Şimdi Ara

Celal Bayar Üniversitesi'nde okuyan var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
8.949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu üniversite hakkında bilgi toplamaya çalışıyorum. Halijazırda orada okuyanlar veya mezunlar var ise yardımcı olur musunuz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• hangi bölüm hocam +1
  • Manisalıyım yardimci olabileceğim bisey olursa sor

• şahsen bilgisayar mühendisliği için dışarıdan gözlemlerim batıda, İzmir'e yakın olduğu için sıralaması hakettiği yerde değil hakettiğinden fazla düşük sıralaması var iç anadolu ve akdenizde hoca kalitesi daha yüksek yerler var, sıralamaları daha yukarıda CBÜ'ye göre

• Hocam bilgisayar mühendisliği yazacağım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Cholo -- 12 Temmuz 2017; 12:24:39 >
  • ursula buendia U kullanıcısına yanıt
    Celal Bayar Üni bilgisayar mühendisliği yazacağım. Okulun mühendislik fakültesi ve bilgisayar mühendisliğinin kalitesi hakkında elinizden geldiğince bilgilendirirseniz memnun olurum

• Ben okuyorum sorabilirsiniz.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • monoton dizi M kullanıcısına yanıt
    Hoca kalitesi daha yüksek yerlere örnek verir misiniz (Celal Bayar Üni'den daha yüksek sıralamada olmamak şartıyla)

• Ben de manisa da doğdum

• Kesinizmirliksk2 kullanıcısına yanıt
    Mühendislik fakültesi ve okuldaki bilgisayar mühendisliği eğitiminin kalitesi, akademik kadrosu nasıl? Mümkün olduğunca bilgilendirirseniz çok iyi olur

• Ayzace kullanıcısına yanıt
    Bilgisayar mühendisliği yazacağım elinizden geldiğince bilgilendirir misiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: Cholo

Mühendislik fakültesi ve okuldaki bilgisayar mühendisliği eğitiminin kalitesi, akademik kadrosu nasıl? Mümkün olduğunca bilgilendirirseniz çok iyi olur

Bilgisayar mühendisliği %100 ingilizceydi galiba . birde okulda daha yeni açıldı . imkan olarak iyi ama yeni açılmış olması diğer bölümler kadar.köklü olmaması bir dez avantaj . en eski bölümler inşaat ve makine . bunların akademik kadroları çok çok önemli kişiler . bilgisayar in kadrosu biraz daha diğer universitelerden toplama diye biliyorum .

Kampus olarak çok şey bekleme . 1 tane AVM gibi bir yer var . ve mühendislik fakültesi bu sene yeni yapilan binasına geçecek. Bu yüzden baya güzel oldu . eski binalar baya eskiydi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kesinizmirliksk2 -- 12 Temmuz 2017; 12:33:52 >
  • Cholo kullanıcısına yanıt
    Sadece dpgdum kücüktüm hiç hatırlamıyorum ama güzrldir bence

Hocam biraz da mecburiyetten yazacağım. Hazırlığı atlayacağım. Yatay geçiş kovalama şansım nedir sizce? Çünkü matematikte kaydırma yaptım ve potansiyelimin çok altında bir sıralama aldım. Burada notları yüksek tutup dokuz eylül'e geçme gibi bir şansım olur mu acaba

• quote:

Hocam biraz da mecburiyetten yazacağım. Hazırlığı atlayacağım. Yatay geçiş kovalama şansım nedir sizce? Çünkü matematikte kaydırma yaptım ve potansiyelimin çok altında bir sıralama aldım. Burada notları yüksek tutup dokuz eylül'e geçme gibi bir şansım olur mu acaba

Dokuz eylül birçok dersi ve Cbu nun hazırlığını kabul etmiyor . biraz zor yani

Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok çok üzgünüm. Geçen sene 50kdan mezuna kalıp bu sene 80k üzerinden formül üretmeye çalışmak koyuyor cidden. Mezuna kalmam içinde bulunduğum ortam itibariyle inanılmaz yıpratıcı olacaktır. Başka bir yerde hazırlanmam da biraz zor gibi

• quote:

Ne yapmalıyım hiçbir fikrim yok çok üzgünüm. Geçen sene 50kdan mezuna kalıp bu sene 80k üzerinden formül üretmeye çalışmak koyuyor cidden. Mezuna kalmam içinde bulunduğum ortam itibariyle inanılmaz yıpratıcı olacaktır. Başka bir yerde hazırlanmam da biraz zor gibi

Hocam Cbu iyidir gene . yani gelirsen pişman olmazsin. Okuldaki hocalar cidden çok kaliteli .

İnşaat ve makinesi övülüyor ama bilgisayar mühendisliği ile ilgili ortak bir kanı yok gibi. Kötü diyen de var iyi diyen de. Bilemiyorum ama dokuz eylül cidden hayalimdi ve kazanmam işten değildi onun verdiği bir burukluk da var

• quote:

İnşaat ve makinesi övülüyor ama bilgisayar mühendisliği ile ilgili ortak bir kanı yok gibi. Kötü diyen de var iyi diyen de. Bilemiyorum ama dokuz eylül cidden hayalimdi ve kazanmam işten değildi onun verdiği bir burukluk da var

Bilgisayara kuşkuyla bakılması okulda daha yeni yeni faaliyet gösteriyor olmasından kaynaklanıyor . simdi inşaat ve makina okul ilk açıldığından beri olan bölümler . hâliyle öğretim elemanları da kendi içinden yetişmiş insanlar . bu 2 bölümünde düşünmeni tavsiye ederim

İkisi de kesinlikle bana göre olduğunu düşünmediğim bölümler. Bilgisayar kadrosunu araştıracağım hocam. Okulla ilgili beni en çok düşündüren detay deü'ye yatay geçişimin imkansız olması oldu. Yardımlarınız için çok teşekkür ederim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.