bulunan yurt var mı ?

Bir kaç gündür araştırıyorum.Turgutluda çoğu yurt liseliler için fakat 2 tane üniversite için yurt varmış.Biri ibret diğerini bilmiyorum.Onu da araştırıyorum birde turgutlu merkezde devlet yurdu varmış.Geçen yıl mı ne yapılmış.Sanırım sizinde benim gibi yazılım mühendisliği.

Evet Yazılım Mühendisliği M.T.O.K . Dün ben de aradım devlet yurdunu. Odaların 4 kişilik olduğunu söyledi.Büyük ihtimalle orada kalıcam gibi gözüküyor.Devlet yurtlarında oda arkadaşlarımızı seçme durumu oluyor mu.Liseden bir arkadaşım ile aynı oda da kalmam mümkün olurmu ?

• Ftr :) luleburgazdan kazandim

• quote:

Orijinalden alıntı: dummance

Ftr :) luleburgazdan kazandim

2.öğretim misin yoksa 1.öğretim mi?
  • Birinci ogretim mobil oldugum icin alinti yapmayi bilmiyorum kusura bakma

• Arkadaşlar ben de makine müh. birinci öğretim kazandım. Hazırlığı geçmek istiyorum ama cbü hazırlık ile ilgili hiçbir yazı bulamadım kendi sitesinde bile
    Yardımcı olursanız sevinirim.
    (Gözümden kaçmışta olabilir :) )
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.