Şimdi Ara

celeron 3.06 ghz nası bişi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: hkacmaz

Benim sistem aşağıda imzamda yazıyor.Ben bu sistemle CeleronD 2.53 ü overclock ile birlikte 3.0 da kullanıyorum(Allah'tan ram Kingston ki overclokta sorun çıkarmadı).Neyse konuya gelelim.Ben bu sistemle underground2 yi tam ayrıntıyla oynadım.Ekran kartım daha iyi olsa NFSMW'yi de oynardım.BEnce işlemciden önce iyi bir anakart şart.Klasik bir laf vardır; "Evin temeli sağlam olsun" diye.Aynen öyle.Ben bu işlemciye dual ram bide x1600pro gibi orta seviyenin en kaliteli vede en uygun anakartını kullansam kimse tutamaz beni.SAYGILARIMLA...

yaf bende celeron 2.66 yı 3.5 yapmıstım stabildi onu sattım 3.06 aldım 4ghz windows yüzü göstermiyor anlamadım işlemcimi dandik çıktı dicem ama 4 ü rahat görürdü (normalde postta 4.2 bile gördüm) ram desem 2.66 yaptığım zman 350mhz calıstırmıstım x2 yani 700mhz şimdi fsb de 700 dü aynı fsb de acmıyo düşük mhzli celeron lar daha ii oc oluyo ya da ram kelek attı

• tuğer yarbayım doğru söylüyor.amd nin o sorunu çok eskilerde kaldı.
    athlonlar müthiş performanslı,bence biraz kendini kasıp ;
    işlemci: Amd athlon 3000+ venice 99$+kdv
    anakart ise: (oyun oynamayı seviyor isen)
    ABIT KN8 SLI (NF4 SLI,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart 124$+kdv yada
    ASUS A8R-MVP (Ati Xpress200 CrossFire,GLAN,SATA,RAID,S939) Anakart 117 $ + KDV
    almanı tavsiye ederim

quote:

Orjinalden alıntı: Tuğer

99$+kdv'ye 3000+ s939 varken yeni sistem toplayacağına göre (değil mi?) en mantıklısı bu olur.

http://www.gigatek.com.tr/urun.php?id=1403

İnventus'un sitesinde 3200+: 109$+kdv, 3500+: 119$+kdv.

Celeron'ların D sürümlerinin eski Northwood/Williamette olanlarıyla alakası yoktur ancak Athlon 64 yanında (bu fiyatlarla) yalan olurlar.

Bir de D805 var tabii. Çift çekirdekli olması tercih sebebi olabilir.http://www.teknofiyat.com/?search=d+805&altlimit=&ustlimit=

Yalnız, yeni sistem topluyorsun değil mi? Yani rahatlıkla Amd önerebiliriz?

Yeni sistem toplamaktaysan toplam bütçeyi ve düşündüğün parçaları yazarsan daha iyi olur.

Bir de 23 Temmuz'a kadar bekleme durumun var mı?

Amd'de ısınma SORUNU YOKTUR arkadaşın dediği gibi. Palomino dönemini hatırlıyorsun sanırım. Çok geride kaldı o zamanlar.

• k

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LoST_PaTRoL -- 14 Haziran 2006; 17:03:43 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: samet007

quote:

Orjinalden alıntı: aktas

quote:

Orjinalden alıntı: PALERMO ®

Değil 3 Ghz, 5 Ghz olsa bile Celeron'la oyun oynanmaz

celeronu neden bu kadar hafıfe alıyosun oda ıslemcı 3 ghz lık celeron la ole bı oyun oynanırkı ekran kartı ıyı olugu surece

+1
    ayrıca pentium d nin daha iyi olduğunu söylüyorlar. pentium d yi de gördük . bence celeron d pentium d den daha iyi ve ucuz

Emin misin hocam?

• quote:

quote:

quote:

quote:

celeronu neden bu kadar hafıfe alıyosun oda ıslemcı 3 ghz lık celeron la ole bı oyun oynanırkı ekran kartı ıyı olugu surece

+1
    ayrıca pentium d nin daha iyi olduğunu söylüyorlar. pentium d yi de gördük . bence celeron d pentium d den daha iyi ve ucuz

Emin misin hocam?

@Tuğer arkadaşım, arkadaş şu anki Pentium D'nin performans'ından bahsediyor.Geleceği hiç düşünmeden.Tabi siz gidin Athlon 3000+'le karşılaştırın.

• tuğer hocam,adam emin yaww,bırakın Celeron D alsın(galiba celeron D yi çift çekirdekli sanıyor)
    quote:

quote:

quote:

quote:

+1

Emin misin hocam?

• quote:

Orjinalden alıntı: rotasmmm

quote:

Orjinalden alıntı: MANIAC_LORD

ama fiyatı baya ucuz 87$+kdv

özellikleri:
    Karakteristik CELERON 3.06 GHz 64Bit 533MHZ LGA775
    İşlemci Modeli CELERON
    Soket Tipi Socket775
    CPU Hızı(MHZ) 3.06GHz
    Fan VAR
    Box/Oem BOX
    Veri Yolu Hızı(MHZ) 533MHz
    Ön Bellek(Kb/mb) 256KB L2 Seviye
    Ek Özellikler İşlemci Adı: Celeron D 346
    Teknoloji: 90 nm
    Hyper Treading Desteği: Yok
    Executive Disable Bit Desteği: Var
    Dual Core Desteği: Yok
    Intel EM64T (64 Bit) Desteği: Var

dostum 87+kdv kazık fiyat ben pazartesi günü 68+kdv ye aldım hatta markom a bak dolar kurunu sabitlemişler 115 ytl di ben baktığımda

evt oldukça kazık . bn 3.2ghz olanını 86usd ye gördü hepsiburadada idi galiba.

celeron dan bir cacık olmaz . sakın alma . oyunlar ağlarsın valla . kullanıyorum ordan biliyorum . babamların şirkette tamamen aynı donanımlı 2 alet var

birinde celeron birinde sempron var . arada oyunlarda anlık 9-10 fps fark ediyor

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.