Şimdi Ara

Çelik Kapı (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
149
Cevap
12
Favori
99.315
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Ben de çelik kapı seçme konusunda çok kararsız kaldım. Tamam fiyatlar kaliteye sağlamlığa göre değişiyor ama işin içine girince tasarımlar da çok ilgimi çekmeye başladı. En sonunda cam kaplama bir kapı aldım size de tavsiye ederim yani gördüğüm modellerle hiç araştırma yapmadan önce aklımda olanlar arasında dağlar kadar fark var belki de ben cahil kaldım bilmiyorum ama izmirde şu firmadan aldım tasarımlar sadece bana güzel gelmiyordur herhalde http://www.eurocelikkapi.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tyrock -- 23 Şubat 2017; 17:0:7 >
  • 1.2 saç 7.5 kanat kalınlığı yeterli olur mu yarın bakmaya gideceğim başka ne sormalıyım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni evlenen arkadaşlar kalenin en pahalı ve yeni modellerinden 3 kilit ve en kalitesinden çelik kapı almışlardı (markası aklımda değil) ancak evlerine hırsın hiç zorlanmadan girdi, talan etti ve çıktı.

Kesinlikle hırsıza kilit dayanmıyor.

Kalite sadece hırsızın vaktini çaldığı için sizin evi tercih sebebi olmaktan çıkarır ya da içeride değerli bir şey var merakı uyandırarak hedef haline getirir. (Bkz: Sitelerde bir tek alarm olan evlere hırsız girmesi)
  • Selamlar, biz de yeni taşınacağımız evin kilidini değiştireceğiz de, evde markasını bilmediğim bir çelik kapı var. Hangi marka ve model kilit tavsiye edersiniz? Eve alarm taktırmayı düşünüyoruz zaten ama kilidi de bir kere almışken iyi bir model seçmek istiyoruz ama hiçbir fikrim yok bu konuda.
  • Konuyu görmüşken tecrübemi yazayım istedim. Ben Ankara'dayım ve birçok kapı üreticisi var. İçlerinde gerçekten çok kalitesiz yapanlar da var onları yazmıyorum. Ben alırken iki marka arasında kaldım, Kale kapı ve Ankara Çelik Kapı. Kale kapının modellerini beğenmedim o yüzden aynı kalitede Ankara Çelik Kapı'dan aldım daha uygun fiyata, 1750TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam 2 sene önce.

Hatta şöyle bir güzellik yaptılar, benim antremde genelde herşey beyaz. Ama apartmandaki tüm kapılar kahverengi olduğu için dış rengi beyaz yapmak istemedim. Onlar da dışını kahverengi, içini beyaz kaplama yaptılar ve süper oldu. Herhangi bir ek ücret ödemedim bunun için.

İçine DESA'nın alarmını da taktırdım.
  • thehakan T kullanıcısına yanıt
    İyi güzelde anahtar evde kalırsa ne olcak 😀

• çelik kapı güçlendirmek için neler yapılabilir?
    genelde yeni kapı alımı ve göbek seçenekleri ile ilgili yazılmış.
    gönrği değiştirdim ama sac kaliteli gelmiyor hala.
    örneğin mengeneyle açılmaması için yanlar pervazlar nasıl güçlendirilir?
  • Buyrun size enuygun celik kapicilar
    enuygunfirmalar.com
    Aradığız Her Şeyin En Uygunu |En Uygun Firmalar
    https://enuygunfirmalar.com/kategori/celik-kapi.html

• Bu konu ile ilgili çok araştırma yapıp, birçok yetkili ile (çilingir, kapı montaj ustası, kapı satıcısı, çelik kasacı v.b) görüşmem oldu..
    Lafı çok uzatmadan söyleyim, bu işin kralı,
    1) Kale (butik kapıları)
    2) Sur, Falez, Ankara Çelik kapı
    Şimdi şöyle İstanbulda Tutkunlar vb iyi markalar var ama onlar hakkında bilgim yok.
    Yukarıda belirttiğim 4 firmada çok iyi kapılar yapıyor, Sur Kapı bayi konusunda biraz sıkıntılı şikayetler çok, Kasa kanat sağlam, rozetler içerden plakaya kaynaklı videoları var. Falez Ankarada pek yaygın değil bayisi bir ara varmış şu an yok. Kasa kanat çok sağlam rozet sistemi sağlam. Ankara Çelik kapı Kasa kanat sağlam rozetler içerden kaynaklı fiyatlar ortalama üstü. Şimdi bu 3 firmadan Kaleyi öne çıkaran ne derseniz. Komple çelikten monoblok bir kasa kullanıyorlar, (bu özellik falezde de var) dolayısı ile çok sağlam, ölçü size özel alınıyor, içine kör kasa yapılıyor onun için hiç boşluk kalmıyor. Diğer firmalarda boşluk oluyor, o boşluğa beton dolgusu yapıyorlar, çilingirlerin söylediği bunun sağlıklı olmadığı çünkü o betonun kıvamını yapamıyorlar ve beton kuruyunca kum gibi dökülüyormuş. Sanırım Kale 2015 öncesi kapılarında Rozette kaynaklı sistem kullanmıyormuş, ama artık çelik rozetin altına çelik bir plaka kaynatıyorlarmış böylece rozet kırılsa bile barelde tutacak yer kalmıyormuş. Zaten Rozet pek kırılacak gibi değil özel çelik vidalar ile montajı yapılıyor. ayrıca Kale butik kapılarında özel bir barel kullanıyor çelik takviyeli tüpten şifreli dedikleri. Buda artısı. Gelelim eksisine, fiyat. Fiyat olarak saydığım tüm markalardan yüksek. Hal böyle olunca fiyat olarak Kale Geri planda kalıyor. Sonuç olarak bütçe müsait ise tabiki Kale. Ama yukarıdaki diğer firmalarda bu işin en iyileri.

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.