Şimdi Ara

Celal Şengör hakkında sorularınızı bana sorabilirsiniz (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
301
Cevap
5
Favori
11.368
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Olur mu hiç? Organ bekleyen hastaya önce bilgi testi yapılmalıdır. Uzay fiziğinden ve biyolojiden ne kadar anlıyor bakalım. Sonra en az yüksek lisans yapmış olmalı ki Celal Hocanın sol böbreğini hak edebilsin
  • quote:

Orijinalden alıntı: MANGUTAY

Olur mu hiç? Organ bekleyen hastaya önce bilgi testi yapılmalıdır. Uzay fiziğinden ve biyolojiden ne kadar anlıyor bakalım. Sonra en az yüksek lisans yapmış olmalı ki Celal Hocanın sol böbreğini hak edebilsin
    Ohohohooho aman oya duymasın fatih.
  • MANGUTAY kullanıcısına yanıt
    Bizim çingeneyi gördün mü hiç? Son zamanlarda gezmiyor ortalıkta

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Aptalı Tanımak" kitabını okuyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tarihçi

Celal Şengör hiç tanımadığı, hayatında görmediği insanlara hakaret ediyor. Gidip karaciğer bekleyen bir hastaya dangalak diyor mesela. Tanıyor mu? Hayır.

Bu konuda da bu savunuluyor. Neyini savunuyorsunuz, nasıl bir mideniz var, nasıl bir vicdana sahipsiniz aklım almıyor. Bir de kalkmış "Hak edene hak ettiğini vermiş" diyor. Yav iyi misiniz arkadaşlar siz? Bu savunulacak bir şey mi? Sen organ nakli bekleyen bilmem kaç bin insanla tek tek görüştün de o insanların "dangalak" olduğuna nasıl karar verdin? Şunu duyan, dinleyen bir hastanın ve yakınının düştüğü psikolojik durumu hiç düşünmüyor musunuz?

Bunun neyini savunuyorsunuz ki? Burada Şengör savunucuları acaba kendilerini çok bilgili falan mı sanıyorlar? Ya da Şengör'ün hakaret ettiği kesimde kendilerinin olmadığını falan mı düşünüyorlar? Sizin gibi savunanları olduğu sürece de sırtı yere gelmez. Siz de hakaretinizi yer, sağda solda savunmaya devam edersiniz.
    Sizi severim ama siz de yanılgı içerisindesiniz.

Celal şengör'ün dangalaklardan kastı terörist canlı bomba vesaire.

Bir keresinde haberde üç tane elemana tedavi ediliyordu hastanede. Bunlar işin elemanları idi.

Ayrıca araştırmak için kullanılirsa çok daha yararlı olur.

konunun başında da dediğim gibi yanlış mı yanlış derim doğrusuna doğru bu konuda Celal Şengör haklıdır.

bu konudaki söylemlerini iyi anlayabilmek için aşağıdaki attığım linkteki videoyu dikkatlice dinlemeniz gerekiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: The Mandalorian

Burada Celal Şengör taklidi yapan, onun gibi yazmaya çalışan insanlar bile var, Celal Şengör'e tarikat lideri gibi tapıyorlar uzun uzun yazıp uğraşmaya gerek yok.

Alıntıları Göster
    Çok saçma ve boş konuşuyorsunuz. Bir kere tapan biri yaptığını eleştirir mi veya yanlışını söyler mi?

• quote:

Orijinalden alıntı: HIGHER

Çok saçma ve boş konuşuyorsunuz. Bir kere tapan biri yaptığını eleştirir mi veya yanlışını söyler mi?

Alıntıları Göster
    Genel bir yorum bu kişisel olarak yapmadım, forumun bi kısmında gözlemledim bunu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-E767019CA

"Aptalı Tanımak" kitabını okuyorum.
    Haberim var hocam

Ben de şu an bir bilim adamının serüveni kitabını okuyorum.

