Şimdi Ara

Celincirim sorularinizi alayim (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
55
Cevap
0
Favori
1.001
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Roxio

Peki son olarak şöyle bir durumda ne yapıyorsun rengarla. Benim başıma çok az geliyor fakat gelince çok sıkıyor. Oyun late game karşı takımdaki adc yi teklemen lazım fakat yanında lulu support ve apc var. Yanından ayrılmıyorlar. Bildiğin ayrılmıyorlar. Gidip adci tekleyeceksin atlayamıyorsun atlasan atlar atlamaz lulu ultisi sonra w ile mal gibi kalıyorsun afedersin. Thresh falan olsa neyse e q yapamadan öldürürsün ama lulu için ünlemi gördüğünde hazırda bekliyor atlar atlamaz knock up yiyorsun + hayvana dönüşüyorsun sonra maçı satıyorsun. Veya sona support var atlarken kafana yapıştırıyor ultiyi. Tf de de aynı durum 3 kişi dip dipe geziyorlar.

Itilmis laneye Yakin oyna illa biri pushlamaya gelicek yada karsi takimin blue ve rede ward at illa biri gelicek teklersin cd runleride varsa 30 sn sonra ulti tekrar gelicek arkada bekle takim baslattigi zaman tfyi illaki birini cikarirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: MrCaner

1 vayne oynamışsın 19 7 kd yapmışsın biraz daha çok oynasana imzanda felan vayne var :D

Vayneyi sezon 3te cok oynuyordum ya ondan kaldi imzada suan cok kolay eziliyor riskli bir hero suan

• Kaç ping ile oynuyorsun?
    Ne zamandan beri oynuyorsun?
    Challengerde flame vs. oluyor mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cliptons

quote:

1 vayne oynamışsın 19 7 kd yapmışsın biraz daha çok oynasana imzanda felan vayne var :D

Vayneyi sezon 3te cok oynuyordum ya ondan kaldi imzada suan cok kolay eziliyor riskli bir hero suan

aynen peki sence en safe pick nedir senin için lane farketmez
  • quote:

Orijinalden alıntı: Good0revil

Kaç ping ile oynuyorsun?
    Ne zamandan beri oynuyorsun?
    Challengerde flame vs. oluyor mu?

Son zamanlarda 80 ping arada dc yiyorum nedenini anlamadigim bir sebepten suan bilgisayarim bozuldu dunden beri giremiyorum sezon 2den beri oynuyorum challengerda ayni kisilerle eslesiyosun genelde biri biriylr kavgaliysa satabiliyor falan

• quote:

quote:

quote:

aynen peki sence en safe pick nedir senin için lane farketmez

Soloda malp olabilir 6ya kadar olumune farmliyosun :d

• Post nasil kasilir ?

• Burada herkes çilingir.

• Riven oynuyorum. Eskiden ignite alirdim simdi tp kullaniyorum. Ignite i health regen i fazla olan sampiyonlara karsi aliyorum ornek mundo voli vb. sizce hangisi daha yararlidir bot brush a ward atmissa bota gidip kill veya assist almak daha mantikli geliyor bana ve riven su an metada olan sampiyonlara karsi lane de zorlaniyor, lane e hizlica donmek icin tp kullaniyorum. Sizin summoner spell de tercihiniz nedir ve yorumlariniz?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gasai Yuno

Riven oynuyorum. Eskiden ignite alirdim simdi tp kullaniyorum. Ignite i health regen i fazla olan sampiyonlara karsi aliyorum ornek mundo voli vb. sizce hangisi daha yararlidir bot brush a ward atmissa bota gidip kill veya assist almak daha mantikli geliyor bana ve riven su an metada olan sampiyonlara karsi lane de zorlaniyor, lane e hizlica donmek icin tp kullaniyorum. Sizin summoner spell de tercihiniz nedir ve yorumlariniz?

Hocam ben ignite ile giriyorum icim rahat editor arada Düzgün kullanamiyorum tpyi eger senin oynayis tarzina uyuyorsa tp daha mantikli tabiki

• Demek sende burdansin ha ozenti :D

• bronz ve silver da solo topta hangi karakterleri kullanmalıyım

• quote:

Orijinalden alıntı: keremliler

Demek sende burdansin ha ozenti :D

Siz kimsiniz

• quote:

Orijinalden alıntı: ForumDaşArkadaş

bronz ve silver da solo topta hangi karakterleri kullanmalıyım

Riven rengar irelia jarvan bunlari soloda nasil oynandigini ogren yukselirsin eger banlanmiyosa solo jarvan ogren dagitirsin

• goldda oyun carryleyebilirmisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fireware -- 11 Şubat 2015; 23:42:21 >
  • quote:

quote:

Siz kimsiniz

çilingirim diyip lolkingini vermeyen arkadaş o :D
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Biolystick

+10 win lose ile celincır olmanızı nasıl yorumluyorsunuz sizce bu adaletli mi neden ? Teşekkürler kolay gelsin.

Oncelikle iyi gunler diamond 1de 13 lose streak falan yapmistim o ara baya bozuldu mmr yapicak bisey yok

Cevabınız için tekrar teşekkürler ama burda sorumu cevapladığınızı düşünmüyorum. Saygılar...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

Siz kimsiniz

çilingirim diyip lolkingini vermeyen arkadaş o :D

Hatirladim :d

• Laneim mid hep oyunlarda middeki rakibimi ezip midi kazansamda nerdeyse herkes feedliyor ve oyunun ortalarına doğru bende feedliyorum bunu nasıl düzeltebilirim ? Oyun ortalarında tek yiyorum resmen.
  • Cliptons kullanıcısına yanıt
    her eloda iş yapıp maç taşıyan heroları hangi heroları önerirsin? genellikle AD solo top oynuyorum
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.