Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi 2013 Girişliler [Ana Konu] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
403
Cevap
5
Favori
23.269
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar kayıt için gerekli belgelerde askerlik ile ilgili birşeye rastlamadım 92 doğumluyum bir sıkıntı olur mu?
  • Öğrenci işlerine ikametgah adresini sordum verdikleri cevap;
    Kullanıcı adınız ve şifreniz ile tekrar deneyin eğer aynı sorun ile karşılaşırsanız var olan çıktıyla kayıt yerinize geliniz.İyi günler dileriz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi maqnum -- 23 Ağustos 2013; 15:58:54 >
  • Ben ikinci defa denememe rağmen adres çıkmıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

Öğrenci işlerine ikametgah adresini sordum verdikleri cevap;
    Kullanıcı adınız ve şifreniz ile tekrar deneyin eğer aynı sorun ile karşılaşırsanız var olan çıktıyla kayıt yerinize geliniz.İyi günler dileriz.

Kimsede yazmiyormus zaten

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar kayıt oldum hiç sıkıntı yaşamadım ancak çıktı almadım sorun olur mu sizce
  • bba111 B kullanıcısına yanıt
    ben de tıp fak.ne yazıkki uncubozköyde sadece bir erkek yurdu var o da pek iyi değil
  • muradiye'deki erkek yurdu'nu kapatan zihniyete selam olsun(!)
  • beni de ekleyebilirsin tıp fakültesi
    bi de internetten kayıt yapmadım ben daha ne zamana kadar yapmak lazım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Mavzer-_ -- 24 Ağustos 2013; 0:46:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

arkadaşlar kayıt oldum hiç sıkıntı yaşamadım ancak çıktı almadım sorun olur mu sizce

Çıktı alıp imzalamak zorundasın kayıt icin gerekli belgeler kısmını okumadın mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rogues

quote:

Orijinalden alıntı: erdimdegeldim

arkadaşlar kayıt oldum hiç sıkıntı yaşamadım ancak çıktı almadım sorun olur mu sizce

Çıktı alıp imzalamak zorundasın kayıt icin gerekli belgeler kısmını okumadın mı

yok okumadım bakayım şimdi
  • arkadaşlar ikametgah adresim boş çıktıda sorun olur mu
  • erdimdegeldim kullanıcısına yanıt
    Benim de ikametgah adresim boş çıktı.Sonra tükenmez kalemle yazdım onları.Zaten o kadar da önemli kağıt değil onlar.Kayıt işlemi tamamlandıktan sonra ön kayıt çıktısı çöp...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captain Pilot -- 25 Ağustos 2013; 19:26:26 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: _-Mavzer-_

beni de ekleyebilirsin tıp fakültesi
    bi de internetten kayıt yapmadım ben daha ne zamana kadar yapmak lazım?

PM atıldı kardeşim ;)
  • başvuruyu tamamlaya tıklıyorum ama bi şey olmuyor yardım lütfen
    hem adreste benim lisenin adresi kayıtlı mesela silip değiştiremiyom ev telefonu numarası da değişmiyor falan
    sistem bazen kapanıyo mu yoksa?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _-Mavzer-_ -- 27 Ağustos 2013; 23:39:53 >
  • Hazırlığın ücreti ortalama ne kadar bilen var mı?(geçen yılın fiyat listesinde göremedim)
  • Harçlarla ilgili duyuruyu bir an önce yapsalar iyi olacak.2 eylülde kayıt var benim.Başvuru için gerekli belgelerde 'Harç ücretinin yatırıldığına dair makbuz' istiyor.
  • Beyler harç ücretleri açıklanmış. Celal Bayar Üniversitesi Bilgi Sistemleri'nden kendi adınıza açılan hesapla birlikte sisteme giriş yaptığınızda Harç Borç Bilgileri kısmında yatırmanız gereken harç miktarı yazıyor. (bende yazan ücret 764,5TL - endüstri mühendisliği iö'yüm - hazırlık okuyacağım)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-FABA16B0B -- 28 Ağustos 2013; 13:47:56 >
  • Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fruko07

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler.

rica ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: crazyfriend712

Hazırlığın ücreti ortalama ne kadar bilen var mı?(geçen yılın fiyat listesinde göremedim)

Birinci öğretimim ve hazırlık okuyacağım. Hazırlık için harç mı yatırıyoruz*
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.