İnsan imreniyor, hayat Celâl e güzel diyorum arada ama bir yandan da güzel olsun hak ediyor diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Hocam bu kadar yazıyı nasıl yazıyorsunuz mobilden zor olmuyor mu

• HIGHER kullanıcısına yanıt
    celal hoca iyidir hoştur da o kadar aman aman bir elit değil kendisi. iyi bir sentez üretebilen filozof da değil keza toplumbilimlerinden konuşmaz pek. celal hocaya ayırdığın vakti;

dücane cündioğlu,
    alev alatlı,
    teoman duralı,
    niyazi kahveci,
    ahmet arslan,

gibi isimlere de ayır ki farklı düşünebilesin. belki bunları celal hocadan daha çok seversin kim bilir.
  • Ekşide gördüm

adamlar o kadar işinin gücünün arasında ve hastayken televizyona çıksın, nasıl insanlara bir şeyler aktarırız diye üstlerini başlarını parçalasın, o 135 kiloluk cüssesiyle elbisem kirlenir, hastayım vs. demeden yerlerde sürünüp uygulamalı evrimi anlatsın, üç saatlik programdan sonra söylediği tek bir "dangalak" lafını cımbızla çekip, üç beş salağın gazına gelip ne demiş diye kontrol etmeden linç etmeye, salyalar saçarak saldırmaya kalkın.

tanım: bu ülkeye birkaç gömlek büyük gelen bilim insanı.

• quote:

Ekşide gördüm

adamlar o kadar işinin gücünün arasında ve hastayken televizyona çıksın, nasıl insanlara bir şeyler aktarırız diye üstlerini başlarını parçalasın, o 135 kiloluk cüssesiyle elbisem kirlenir, hastayım vs. demeden yerlerde sürünüp uygulamalı evrimi anlatsın, üç saatlik programdan sonra söylediği tek bir "dangalak" lafını cımbızla çekip, üç beş salağın gazına gelip ne demiş diye kontrol etmeden linç etmeye, salyalar saçarak saldırmaya kalkın.

tanım: bu ülkeye birkaç gömlek büyük gelen bilim insanı.
    Buna katılıyorum, 2 saatlik bir konuşmadan bi bölüm cımbızlanarak insanlar linç ediliyor ama Celal Şengör sabıkalı. Başka absürd açıklamaları var.

• quote:

Buna katılıyorum, 2 saatlik bir konuşmadan bi bölüm cımbızlanarak insanlar linç ediliyor ama Celal Şengör sabıkalı. Başka absürd açıklamaları var.

Alıntıları Göster
    Mesela?

• quote:

Mesela?

Alıntıları Göster
    Bok yemek, yedirmek gibi.
  • quote:

Mesela?

Alıntıları Göster
    Boyuna mesela mesela diyorsun da niyetin illa karşılığında cevap verip adeta ibretlik bir şekilde karşındakinin ne kadar boş olduğunu Celal'in ulviliğini kanıtlamak.

Senin bu meselaların beni öldürecek.

Kim ne örnek verirse versin "ama öyle değil o yanlış anlamışsın" vs vs

"Keşf-i makusunu tevil edemezsin şeyhim" => "GÜfte-yi Celâl'i tevil edemezsin şeyhim"
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-Nazmi

Boyuna mesela mesela diyorsun da niyetin illa karşılığında cevap verip adeta ibretlik bir şekilde karşındakinin ne kadar boş olduğunu Celal'in ulviliğini kanıtlamak.

Senin bu meselaların beni öldürecek.

Kim ne örnek verirse versin "ama öyle değil o yanlış anlamışsın" vs vs

"Keşf-i makusunu tevil edemezsin şeyhim" => "GÜfte-yi Celâl'i tevil edemezsin şeyhim"

Alıntıları Göster
    Yanlış varsayım. Eğer bir yanlışı varsa bende öğreneyim istiyorum.

Hatta burada Atatürk ün yanlışları nelerdir diye konu açtım.

• quote:

Bok yemek, yedirmek gibi.

Alıntıları Göster
    Konuda bunların açıklamaları var, zahmet et oku önce.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.