Şimdi Ara

CELERON D ISLEMCIM 62 DERECE!! NORMAL MI (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: sinan_54

Bios ta öyle biraz fazla gösterir sen biostakini takma kafana! Windows altından bak. Everest yada MBM gibi programlardan yararlanabilirsin. Presscott işlemcin için 40-60 arası değerler normal...

quote:

Orjinalden alıntı: KRALL

biosdayken ısı daha yüksek gösterir.çünki işlemci biosdayken daha fazla güç haarcar ..onun için normal o değerler.kafana takma sen everest le windows dan bi bak o zaman konuşalım.ayrıca kasanda eksoz fanı olsa ii olurdu..işlemci üzerindeki soğutucu orj se gene ekstra soğutmaya ihtiyacın olabilir...

HAY AGZINIZ DERT GORMESIN SINAN VE KRALL KARDESLER. SIMDI ANLADIM NIYE BIOSUN BU KADAR YUKSEK GOSTERDIGINI. EVEREST PROGRAMINI INDIRDIM. EVDE BI BAKACAM. OK. ZATEN BIOSDA SICAKLIK EN FAZLA 67 DERECEYE KITLENIP KALIYO. UZERINE CIKTIGI ANDA THERMAL MONITOR ETKIN OLDUGUNDAN OLSA GEREK HEMEN ASAGI INDIRIVERIYO. BUNU DUN GOZLEMLEDIM. MAX 67 DERECE IN BIOS.

• 775 3,ghz sistemi 1 hafta boyunca fanına power kablosu takılmış ve an donmeden buşeklide calıştıran gordum cpu 120 cıvarındaydı tabe her yarımsatte resetliyormuş makina ve 1,6 ghz duşurmuş kendini..
  • bendeki 40 - 50 arasi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.